Hazirda embriyo varsa ne gerek var tekrar surece girmeye? Ustelik kotu de cikmamis kalitesi belki tekte tutacak? Ekstra masraf yaptiginizla kalırsınız ve vucudunuzu yordugunuzlaMerhaba arkadaşlar bu buradaki ilk sorum yeni üye oldum umarım sorup paylaşabilmeyi başarabilirim.
8 ocakta 3 tane embriyom donduruldu bunlardan bir tanesi kaliteli,biri orta iyi Doktorum adet olunca gel ya transfer yaparız ya havuz yaparız sana dedi. Ben çok kararsızım yeniden o hormonları vücuduma almak, opu yaptırmak o süreci tekrar yaşamak zor geliyo. Bu konuda deneyimi olan var mı ? Allahtan doğru kararı kalbime ilham etmesini diliyorum ve deneyimi olanların yorumlarını bekliyorum
Hazirda embriyo varsa ne gerek var tekrar surece girmeye? Ustelik kotu de cikmamis kalitesi belki tekte tutacak? Ekstra masraf yaptiginizla kalırsınız ve vucudunuzu yordugunuzlabence
Hazirda embriyo varsa ne gerek var tekrar surece girmeye? Ustelik kotu de cikmamis kalitesi belki tekte tutacak? Ekstra masraf yaptiginizla kalırsınız ve vucudunuzu yordugunuzla
Değil mi bende öyle düşünüyorum eşimle sürekli bunun istişaresini yapıyoruz henüz bir karara varmış değiliz hayırlısı bakalım cevabınız için teşekkür ederimHazirda embriyo varsa ne gerek var tekrar surece girmeye? Ustelik kotu de cikmamis kalitesi belki tekte tutacak? Ekstra masraf yaptiginizla kalırsınız ve vucudunuzu yordugunuzla
Yorumlaya basip yazarsaniz sorun olmaz :)Genetiğe yollamanızı doktorunuz mu istedi bize böyle birşeyden bahsedilmedi nasıl öğrenicez ki bunu
Havuz yöntemini maalesef doğru bulmuyorum. Yumurta büyütme döneminde vücuda çok cidddi hormonlar alıyoruz. Üstelik üç tane embriyonuz varsa neden tekrar aynı sürece girip vücudunuza hormon alasınız ki? Ayrıca ilk denemede tutan bir sürü insan var tek emniyet bile yeter. Bence transfer olunMerhaba arkadaşlar bu buradaki ilk sorum yeni üye oldum umarım sorup paylaşabilmeyi başarabilirim.
8 ocakta 3 tane embriyom donduruldu bunlardan bir tanesi kaliteli,biri orta iyi Doktorum adet olunca gel ya transfer yaparız ya havuz yaparız sana dedi. Ben çok kararsızım yeniden o hormonları vücuduma almak, opu yaptırmak o süreci tekrar yaşamak zor geliyo. Bu konuda deneyimi olan var mı ? Allahtan doğru kararı kalbime ilham etmesini diliyorum ve deneyimi olanların yorumlarını bekliyorum
Benim tek opudan 5 embriyom donduruldu ilk transferde nasip oldu şükür. Şuan 4 tanesi dondurulmus oyle bekliyor. Hali hazirda 3 embriyo varmis denemeye deger bence. Kaliteleri neymis net ogrendiniz mi? Yoksa sadece iyi ve orta iyi falan mi dedi doktorDeğil mi bende öyle düşünüyorum eşimle sürekli bunun istişaresini yapıyoruz henüz bir karara varmış değiliz hayırlısı bakalım cevabınız için teşekkür ederim
Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah. Bir tane embriyom için kalitesi iyi dedi 2.si için orta dedi 3. İyi değil.Benim tek opudan 5 embriyom donduruldu ilk transferde nasip oldu şükür. Şuan 4 tanesi dondurulmus oyle bekliyor. Hali hazirda 3 embriyo varmis denemeye deger bence. Kaliteleri neymis net ogrendiniz mi? Yoksa sadece iyi ve orta iyi falan mi dedi doktor
Anladım teşekkür ederim :)) biz de doktorumuzdan isteyelim o haldeYorumlaya basip yazarsaniz sorun olmaz :)
evet biz doktorumuzun oneriysiyle yollamistik. Yine gonderecegiz bu turda da insallah
Bu fikre bende daha yakınım bir hafta önce opu oldum birdaha göze alamıyorum ama bir yandan da havuzda bolca embriyo olması da tabiki avantaj ama galiba ben varolan embriyoma şans vericem teşekkür ederimHavuz yöntemini maalesef doğru bulmuyorum. Yumurta büyütme döneminde vücuda çok cidddi hormonlar alıyoruz. Üstelik üç tane embriyonuz varsa neden tekrar aynı sürece girip vücudunuza hormon alasınız ki? Ayrıca ilk denemede tutan bir sürü insan var tek emniyet bile yeter. Bence transfer olun
Sayisal olarak soylemedi yani. 5aa,3bb,4ab.. gibiSağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah. Bir tane embriyom için kalitesi iyi dedi 2.si için orta dedi 3. İyi değil.
Hayır özellikle bunu sorduğumda onu anlamamız için 5.gün embriyosu olması gerekir dedi doktorum. 3.gün embriyosu benimki kalitesini beğenince hemen dondurmuş 3.yü de diğer ikisinin tutunma şansını artırması için dondurduk dedi. Daha sonra telefonla iletişime geçtik sana havuz da yapabilirim dedi. Doktorum yaşadığım şehirde en iyisi çok güvenilir hastane de şehirdeki en iyi hastane labratuar ekibinden herşeyiyle en iyisiyle çalışıyoruz bu yüzden güven probleminden ziyade kararsızlık benimkiSayisal olarak soylemedi yani. 5aa,3bb,4ab.. gibi
Cok zor bir surec sizi cok iyi anliyorum opu olduktan sonra insallah bir daha olmak zorunda kalmam demiştim. O zaman narkozun etkisi oluyor anlamiyosun ama uyaninca cok felaket agrim vardi egilip kalkmada zorluk yasiyordum. Her sey gelip geciyor ama psikolojimiz olumsuz etkileniyor. Hakkinizda hayirlisi olsunHayır özellikle bunu sorduğumda onu anlamamız için 5.gün embriyosu olması gerekir dedi doktorum. 3.gün embriyosu benimki kalitesini beğenince hemen dondurmuş 3.yü de diğer ikisinin tutunma şansını artırması için dondurduk dedi. Daha sonra telefonla iletişime geçtik sana havuz da yapabilirim dedi. Doktorum yaşadığım şehirde en iyisi çok güvenilir hastane de şehirdeki en iyi hastane labratuar ekibinden herşeyiyle en iyisiyle çalışıyoruz bu yüzden güven probleminden ziyade kararsızlık benimki
Aynen öyle meşakkatli bir süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun çok teşekkür ediyorumCok zor bir surec sizi cok iyi anliyorum opu olduktan sonra insallah bir daha olmak zorunda kalmam demiştim. O zaman narkozun etkisi oluyor anlamiyosun ama uyaninca cok felaket agrim vardi egilip kalkmada zorluk yasiyordum. Her sey gelip geciyor ama psikolojimiz olumsuz etkileniyor. Hakkinizda hayirlisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?