Embriyo transferi sonrası belirtiler

bbiricikk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2015
13
2
86
29
Merhaba kızlar
Bugün transferimin 7. günü 2 embriyo transfer edildi. Kasıklarda belimde ağrı var.göğüslerimde çok şiş şuan.çok sık tuvalet ihtiyacım oluyor. Bunlar belirti olabilir mi çok merak ediyorum sizde nasıl belirtiler var inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız.

Merhaba kızlar
Bugün transferimin 7. günü 2 embriyo transfer edildi. Kasıklarda belimde ağrı var.göğüslerimde çok şiş şuan.çok sık tuvalet ihtiyacım oluyor. Bunlar belirti olabilir mi çok merak ediyorum sizde nasıl belirtiler var inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız.

Merhaba B bbiricikk ; yeni gördüğüm için cevaplamak yerine ben de sana soru sormak isterim; aradan epey zaman geçmiş, hayırlı bir sonuç aldın mı?

O hissi çok iyi biliyorum. Ben 11 . Gün test yaptm 71. Çıktı 13.gün yaptm 165. Çıktı 19.gün tekrar yaptım 4380 olmuştu.

O hissi çok iyi biliyorum. Ben 11 . Gün test yaptm 71. Çıktı 13.gün yaptm 165. Çıktı 19.gün tekrar yaptım 4380 olmuştu.

Bana kalsa test yaptıracağım ama eşim şu an bayram izninde, o yokken yaptırmak istiyorum her ihtimale karşı. Tekrar tebrik ederim.:anneadayı:

Arkadaşlar merhaba, hamile olanlara Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasil etsin ;)
Size bir sorum olacak, bu gün transferimin 3. Günü sadece sol kasığımda batma ve biraz bel ağrım var
Ama akıntım ve göğüs ağrım yok
Siz nasıl belirtiler yaşadınız???

Kizlar merhaba bende 3. Gun transfer yaptirdim nasil saymaya basliyorsunuz islem yapildigi gunu sayiyormusunuz benim kafam karisti ayin ilk defa 14. Sali günü yapildi ve belirtileriniz varmi idrar testi yaptinizmi hic simdiden tesekkurler

Kizlar merhaba bende 3. Gun transfer yaptirdim nasil saymaya basliyorsunuz islem yapildigi gunu sayiyormusunuz benim kafam karisti ayin ilk defa 14. Sali günü yapildi ve belirtileriniz varmi idrar testi yaptinizmi hic simdiden tesekkurler

işlem yapıldıgı günü saymıyorsunuz, idrar testi bende çıkmadı, 12.gün veya 14.güne kadar bişey de cıkmayabilir ama hamile de olabilirsin. :) hayırlısı olsun hakkında.

işlem yapıldıgı günü saymıyorsunuz, idrar testi bende çıkmadı, 12.gün veya 14.güne kadar bişey de cıkmayabilir ama hamile de olabilirsin. :) hayırlısı olsun hakkında.
Canim belirtilerin varmiydi benim hafif bel agrisi ve gogus agrisi var adet olcamisim gibi bide tuvalete cok gidiyorum idrara

Canim belirtilerin varmiydi benim hafif bel agrisi ve gogus agrisi var adet olcamisim gibi bide tuvalete cok gidiyorum idrara

ben çok fazla belirti yaşamadım, yaşanan çoğu belirti ilaçlara bağlıyordum. Çünkü hemşireme sormuştum ilaçtan olduğu söylediler.
Bende bel ağrısı ve çok wcye giderdim. ama hiç gögüs agrısı, şişmesi sızlaması vs. yaşamadım. adet olacakmış gibi çok hafif bir ağrı vardı onu da ilaca bağlamıştım.

İnşallah hayırlısı canım. tutunur miniklerin veya miniğin. çok fazla kafaya takmamaya çalışın, kitap okuyun, film izleyin. hobiyle uğraşın. çok kafaya taktıkca tutunması bi o kadar zorlaşıyor.

Back
X