- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
- 528
- Konu Sahibi minikmucizem44
-
Arkadaş banlı biz de çatliyoruz meraktan vallaSelam canım ne yaptın? Yanlış hatırlamıyorsam test günün yaklaştı. Sonucunu merak ediyorum.
MErhaba, öncelikle hayırlı olsunBenim de transferimin 5.gunu ama 3.gununden itibaren eskıden oldugu gibi adet agrılarım var.( adet tarihime uc gun var) Sanırım benımki tutmadı ve adet sancısı cekıyorum
BElirti demeyelim de sol kasığımda dünden beri seğirme hissediyorum. Adet olacak gibi belirtim yok ama. Hatta hiç olmayacak gibiyimArkadaş banlı biz de çatliyoruz meraktan valla
Senin test günün ne zaman bacım? Geçen haftadan beri belirtin oldu mu hiç?
Kaçıncı gün embriyosuydu? Tek mi çift mi?BElirti demeyelim de sol kasığımda dünden beri seğirme hissediyorum. Adet olacak gibi belirtim yok ama. Hatta hiç olmayacak gibiyim
Bu arada nerde o gerçekten ya kayboldu. Pozitifi gördü bizi unuttu galibaArkadaş banlı biz de çatliyoruz meraktan valla
Senin test günün ne zaman bacım? Geçen haftadan beri belirtin oldu mu hiç?
Tek embriyo 3. günKaçıncı gün embriyosuydu? Tek mi çift mi?
Benin çift 5. gündü ilk günden beri bi gaz bi de kasık batması vardı hâlâ da devam ediyor onlar.Tek embriyo 3. gün
Cevabınız için cok tesekkurler.Dayanamayıp hamilelik testi yaptım.Ilk gunu saymazsam transferımın 5.gunu bugun.İkinci çizgi hafif silik cıktı.Hamile miyim bilmiyorum.Infertılıte ılacları kullananlarda yalancı pozitiflik oluyo diye duymustum sankı.Prolutex progestan ve estrofem kullanıyorum ben.Ama niyeyse hamile oldugumu dusunmuyorum hicMErhaba, öncelikle hayırlı olsunAdet belirtileri hamilelik belirtilerine benziyormuş zaten canım. Daha doğrusu böyle belirtiler görenler de var. Ama hiç belirtisi olmayan da var. Yani bunu anlamak nerdeyse imkansız:))
Benim de 4 ocak test gunumBu arada nerde o gerçekten ya kayboldu. Pozitifi gördü bizi unuttu galibabenim test günüm 4 ocak bu arada
Ben de 5. Günü yapmıştım, silik çok silik çizgi çıkmıştı, siz yarın yeniden yapın. Ertesi günü koyulaşıyor, 7. Günü de aile hekimine test yatırmıştım.Cevabınız için cok tesekkurler.Dayanamayıp hamilelik testi yaptım.Ilk gunu saymazsam transferımın 5.gunu bugun.İkinci çizgi hafif silik cıktı.Hamile miyim bilmiyorum.Infertılıte ılacları kullananlarda yalancı pozitiflik oluyo diye duymustum sankı.Prolutex progestan ve estrofem kullanıyorum ben.Ama niyeyse hamile oldugumu dusunmuyorum hic
Sız hamilesiniz o zaman.Tebrık ederımBen de 5. Günü yapmıştım, silik çok silik çizgi çıkmıştı, siz yarın yeniden yapın. Ertesi günü koyulaşıyor, 7. Günü de aile hekimine test yatırmıştım.
Evet çok şükür, bakalım keseyi görmeyi bekliyoruz artık, inşalalh yolunda gider her şeyimizSız hamilesiniz o zaman.Tebrık ederımSaglıkla devam eder ınsallah.
Cok cok tebrik ederim.Evet çok şükür, bakalım keseyi görmeyi bekliyoruz artık, inşalalh yolunda gider her şeyimiz
Ben de öğleden sonra yapmıştım 5. Günü, burda birisi yazmıştı, öyle yazınca ben de öyle yapmıştım. Halal sonuç pozitife her türlü cikioyr ikinci çizgi, bir çok kez tek çizgiyi görünceCok cok tebrik ederim.Ben birsey sormak istiyorum.Testi ilk idrarımla yapmadım oglen vaktıydı yanlıs olabilir mi sizce?
Ay canım ınsallah cok tesekkur ederım moral oldu.Gerisi Allah a kaldı artık.Ogretmensınız sanırım ben de ogretmenım bu aradaBen de öğleden sonra yapmıştım 5. Günü, burda birisi yazmıştı, öyle yazınca ben de öyle yapmıştım. Halal sonuç pozitife her türlü cikioyr ikinci çizgi, bir çok kez tek çizgiyi görünce
Evet öğretmenim, mecburi tatili değerlendirmiş olduk , iyi denk geldi aslında, stresten uzakAy canım ınsallah cok tesekkur ederım moral oldu.Gerisi Allah a kaldı artık.Ogretmensınız sanırım ben de ogretmenım bu arada
AMinnnnnBenin çift 5. gündü ilk günden beri bi gaz bi de kasık batması vardı hâlâ da devam ediyor onlar.
Az kalmış teste hadi pozitif inşallah
Tebrik ederim şimdidenBenim de 4 ocak test gunum
AminnnMerhaba arkadaşlar, ben de bir hafta önce gebe olduğumu öğrendim :) Benim beklenen adet günümden önceki belirtilerim; daha farklı meme hassasiyeti, ateş ve ter basmaları ve aşırı uyku olmuştu. Hala da bunlar devam ediyor. Adet günü geçtıkten sonra ise sarı akıntı başladı ek olarak.
İsteyen herkese gebelik nasip olsun inşallah, gebe olanlarımız da sağlıkla kucaklarımıza alabilelim inşallah❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?