Embriyo transferi sonrasi

TeacherZeyzey

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2021
17
11
33
Merhaba arkadaslar 2 haziranda 5. gun embriyosu transferi oldum. Bugun saat 15.00 da 11. günüm olacak. Doktorumun test tarihine daha 3 gün var. Ben dayanamasim sabah 6 da idrar testi yaptim sonuc 2. cizgi silik. Bu sekilde olupta sonradan pozitif olan var mi lutfen yazarsanız çok memnun olurum

Eklentiler

• A34AF7FF-27AB-41AC-95A9-D92C2DA46B43.jpeg
    A34AF7FF-27AB-41AC-95A9-D92C2DA46B43.jpeg
    41,1 KB · Görüntüleme: 376
Tesekkur ederim insallah vardir. Ilk yorumu yaptiniz o kadar sevindim ki anlatamam sabah 6 dan beri uyuyamiyorum düsünmekten. 11. günden daha once idrarda pozitif gorenler var benim cikmayinca cok uzuldum

Ya ne güzel yaziyosunuz insallah vardir insallah ben de kan testi sonucunda pozitifmis diye yazarim bosuna üzülmüsüm yazarim 🤗🙏
Bence boşa uzulmussunuz zaten 😍bende transfer oldum bekliyorum normalde çok sakin bir insanım . Bekleme süresi beni çok üzdü ve gerdi maalesef . O yüzden sizi çok iyi anlıyorum ,rahatlayın artık

Merhaba arkadaslar 2 haziranda 5. gun embriyosu transferi oldum. Bugun saat 15.00 da 11. günüm olacak. Doktorumun test tarihine daha 3 gün var. Ben dayanamasim sabah 6 da idrar testi yaptim sonuc 2. cizgi silik. Bu sekilde olupta sonradan pozitif olan var mi lutfen yazarsanız çok memnun olurum
ben :) hadi hayırlı olsunnn :):KK9::KK200:

Bende aynı durumdayım inşallah rabbim kucağına almayı nasip etsin var gibi duruyor inşallahh🤲🏻

Cok tesekkur ederim bu durumlari ancak yaşayanlar anliyormus sizler yorum yazdikca heyecanlaniyorum sabah aglamakliydim simdi seviniyorum. Guzel haberleride beraber paylasiriz insallah 🤗

Merhaba maşallah bebegın bariz senınle bırlıkte canım guzel artışların olsun

Merhaba arkadaslar🥰 pozitiv alan arkadaslar hepinizi tebrik ederim🥰 darisi butun bekleyenlerin basina, ben dun transfer oldum. sizler transfer sonrasi neler yaptiniz? hep yattiniz mi yoksa normal yasama gerimi dondunuz

Merhaba arkadaslar🥰 pozitiv alan arkadaslar hepinizi tebrik ederim🥰 darisi butun bekleyenlerin basina, ben dun transfer oldum. sizler transfer sonrasi neler yaptiniz? hep yattiniz mi yoksa normal yasama gerimi dondunuz
Bende yarın transfer olacam Allah’ın izniyle çok heyecanlıyım.Rabbim yardımcımız olsun

X