- 6 Ağustos 2024
- 6
- 1
- 31
-
- Konu Sahibi mervishlife
Biliyorum cok zor ama Belirti aramamalisin. O hissettigimiz agrilar hep hormon ilaclarindan. Daha ileriki zamanlarda beta hcg kanda artmaya baslayinca belirtiler ortaya cikacaktirKızlar merhaba 14 Ağustos’ta embriyo transferi oldum bir tanesi 3AA bir tanesi 3AB iki embriyo transferi oldu. İlk dört gün kaşık ağrısı göğüs ağrısı cektım halsizlik yorgunluk ateş basması bugün 5. Gün ve hiçbir şey hissetmiyorum ve aksine kendimi çok iyi hissediyorum. Buna biraz üzüldüm açıkçası acaba tutmadığı için normale mi döndü vücüdüm böyle olan var mı başka .
Gebelik gerceklestiginde bile belirtiler bi geliyor bi gidiyor. Mesela benim hic mide bulantim olmuyor. Gectigimiz haftalarda meme hassasiyetim bi sabah tık kayboldu. Oglen randevum vardi gittim bebegin kalp atislarini duydum. Dun yine kabolduOh çok teşekkür ederim bu dedikleriniz bile beni çok rahatlattı. Ben de öyle düşündüm ilaclarini yan etkilene vücudum artık alistigi için bence tepki göstermiyor dedim o yüzden kendimi iyi hissediyorum dedim. Ama yine de buradan da sormak istedim.
Amin inşallahGebelik gerceklestiginde bile belirtiler bi geliyor bi gidiyor. Mesela benim hic mide bulantim olmuyor. Gectigimiz haftalarda meme hassasiyetim bi sabah tık kayboldu. Oglen randevum vardi gittim bebegin kalp atislarini duydum. Dun yine kabolduinan her aşama bu sekilde korku ve merakla geciyor İnsallah bebeklerin sana sımmmsıkı tutunmustur ve zamani geldiginde de guzel haberi alırsın
İlk transferimde stresten bayılacak gibi oluyordum ağlıyordum devamlı ben de, ilk hep çok zor oluyor. Maalesef yaşamayan bilmez bu süreci, tamamen sabır işi eninde sonunda oluyor. Yolun sonu aydınlıkaminnn inşallahçok zor aglama krizlerine giriyorum.
Bebeğiniz tuttumu acaba hamile misinizevetinşallah
Sonucunuz pozitif oldu muKızlar merhaba 14 Ağustos’ta embriyo transferi oldum bir tanesi 3AA bir tanesi 3AB iki embriyo transferi oldu. İlk dört gün kaşık ağrısı göğüs ağrısı cektım halsizlik yorgunluk ateş basması bugün 5. Gün ve hiçbir şey hissetmiyorum ve aksine kendimi çok iyi hissediyorum. Buna biraz üzüldüm açıkçası acaba tutmadığı için normale mi döndü vücüdüm böyle olan var mı başka .