• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar adet kanaması gibi kanamanız olsa bile betahcg testi yaptırın

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sen bu konuda tecrübelisin sıkmadıysam bikaç sorum var bu benim ilk transferim adet ağrıları ve benzeri şikayetlarim çok göğüslerim aynı adet döneminde olduğu gibi şiş ve çok acıyo çok tuvalete çıkıyorum ve çok hafif ama devamlı bi mide bulantım var bunlar normalmi psikolojikmi bilgilendirirsen çok sevinirim

Canım psikolojikte olabilir gerçekten de olabilir..Bilemem..Ancak göğüslerindeki ağrı ve hassasiyet aldığın progesteron ilaçlarından dolayı..Mide bulantıları öyle hemen başlamıyor hamilelikte..Eğer gerçekten hamileliğin gerçekleşirse en erken 6.haftada başlıyor mide bulantısı..Bende hiç mide bulantısı olmadı...

Hamileliğin başlangıcında da adete benzer belirtiler oluyor..Benim de ilk denememdi canım..:nazar: :nazar:

Canım hala bu siteye giriyorsan yardım et lütven
bende senin gibi 8. Gün kanamam oldu çok üzüldüm ama sonra yazını okudum şimdi senin durumun ne benim bugün 9,günüm

Canım hala bu siteye giriyorsan yardım et lütven
bende senin gibi 8. Gün kanamam oldu çok üzüldüm ama sonra yazını okudum şimdi senin durumun ne benim bugün 9,günüm

Canım dr progesteron iğnesi verdi..Günde 2 kez progesteron iğnesi yedim kalçadan ve vajinal jel kullanmaya devam ettim..Şu an ikiz bebeklere hamileyim...:nazar::nazar:

çok teşekür ederim ama daha hamileliğim belli değil test yapmadım

Canım ben de kendi kendime evde idrar testi yapıp dr a öyle söyledim doktorda bana telefonda söylemişti progesteron iğnesi al diye...8.gün hem kanamam vardı hem de idrarda 2.çizgim hafif vardı..9.gün iğnelere başladım..10 günden itibaren 2-3 günde bir beta hcg ye baktırdım..
idrar testi yaptığım günlerde 12.güne daha 3-4 gün vardı...

canım ben de kendi kendime evde idrar testi yapıp dr a öyle söyledim doktorda bana telefonda söylemişti progesteron iğnesi al diye...8.gün hem kanamam vardı hem de idrarda 2.çizgim hafif vardı..9.gün iğnelere başladım..10 günden itibaren 2-3 günde bir beta hcg ye baktırdım..
Idrar testi yaptığım günlerde 12.güne daha 3-4 gün vardı...

tekrar teşekür ederim ama bende siyah bişeyler geliyor olmadı galiba

badem senin 10 gün değerin nekadar çıkmıştı bana 10 ve diğer günleri hatırlıyorsan yazarmısın.yarın 11.günüm.test tarihim 23 aslında.yarın yaptırmayı düşünüyorum.benim jelim bu akşam bitecek ilaçsız kalmamak için yarın gideyim yaptırayım diyorunm ilacıda yazdırırım tabii değer 5 in altında çıkarsa gerek yoktur heralde.kafam karıştı ya.sabaha karşı çok güzel bir rüya gördüm hani idrar testi yaparız ya yıllardır tek gördüğüm çizgi bu sefer 2 çizgiydi.rüyamda çok güzeldi bir arkadaşımda hayırlı olsun hamileymişsin dedi.çok etkilendim.

badem senin 10 gün değerin nekadar çıkmıştı bana 10 ve diğer günleri hatırlıyorsan yazarmısın.yarın 11.günüm.test tarihim 23 aslında.yarın yaptırmayı düşünüyorum.benim jelim bu akşam bitecek ilaçsız kalmamak için yarın gideyim yaptırayım diyorunm ilacıda yazdırırım tabii değer 5 in altında çıkarsa gerek yoktur heralde.kafam karıştı ya.sabaha karşı çok güzel bir rüya gördüm hani idrar testi yaparız ya yıllardır tek gördüğüm çizgi bu sefer 2 çizgiydi.rüyamda çok güzeldi bir arkadaşımda hayırlı olsun hamileymişsin dedi.çok etkilendim.

