Herkese merhaha ;
6 nisan günü donmuş 6. Gün pgtli 3ab embriyo transferim 13:05 de oldu.
Üzerinden 48 saat geçti. Bugün 3. Günüm.Doktor nötürdü. Olumlu konuşmadı. Şans dedi.
Sabah-öğle-akşam 2 şer estrofem
Sabah-akşam duphaston 10 mg
Sabah-akşam lutines 100 mg fitil
Sabah-akşam yarım yarım peridnol
Sabah 1 tane corasprin içiyorum
Haşimatom var ve 39 yaşındayım.
Bütün bu verilerden sonra size sormak istediğim şu, hiçbir belirti hissetmiyorum. Daha çok erken olabilir. Belkide tutmayacak bilmiyorum. Hayırlısı ama bugün inanılmaz sinirliyim. Hiç böyle olmadım. En ufak bir şeyde bile patlıyorum. Bir anormallik hissediyorum. Daha önce de bu ilaçları kullandım. Dün, transfer günü, ondan önceki günde iyiydim.
Böyle bir durum yaşayan var mı, bir türlü rahatlayamadım. Ortada bir şey yok. Ama çok gerginim.
Fikri olan varsa ya da benzer bir durum yaşayan yorum yaparsa sevinirim.
Herkese hayırlı akşamlar, hayırlı ramazanlar olsun.
6 nisan günü donmuş 6. Gün pgtli 3ab embriyo transferim 13:05 de oldu.
Üzerinden 48 saat geçti. Bugün 3. Günüm.Doktor nötürdü. Olumlu konuşmadı. Şans dedi.
Sabah-öğle-akşam 2 şer estrofem
Sabah-akşam duphaston 10 mg
Sabah-akşam lutines 100 mg fitil
Sabah-akşam yarım yarım peridnol
Sabah 1 tane corasprin içiyorum
Haşimatom var ve 39 yaşındayım.
Bütün bu verilerden sonra size sormak istediğim şu, hiçbir belirti hissetmiyorum. Daha çok erken olabilir. Belkide tutmayacak bilmiyorum. Hayırlısı ama bugün inanılmaz sinirliyim. Hiç böyle olmadım. En ufak bir şeyde bile patlıyorum. Bir anormallik hissediyorum. Daha önce de bu ilaçları kullandım. Dün, transfer günü, ondan önceki günde iyiydim.
Böyle bir durum yaşayan var mı, bir türlü rahatlayamadım. Ortada bir şey yok. Ama çok gerginim.
Fikri olan varsa ya da benzer bir durum yaşayan yorum yaparsa sevinirim.
Herkese hayırlı akşamlar, hayırlı ramazanlar olsun.