Embriyo transferi öncesi progesteron yüksekliği?

Fiona34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mart 2018
145
75
50
Herkese merhaba.
Benim bu ay icinde tüp bebekte yumurta transferim vardi. Adetimin ikinci günü estrofem ve duphastona basladim. 20 gun sonra yarim doz lucrin 3. 75 igne oldum. Bi kac gün sonra adet oldum. 15 gün sonra yapilan progesteron testinde test sonucu 3.22 cikti. Sanirim bu ay transferim iptal olacak cok moralim bozuldu. Dr um progesteron hormonu 1 in altina inmez ise bebegin tutunamayacagini söyledi. Basina bi durum gelen arkadaş var mi aranizda?

Mrb benim de transfer den önce rahim ameliyatı oldum daha sonra troid bezleri yavaş çalıştığı için hormon tedavisi gördüm her ay başka sorun çıktığı için ümidim kayboldu resmen sürekli bişey çıkıyor bu ay bir umutla gittim bu kez progesteron yüksek çıktı adetin ikinci günü 1.57 çıktı yüksek dedi 0 olması lazım miş aynı sorun bende de var çok üzülüyorum sürekli işten izin alıp doktora gidiyorum varım yoğumu tedaviye verdim benimki bir yıl olacak nerdeyse

Slm doktorunuz iptal etmiş bnmde pazartesi günü transferin var progesteron 1.57 bnm doktor niye inatla transfer diyor anlamadım

Herkese merhaba.
Benim bu ay icinde tüp bebekte yumurta transferim vardi. Adetimin ikinci günü estrofem ve duphastona basladim. 20 gun sonra yarim doz lucrin 3. 75 igne oldum. Bi kac gün sonra adet oldum. 15 gün sonra yapilan progesteron testinde test sonucu 3.22 cikti. Sanirim bu ay transferim iptal olacak cok moralim bozuldu. Dr um progesteron hormonu 1 in altina inmez ise bebegin tutunamayacagini söyledi. Basina bi durum gelen arkadaş var mi aranizda?
merhaba , sonraki ay progesteron hormonunuz düşmüşmüydü ve gebelik oldu mu acaba

X