Canım 1.sayfada konu başlangıcında herşey yazıyor...:1hug:

rapunzell_82 çok sevindim benimde başlangıç seninki gibi oldu.adetten biraz fazla kanamam oldu.
13.gün 18
15.gün 61,88
17.gün 141,77 çıktı dr 20,gün bir test daha istedi
20.68 çıktı sonuç :(
iyi gitmeyen gebelik dedi şimdi 2 gün sonra bir daha test yaptıracağım...ilacıda kes dedi...sanırım sonuç hiç iyi değil
bu konuda fikri olan varmı

rapunzell_82 çok sevindim benimde başlangıç seninki gibi oldu.adetten biraz fazla kanamam oldu.
13.gün 18
15.gün 61,88
17.gün 141,77 çıktı dr 20,gün bir test daha istedi
20.68 çıktı sonuç :(
iyi gitmeyen gebelik dedi şimdi 2 gün sonra bir daha test yaptıracağım...ilacıda kes dedi...sanırım sonuç hiç iyi değil
bu konuda fikri olan varmı

CADIARZU :çok üzgünüm:

slm badem benimde senin gibi 8. gün kanamam basladi dr adet kanamasina benziyor dedi test yapiyorum silikde olsa 2 cizgi cikiyor ama sanirim prengyl ignesinden birde dr bana (schleimhaut) türkcesini tam bilmiyorum ama mukoza heralde cok güzel hala diyor normalde bir tutunma olmasa sekli falan degisik oluyormus ve kanli oluyormus ama sende öyle degil diyor
büyük ihtimalle tutmadi ama illaclarina devam et ufacik ta olsun bir ihtimal var dedi
sali kan testi yaptir dedi insallah bendede senin gibi bir mucize olur :Saruboceq:

benim de 8. ve 9.gün kanamam oldu.idrarda buğün test yaptım negatifti.kan verdim sonucu bekliyorum şu an.buğün 9. gün...

benim sonucum geldi.negatif...dayanma gücüm var mı ki?...arkadaşa yemeğe davetliyiz.orada patlamasam bari...

benim sonucum geldi.negatif...dayanma gücüm var mı ki?...arkadaşa yemeğe davetliyiz.orada patlamasam bari...

öncelikle çok geçmiş olsun arkadaşım.ama üzülme ve pes etme rabbim evladını kucağına alana kadar devam.bende 3 kez bebeklerimi kaybettim ama yılmadım hiç ümidimi kaybetmedim yola devam rabbim ol dedikten sonra olmayacak şey yoktur.rabbim bizede nasip edecek o zamana kadar sabırla bekleyip dua edelim elbet rabbim gönlümüze göre verecek.

mrb canım...allah sabır versin çok üzüldüm....şimdi durumun ne?
bir de ben de şu an kütü durumdayım kanamam falan hiç olmadı ama 1. aşılamada hamile kaldım ben ama doktor kan değerlerimin düşük gittiğini ve sağlıklı olmadığını söliyor....

aşılamadan sonraki

14.gün hcg:266.5
16.gün hcg:477.2
18.gün hcg:688.3

deneyimlerine göre senin hcg lerle bi karşılaştırır mısın sence çok mu kötü durumdayım?
pazartesi tekrar ölçülecek....allah yardımcımız olsun gülüm....

bir de kaç aylıkkken kaybettin bademcim umarım üzmüyorum seni ben de çok çaresizim..

bir de kaç aylıkkken kaybettin bademcim umarım üzmüyorum seni ben de çok çaresizim..

Pazartesi testi tekrarla canım..Ben bebeklerimi 4 buçuk aylık erken doğum yaptım....Rahim ağzı yetmezliği yüzünden.....

Back