Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar
Bugün transferimin 7. günü 2 embriyo transfer edildi. Kasıklarda belimde ağrı var.göğüslerimde çok şiş şuan.çok sık tuvalet ihtiyacım oluyor. Bunlar belirti olabilir mi çok merak ediyorum sizde nasıl belirtiler var inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız.
Evet aldım canım pozitif 3 kere kan testi yaptım çok şükür Allah nasip etti.
O hissi çok iyi biliyorum. Ben 11 . Gün test yaptm 71. Çıktı 13.gün yaptm 165. Çıktı 19.gün tekrar yaptım 4380 olmuştu.
Merhaba test yaptıracaktınız sonucu merak ettim deBana kalsa test yaptıracağım ama eşim şu an bayram izninde, o yokken yaptırmak istiyorum her ihtimale karşı. Tekrar tebrik ederim.![]()
Merhaba test yaptıracaktınız sonucu merak ettim de
Ben dayanamadım onuncu günümde yaptırdım. Hamileyim. :) değerlerim iki günde bir de, iki katından fazla arttı. İkiz ihtimalimiz de var. 17 Temmuz ultrason tarihim, o zaman belli olacak
Çok sevindim Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah :)
Kizlar merhaba bende 3. Gun transfer yaptirdim nasil saymaya basliyorsunuz islem yapildigi gunu sayiyormusunuz benim kafam karisti ayin ilk defa 14. Sali günü yapildi ve belirtileriniz varmi idrar testi yaptinizmi hic simdiden tesekkurler
Canim belirtilerin varmiydi benim hafif bel agrisi ve gogus agrisi var adet olcamisim gibi bide tuvalete cok gidiyorum idraraişlem yapıldıgı günü saymıyorsunuz, idrar testi bende çıkmadı, 12.gün veya 14.güne kadar bişey de cıkmayabilir ama hamile de olabilirsin. :) hayırlısı olsun hakkında.
Canim belirtilerin varmiydi benim hafif bel agrisi ve gogus agrisi var adet olcamisim gibi bide tuvalete cok gidiyorum idrara