Yaaaa maşallah gayet belli çizgi hayırlı olsun gözünüz aydın
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Embriyo transferi yaptıranlar
- Konu Sahibi Fethiye50
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #embriyo transferi #tüp bebek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Transfer den ertesi günü batma lar oldu bidaha olmadiiTransferden hemen sonra mı olmuştu kasılmalar vs acaba ?
Hayırlı olsun cnm gayet belli
Benimm transfer günü de dahil iki gündür devam ediyor ama sanırım ilaçlar yapıyormuş zatenTransfer den ertesi günü batma lar oldu bidaha olmadii
Daha dün transfer oldum 3. Gün embriyosu.Kaçıncı günu transferinin bide kaçıncı gün embriyosu
kan testi ne zaman cnm inşaallah miniğin sana sımsıkı tutunurDaha dün transfer oldum 3. Gün embriyosu.
Çok sağ ol kuzum inşallah daha çok var 29 unda ver dedi doktorkan testi ne zaman cnm inşaallah miniğin sana sımsıkı tutunur
Aa benimde ikinci günüm, dün transfer oldum. Hatırlısı olsun umuyorum pozitif görelim:)2022 ekimde transfer olanlar yada daha önce transfer olanlar dan fikir alabilir miyim neler yaşadıklarına dair benim transfer sonrasi 2.gunum bugün benim için dua edermisiniz güzel dileklerinizi bekliyorum
Ay bende sizin kaçıncı gün embriyosuAa benimde ikinci günüm, dün transfer oldum. Hatırlısı olsun umuyorum pozitif görelim:)
Benim şuan 4.gun oldu çarşamba günü transfer oldumAa benimde ikinci günüm, dün transfer oldum. Hatırlısı olsun umuyorum pozitif görelim:)
Çarşamba günü transfer oldum 5.gün embriyosuAy bende sizin kaçıncı gün embriyosu
Hayırlısı olsun inşallah hakkınızdaÇarşamba günü transfer oldum 5.gün embriyosu
6. Gün embriyosu donmuş pgtli embryo. Sizin kaçıncı gün :)Ay bende sizin kaçıncı gün embriyosu
Aa evet yazdıktan sonra farkettim siz perşembe günü yazmışsınız. İnşallah pozitif olur sonucunuz nasılsınız var mı belirtiniz?Benim şuan 4.gun oldu çarşamba günü transfer oldum
3. Gün embriyosu benim de6. Gün embriyosu donmuş pgtli embryo. Sizin kaçıncı gün :)
- 16 Ekim 2022
- 66
- 30
- 3
- 32
Canım bende 12 ekim de transfer oldum. Kasıgım da batma ve adet sancısı gibi var arada birMerhaba, 8 Ekim'de transferim oldu, dondurulmuş 5.gün embriyosu. Şimdilik bazen çok hafif kasık ağrılarım oluyor. Adet başlangıcı gibi. Onun haricinde bir değişiklik yok :) Hayırlısı olsun, umarım en kısa zamanda emeklerimiz mutlulukla sonuçlanır.
- 16 Ekim 2022
- 66
- 30
- 3
- 32
Aaa bende çarsamba günü transfer oldumBenim şuan 4.gun oldu çarşamba günü transfer oldum
Amin cnm hepimizin hakkında hayırlısıHayırlısı olsun inşallah hakkınızda
Amin inşallah canım hepimizin hakkında hayırlısı ilk iki gün hafif batma lar vardı sonra hiçbir belirti olmadı doktorum zaten belirti arama kendinde demişti sende varmı belirti sen nasılsınAa evet yazdıktan sonra farkettim siz perşembe günü yazmışsınız. İnşallah pozitif olur sonucunuz nasılsınız var mı belirtiniz?