Embriyo transferi mi Havuz sistemi mi

uran77

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2025
10
3
1
31
Merhaba arkadaşlar bu buradaki ilk sorum yeni üye oldum umarım sorup paylaşabilmeyi başarabilirim.
8 ocakta 3 tane embriyom donduruldu bunlardan bir tanesi kaliteli,biri orta iyi Doktorum adet olunca gel ya transfer yaparız ya havuz yaparız sana dedi. Ben çok kararsızım yeniden o hormonları vücuduma almak, opu yaptırmak o süreci tekrar yaşamak zor geliyo. Bu konuda deneyimi olan var mı ? Allahtan doğru kararı kalbime ilham etmesini diliyorum ve deneyimi olanların yorumlarını bekliyorum

Hazirda embriyo varsa ne gerek var tekrar surece girmeye? Ustelik kotu de cikmamis kalitesi belki tekte tutacak? Ekstra masraf yaptiginizla kalırsınız ve vucudunuzu yordugunuzla

Merhaba, benzer bir durumdaymisiz sizinle. Ben bugun ikinci kez surece basladim havuz yapiyoruz. Benim de gozumdd buyumustu biraz acikcasi, bir an evvel transfer olmak istemistim bir yandan heveslenip :) Ama benim genetikten bir tane embriyom sadece saglikli geldigi icin biraz guvensiz hissettirdi bize sayi olarak. Kistim oldugu icin yasimdan bagimsiz amh cok hizli dususte son bir senedir, o yuzden benim durumum icin ortak kararimiz bir opu daha yapmak oldu

Son tedavimde sadece 2 tane 5.gün embriyosu oldu.İkiside tuttu.Nasip olacaksa 1’i de tutar.Sayı değil olay.

Hazirda embriyo varsa ne gerek var tekrar surece girmeye? Ustelik kotu de cikmamis kalitesi belki tekte tutacak? Ekstra masraf yaptiginizla kalırsınız ve vucudunuzu yordugunuzlabence

Hazirda embriyo varsa ne gerek var tekrar surece girmeye? Ustelik kotu de cikmamis kalitesi belki tekte tutacak? Ekstra masraf yaptiginizla kalırsınız ve vucudunuzu yordugunuzla

Değil mi bende öyle düşünüyorum eşimle sürekli bunun istişaresini yapıyoruz henüz bir karara varmış değiliz hayırlısı bakalım cevabınız için teşekkür ederim

Genetiğe yollamanızı doktorunuz mu istedi bize böyle birşeyden bahsedilmedi nasıl öğrenicez ki bunu

Plutonmerkez. Ne güzel rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin

Genetiğe yollamanızı doktorunuz mu istedi bize böyle birşeyden bahsedilmedi nasıl öğrenicez ki bunu
Yorumlaya basip yazarsaniz sorun olmaz :)
evet biz doktorumuzun oneriysiyle yollamistik. Yine gonderecegiz bu turda da insallah

Havuz yöntemini maalesef doğru bulmuyorum. Yumurta büyütme döneminde vücuda çok cidddi hormonlar alıyoruz. Üstelik üç tane embriyonuz varsa neden tekrar aynı sürece girip vücudunuza hormon alasınız ki? Ayrıca ilk denemede tutan bir sürü insan var tek emniyet bile yeter. Bence transfer olun

Değil mi bende öyle düşünüyorum eşimle sürekli bunun istişaresini yapıyoruz henüz bir karara varmış değiliz hayırlısı bakalım cevabınız için teşekkür ederim
Benim tek opudan 5 embriyom donduruldu ilk transferde nasip oldu şükür. Şuan 4 tanesi dondurulmus oyle bekliyor. Hali hazirda 3 embriyo varmis denemeye deger bence. Kaliteleri neymis net ogrendiniz mi? Yoksa sadece iyi ve orta iyi falan mi dedi doktor

Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah. Bir tane embriyom için kalitesi iyi dedi 2.si için orta dedi 3. İyi değil.

Bu fikre bende daha yakınım bir hafta önce opu oldum birdaha göze alamıyorum ama bir yandan da havuzda bolca embriyo olması da tabiki avantaj ama galiba ben varolan embriyoma şans vericem teşekkür ederim

Sayisal olarak soylemedi yani. 5aa,3bb,4ab.. gibi
Hayır özellikle bunu sorduğumda onu anlamamız için 5.gün embriyosu olması gerekir dedi doktorum. 3.gün embriyosu benimki kalitesini beğenince hemen dondurmuş 3.yü de diğer ikisinin tutunma şansını artırması için dondurduk dedi. Daha sonra telefonla iletişime geçtik sana havuz da yapabilirim dedi. Doktorum yaşadığım şehirde en iyisi çok güvenilir hastane de şehirdeki en iyi hastane labratuar ekibinden herşeyiyle en iyisiyle çalışıyoruz bu yüzden güven probleminden ziyade kararsızlık benimki

Cok zor bir surec sizi cok iyi anliyorum opu olduktan sonra insallah bir daha olmak zorunda kalmam demiştim. O zaman narkozun etkisi oluyor anlamiyosun ama uyaninca cok felaket agrim vardi egilip kalkmada zorluk yasiyordum. Her sey gelip geciyor ama psikolojimiz olumsuz etkileniyor. Hakkinizda hayirlisi olsun

Aynen öyle meşakkatli bir süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun çok teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…