- Konu Sahibi EU2
canım senin maceranı yakndan takip ettim. cesaretin azmin ve pozitifliğin harika. dediğin gibi inşallah çektiğin acılara değer ve bebek yada bebişlerini sağlıcakla kucağına alırsın tatlım benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benım senınle aynı zamanda aynı kanamaları yaşadık ben senın kadar sanslı olamadım ama senın ıcın o kadar sevındımkı yazını okuyunca o günler geldi aklıma agladım atlattıgımı düşünmüşüm ama çok duygulandım
Merhaba arkadaşlar,
Burada çoğu arkadaş benim mikroenjeksiyon maceramı bilir..Çok uzun uzun anlatıp baymak istemiyorum kimseyi
Ben ilk mikroenjeksiyon dememde hamile kaldım.Rahimde endometriozis,yapısında düzensizlikler ve eşimde de ağır oligospermi vardı.. Mikroenjeksiyona ek destek olarak Co-cultur işlemi yaptırdım..Yani adetin 21.günü rahimden parça aldılar ve embriyoların burada gelişmesini izlediler..Co-cultur işleminden sonra ertesi gün reglim oldu..Şu an 5 hafta 6 günlük hamileyim..Ancak transferimin 8.günü adet kanaması gibi kanamam oldu..Bütün moralim yıkıldı..2-3 gün sürdü..Öyle açık pembe ya da kahverengi azcık lekelenme değil..Resmen kıpkırmızı adet kanaması gibiydi..Konuştuğum 2 kadın doğumcu doktor da o adet kanamasıdır dedi..Ama idrar testine göre silikde olsa 2.çizgi var dedim..Doktor idrara kan karışmışsa o da yanlış pozitif sonuç verebilir dedi..Ben bir sürü idrar testi yaptım..Netten daha önce topluca aldığım.Acaba test bozukmu belki başka bir test yaparsam 2.çizgi görünmez diye..Ama 2 doktor da yanılmıştı...Ancak şeytan dürttü bir sürü idrar testi yaptım..hepsi de pozitif çıktı..Daha sonra 10.gün kan testi yaptırdım..34 çıktı..Hamileydim..
sırasıyla:
10 .gün : 34
12.gün : 58 _ bu değeri gören doktor kimyasal gebelikten şüphelendi bu kez de...
15.gün : 144
20.gün : 1378 _ Bu değerden bir kaç gün sonra ultrasona girdiğimde hamile olduğum kesinleşti...Ben haklı çıktım...:hooray:
Dün tanıdık bir doktora karın ultrasonuna baktırdım...rahimde 2 kese gördük gibi...Doktor da tam emin olamadı ama beta hcg den dolayı tek diye düşünüyordum..Pazar günü tüp bebek doktoruma gideceğim..Vajinal ultrasonda daha belirgin olur sanırım...
Bu arada vajinal jel ve günde 2 kez 50 ml lik progestreon iğnesi oluyorum..Kalçadan..Popom sanki dayak yemişim gibi acıyor hep..:çok üzgünüm:
Ama kanamam kesildi...sırnaşık şey
Umarım değer bunlara..:CüvCüv:
Umudunuzu kaybetmeyin...
Adet olduğunu düşünseniz bile ilaçlarınıza devam edin..
Ben şu an mucizemle birlikteyim..:1hug::asigim:
Allahım isteyen her arkadaşıma nasib etsin..
AMİNNNNNNNNNNNNNNN !
gözünaydın badem canım inşşş darısı başımıza...badem sana co-cultur yapıldığında anesteziylemi yapıldı.vede sonra agrı hisettinmi..canım benimde aynısı olcak ama şuan beklemekteyiz
Canım doktor spekülümü takarken canım acıdı biraz..sonra lokal anestesi yaptım dedi ama ben herşeyi hissettim...
tşk badem..bademcim herşeyi hissettiğinde canın acıdımı??lokal anestezi genelde uyutulup yada uyuşturulup yapılan bir işlem mi?
sevgili -badem-
ikizlerin hayırlı olsun, Allah kucağına da almayı nasip etsin....darısı başımıza....
ben 11 yıllık evliyim ve önümüzdeki ay tüp bebek yapılacak....4 kez aşılama ve olumsuz sonuç öncesinde.....daha da öncesinde, yani evliliğimin ilk dört yılında 4 kez gebe kaldım ve düşük......benimde her gebe kaldığımda adet kanaması günümde kanamalarım başlardı, ancak bir türlü bitmeyince test sonucu hamile olduğumu öğrenirdim...sonra gebelik kesesi de gözüküyordu...en son düşük 2 aylıktı....ancak benim rahim şeklim T biçiminde ve buna bağlı olarak endometrium çok ince....daha sonraları da hamile kalamadım....yaş ilerledi tabii....38 yaşımdayım ve tüp bebek yaptıracağım...Yüce Yaratıcı'dan bir mucize de ben istiyorum.....
sevgilerimle...
Canim hayirli olsun bebislerin Rabbim sorunsuz bir hamilelik dönemi gecirmeyi nasip etsin
tedavini nerde yaptirmistin, sorunun neydi canim, tekrar tebrik ediyorum darisi isteyen herkesin basinaaa
Kocaelitıpta yaptırdım canım.Bende endometriosiz olduğu tedavi sırasında ortaya çıktı.Eşimde de ağır oligospermi vardı..
Herkese iyi bayramlar bu arada..:1hug:
Sanada iyi bayramlar canim, bendede endometriozis var canim seninki kacinci derece?
3 defa tüp bebek denedik ama olmadi malesef, nasip degilmis canim tekrar tebrik ediyorum hersey gönlünce olsun a.s.
canım allah analı babalı büyütür inşallah bende tüp bebek yaptırdım bugün 5.günümüz kaç günde belli oluyor acaba bende progestanın kapsülünü kullanıyorum estrofem kullanıyorum allahım hepimize nasip etsin
12.gün kanda çıkıyor varsa canım...:1hug:
inşallah hayırlı haberler alırsın..:Saruboceq: