• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Embriyo transferinin 7. Günü

Mehtap3453

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2018
19
12
3
35
İyi günler bayanlar ben transfer olalı 7 gün oldu kasıklarimda ve belimde birazcık ağrı var ilk 3 gün kahve rengi leke geldi beni. Gbi olan varmı yada transfer yaptırıp tutunanlar belirtilerini anlatabilirmi...

Regl belirtisi ile aynı belirtiler. 3.gün embriyosu transfer edilmişti bana. 10 gün kanda 57 çıkmıştı hcg değeri. Yine olmadı regl olucam derken, tutunmuş meğerse. Sanki cırcır olmuş gibi karnımda ağrılarım ve göğüslerde hassasiyet vardı.

Hayırlı haberler alırsınız inşallah

Regl belirtisi ile aynı belirtiler. 3.gün embriyosu transfer edilmişti bana. 10 gün kanda 57 çıkmıştı hcg değeri. Yine olmadı regl olucam derken, tutunmuş meğerse. Sanki cırcır olmuş gibi karnımda ağrılarım ve göğüslerde hassasiyet vardı.

Hayırlı haberler alırsınız inşallah

Belirtilere cok takilmayin benim ilk tup bebek denememde asiri kasik agrim ve gogus agrim olmustu adet oluyorum tutmadi diye aglamistim tutunmus megerse.. Ikinci tup bebek denememde sifir belirti vardi hicbir agri sizi yoktu bu sefer tutmadi kesin dedim sadece kasigimda hafif kipirti hissetmistim segerme gibi oda imkansiz daha tutmadi diye agladim kendimi mahvettim test gunune kadar tutunmus cok sükur..Insallah sizinki de tutunuyordur ve bu belirtileriniz tutunma belirtisidir..Doktorumuz bize ilk gun tutunacak diye birsey yok 6. Ve 9. Gunlere kadar dikkat edin o ara tutunabilir demisti siz bu ara sakin kendinizi yormayin agir kaldirmayin guzel haberlerinizi aliriz insallah...

Merhaba perşembe günü transfer oldum bugün hareket için yemek yapayım dedim sağ kasığıma ağrı attı adım attıkça ağrıyordu hemen uzandım ama içime korku kapamadı değil bu şekilde olan varmı

O ağrılar bende de var gecmio kendini fazla yorma dinlen bence
Çok uzanmakta iyi değil ya aslında ona istinaden kalkım yemek yapayım dedim :( uzandım neyseki öyle çok kalmadı ara ara bıcak gibi giriyor sadece sancı gibi sizin transferim kaçıncı günündesiniz

Çok uzanmakta iyi değil ya aslında ona istinaden kalkım yemek yapayım dedim :KK43: uzandım neyseki öyle çok kalmadı ara ara bıcak gibi giriyor sadece sancı gibi sizin transferim kaçıncı günündesiniz

Mütemadiyen, aynı noktada bıcaklanma hissi, kasıklara kramp, ayakta 15 dk dan fazla durunca göbeğim düşüyo gibi bir ağrı ve bol bel ağrısı. Ragl gününe yakın regl olucam kesin dedirten regl ağrısı. Bende bunlar oldu. Korkudan sürekli yattım ben. (Hiç belirtisi olmayıp hamile kalan da var) hatta hala oluyo arada, rahim ve bebek büyüdükçe olucakmış. Bazı insanlarda bitmiyo ağrılar. Yatınca geçen ağrıdan korkmayın diyorlar. İnşallah sizin de ağrılar tutunma ağrısı olsun :)

Mütemadiyen, aynı noktada bıcaklanma hissi, kasıklara kramp, ayakta 15 dk dan fazla durunca göbeğim düşüyo gibi bir ağrı ve bol bel ağrısı. Ragl gününe yakın regl olucam kesin dedirten regl ağrısı. Bende bunlar oldu. Korkudan sürekli yattım ben. (Hiç belirtisi olmayıp hamile kalan da var) hatta hala oluyo arada, rahim ve bebek büyüdükçe olucakmış. Bazı insanlarda bitmiyo ağrılar. Yatınca geçen ağrıdan korkmayın diyorlar. İnşallah sizin de ağrılar tutunma ağrısı olsun :)
İnşallah aminnnnn çok teşekkür ederim moral oldu bana rabbim sesinizi duysun umarım tutunma belirtisidir

Back