• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Embriyo transferi sonrasi gebelik belirtileri

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ichmochte

Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2013
6
2
6
34
Almanya
Merhaba Hanimlar, ben 38 yasindayim ve almanyada yasiyorum. Buraya 6 ay once geldim ve almanca bilmiyorum. Bu sebepten dolayi doktoruma Merak ettiklerimi soramiyorum yasadiklarimi sizinle paylasip, benimle ayni tedavilerden gecen sizlerin deneyimlerini bilmek istiyorum. 13 Gun once 5.gun 2 adet embriyo transferi yapildi. Transferden 4 Gun sonra Sol gogsumde cok fazla dolgunluk ve hassasiyet oldu. 2 Gun once regli gunumdu o Gun regli olmadim ama regli olmusum gibi goguslerimin dolgunlugu ve hassasiyeti gecti. Transferden once ve hala (gebelik kan testine kadar) progestan 100 mg tabletini fitil olarak ikiser DEFA ve gunde 3 DEFA kullaniyorum. Artik cok sabirsizlandigim icin 2 Gun once regli olmadigimdan dolayi dayanamayip hassas idrar testi alip evde kendim gebelik testi yaptim. Sonuc negativ cikti :( Morallim bozuldu. Simdi 5 Gun sonra yapilacak gebelik kan testini bekliyorum. Bilmek istedigim benim gecirdigim bu sureci geciripte gebe Kalan varmi. Lüften deneyimlerinizi benimde paylasin. Testin negativ cikmasi normal mi? Progestan regliyi keser mi? Idrar testinin negativ cikmasi normal mi? Tum bu konular hakkinda bilgisi Olanlarin paylasimlarini bekliyorum. Herkesin umutlarina kavusmasini dileyerek, simdiden tesekkur ederim.... Bu arada Surekli idrara cikiyorum bir yudum sivi bisey icsem hemen sonrasinda saatlerce tuvalete gitmemisim gibi hissediyorum...

Son düzenleme:
Merhaba Hanimlar, ben 38 yasindayim ve almanyada yasiyorum. Buraya 6 ay once geldim ve almanca bilmiyorum. Bu sebepten dolayi doktoruma Merak ettiklerimi soramiyorum yasadiklarimi sizinle paylasip, benimle ayni tedavilerden gecen sizlerin deneyimlerini bilmek istiyorum. 13 Gun once 5.gun 2 adet embriyo transferi yapildi. Transferden 4 Gun sonra Sol gogsumde cok fazla dolgunluk ve hassasiyet oldu. 2 Gun once regli gunumdu o Gun regli olmadim ama regli olmusum gibi goguslerimin dolgunlugu ve hassasiyeti gecti. Transferden once ve hala (gebelik kan testine kadar) progestan 100 mg tabletini fitil olarak ikiser DEFA ve gunde 3 DEFA kullaniyorum. Artik cok sabirsizlandigim icin 2 Gun once regli olmadigimdan dolayi dayanamayip hassas idrar testi alip evde kendim gebelik testi yaptim. Sonuc negativ cikti :( Morallim bozuldu. Simdi 5 Gun sonra yapilacak gebelik kan testini bekliyorum. Bilmek istedigim benim gecirdigim bu sureci geciripte gebe Kalan varmi. Lüften deneyimlerinizi benimde paylasin. Testin negativ cikmasi normal mi? Progestan regliyi keser mi? Idrar testinin negativ cikmasi normal mi? Tum bu konular hakkinda bilgisi Olanlarin paylasimlarini bekliyorum. Herkesin umutlarina kavusmasini dileyerek, simdiden tesekkur ederim.... Bu arada Surekli idrara cikiyorum bir yudum sivi bisey icsem hemen sonrasinda saatlerce tuvalete gitmemisim gibi hissediyorum...

Sizlere bu mesaji yazdiktan 7 Saat sonra regli oldugumu farkettim. Demek ki hamile kalamadim. Cok moralim bozuldu. Umarim sizlerin bebekleriniz olur....

Son düzenleme:
Sizlere bu mesaji yazdiktan 7 Saat sonra regli oldugumu farkettim. Demek ki hamile kalamadim. Cok moralim bozuldu. Umarim sizlerin bebekleriniz olur....

Arkadasim hic moralini bozma. Benim ilk denememde de hamile kalamamistim. Doktorundan hemen randevu al ve kamerayla rahminin icine bakmasini iste. Bu islemde 15 dklik anestezi uyguluyorlar toplam 30 dk icinde seni uyutup rahminin icine bakiyorlar. Birsey yoksa 2. ay tekrar tedaviye baslaniyor. Doktorunu sakin degistirme. Ikincisinde ignelerin dozunu artirirlar sonrada yumurtaliklarin belli bir buyukluge gelmesini beklerler. Ikinci transfer denemende, transfer sonrasi bebeginden baska hicbisey dusunme sakin yine belirti yok diyede uzulme. Inan bana gebelik belirtilerini anlaman imkansiz. Ben kendimden biliyorum hatta dayanamayip idrar testi yapmistim negatif cikti ama 1 hafta sonraki kan testimde gebeligim cikti. Zaten mantikli ve bilimsel yazilari okursan embriyo transferinden sonra 2. hafta veya 3. hafta gebelik belirtilerin olmuyor. Belki kasik agrilari olabilir bu agrilari yogun veya az hissedebilirsin ama buda transfer oncesi kullandigin ilaclarla alakasidir. Zaten transfere hazirlik asamalarinda kullandigin ilaclar ancak bir ay sonra vucuttan tamamen atilabiliyor. Sakin moralini bozma. Tekrar dene ama oncesinde tutunmaya engel olabilecek tum arastirmalari yapin. Eger rahimde kist miyom tarzi seyler varsa kac kere denersen dene tutunma olmayabilir. Umarim biran once bebek sahibi olursun. Bunu tum kalbimle diliyorum...

merhaba Ben yeni katiliyorum aramizda benimde 2.denemem bu cuma kan testi yapilacak cok korkuyorum dayanamadim dün test yaptim 2 .cizgi silik cikti hala da kasik agrilarim var sanki adet olacak misin gibi bu durumda olupta hamile kalan varmi.Allahim dilekléinizi kabul etsin

Back
X