Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah seninledir canım..Merhaba arkadaşlar 5. Gün embriyosu transferi oldum bu sabah 9.gün diye erkenden test yaptım ama negatif çıktı acaba erken mi yaptım pozitifi görürmüyüm ilerleyen günlerde
Hayırlı olsun canım sanırım 5 gün embriyosu daha çabuk tutunuyor o yüzden 10 güne gelince negatif olduğu anlaşılıyor sizin dediğinize göre 3 gün embriyosunu ne zaman bakmak lazım?Benim ilk denememde 5. Günden sonra 10. Güne kadar test yaptım hep negatifti sonuçta öyle olmuştu umarım sizinledir veya test hatalıdır
Ben de öyle umut ediyorum canım bence biz acele ediyoruz telaşlanıyoruz sabırsız oluyoruz kafaya takmayanların daha çabuk oluyor gördüğüm kadarıyla ama ben söz verdim kendime doktorum dediği tarihte sadece kan vereceğim öncesinde idrar testi yapmayacağım İnşallah dayanırımBenimde ilk 6-7 güne kadar çok belirti vardı sonra hiç kalmadı sadece kasık ağrım ve arada gelen bel ağrım var inşallah biz acele ediyoruzdur sonuç geçe de kalsa bebeklerimiz bizlerledir
İnşallah dayanırsın canım bu benim ilk tüp bebek denemem o yüzden fazla heyecan yaptım sanırımBen de öyle umut ediyorum canım bence biz acele ediyoruz telaşlanıyoruz sabırsız oluyoruz kafaya takmayanların daha çabuk oluyor gördüğüm kadarıyla ama ben söz verdim kendime doktorum dediği tarihte sadece kan vereceğim öncesinde idrar testi yapmayacağım İnşallah dayanırım
Nerde yaptırıyorsunuz acaba ?İnşallah dayanırsın canım bu benim ilk tüp bebek denemem o yüzden fazla heyecan yaptım sanırım
İnşallah dayanırsın canım bu benim ilk tüp bebek denemem o yüzden fazla heyecan yaptım sanırı benim de ilk tüp bebek deneyimi
Benim de ilk canım benim ben de çok heyecanlıyım hatta iki üç gündür belirti vardı kasık ağrısı falan bugün yok hiçbir şey yok bugün biz bir ağlama tuttu bugün ne yapacağımı şaşırdım ağlamak istiyorum ya değişik bir şey oldum sanırım tedirginlikten korkudan oluyor inşallah emeklerimizin karşılığını alırızİnşallah dayanırsın canım bu benim ilk tüp bebek denemem o yüzden fazla heyecan yaptım sanırım
İnşallah canım Rabbim canı gönülden anne baba olmak isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasınBenim de ilk canım benim ben de çok heyecanlıyım hatta iki üç gündür belirti vardı kasık ağrısı falan bugün yok hiçbir şey yok bugün biz bir ağlama tuttu bugün ne yapacağımı şaşırdım ağlamak istiyorum ya değişik bir şey oldum sanırım tedirginlikten korkudan oluyor inşallah emeklerimizin karşılığını alırız
Üçüncü gün embriyosu 7 gün imkansız çıkmaz test gününüzü bekleyin ya da daha ileri günlerde deneyininşallah seninledir canım..
ben de 10 ekimde 3.gün embriyosu transfer olmuştum, 7.günü dayanamayıp erken gebelik testi yaptım ama negatif maalesef..
yarın kan testi günüm, hepimiz için hayırlısı bakalım
Çok anlamam ama mantıken 2 daha eklerim yani 5. Gün embriyosu 7. Günde çok silik çıkıyorsan 3. Günde 9. Günde anca silik çıkarHayırlı olsun canım sanırım 5 gün embriyosu daha çabuk tutunuyor o yüzden 10 güne gelince negatif olduğu anlaşılıyor sizin dediğinize göre 3 gün embriyosunu ne zaman bakmak lazım?
yarın kan testi vereceğim canım, 10 gün sonra demişti doktorum, aslında transfer günü hariç yarın tam 10.gün, yani 10 gün sonra oluyor mu emin değilim ama daha fazla dayanamayacağıom sanırımÜçüncü gün embriyosu 7 gün imkansız çıkmaz test gününüzü bekleyin ya da daha ileri günlerde deneyin
Aynen iyi yaparsınız düşük de olsa bir şey çıkar varsa inşallah..yarın kan testi vereceğim canım, 10 gün sonra demişti doktorum, aslında transfer günü hariç yarın tam 10.gün, yani 10 gün sonra oluyor mu emin değilim ama daha fazla dayanamayacağıom sanırım
varmış gibi hissetmiyorum ama hayırlısı, mucize olur mu diye çıkmıştık yola, sonuçta 46 yaşındayım, neredeyse menepoz yani Hayırlısı bakalımAynen iyi yaparsınız düşük de olsa bir şey çıkar varsa inşallah..
İnşallah vardır. 7.gün için çok erken oradaki negatifi görüp üzülmeyin onuncu gün idealvarmış gibi hissetmiyorum ama hayırlısı, mucize olur mu diye çıkmıştık yola, sonuçta 46 yaşındayım, neredeyse menepoz yani Hayırlısı bakalım
Ay çok heyecanlı bize de haber ver canım ben daha 5 günümdeyim Zaman geçmek bilmiyor istekte 3 gün emriyosu geç çıkaryarın kan testi vereceğim canım, 10 gün sonra demişti doktorum, aslında transfer günü hariç yarın tam 10.gün, yani 10 gün sonra oluyor mu emin değilim ama daha fazla dayanamayacağıom sanırım