Embriyo transfer sonrası 10.gün pozitif test.

Dila96

Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2024
112
65
Kızlar merhaba, bugün transfer sonrası 10.gün daha önce 8.gün de yapmıştım çizgi o kadar net belli değildi ama bugün ki hemen belli oldu. İki testi de atıyorum buraya. Merak ettiğim kullandığımız ilaçlardan dolayı bu şekilde erken gebelik testde pozitif görüyor olabilirmiyiz yani kanda negatif çıkabilir mı? Kan test günüm 11 kasım 😊

30 ekimde çift embriyo transferi oldum.

Eklentiler

• IMG_9657.jpeg
    IMG_9657.jpeg
    90,1 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_9665.jpeg
    IMG_9665.jpeg
    33 KB · Görüntüleme: 30
Tüp bebek halkında bilgim yok bende geçen ay çatlatma iğnesi kullandım ondan yola çıkarak şunu diyebilirim ki ilaç etkisiyle pozitif olsada gün gün silikleşir şeninde koyulaşmış bence hamilelik var

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok sevindim kendim olmuş kadar 🥹 ben de bu sonucu görmeyi iple çekiyorum hayırlısıyla 🙏🏻

Merhabalar hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah bir şey sorcm pazartesi tranferim var benimde ilaçlar ateş yaptı bende siz öyle bir şeyler yaşadınız mı acaba ter atıyorum resmen 😞

Merhabalar hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah bir şey sorcm pazartesi tranferim var benimde ilaçlar ateş yaptı bende siz öyle bir şeyler yaşadınız mı acaba ter atıyorum resmen 😞
Merhaba canım umarım iyi geçer transferin rahat ol heyecan yapma 😊 bende ilaçlar öyle bi etki yapmadı bi doktoruna sor istersen.

X