- 16 Kasım 2023
- 826
- 466
- 23
- Konu Sahibi soralbeysu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne nasıl yaniEmbriyomu taşıdım tüplerinizin nasıl annelerini beklediğini görmeniz için ekliyorum gerçekten tüpteymiş bu bebeler
İşte bebeklerimiz bunun içinde duruyormuşNe nasıl yani
Benim ilk pozitifti 8 hafta düştü sonra arkada 1 adet 5aa embriyom kaldı sonra embriyonun kaldığı hastanenin transferin çözdürmesi esnasında bozulduğunu duydum doktorumda bunu net şeklde söyledi orada transfer yapmk istemediğini bazı iyi kalitelerin bozuldğunu ve başarız oldğnu söyledi aynı hastane grubunun farklı şubesine taşıdım iiçim rahat etmeyecekti yoksa bir kere kafam bulandı 5aa embriyoyu embriyolog yüzünden bozulma ihtimalini göze alamadım ve taşıdım şimdi 17 aralıkta transfer olacağım. Meğer bizm tüpler gerçekten tüpte duruyormş çok güldüm paylaşıyım herkes görsün nasıl bşeyde duruyor çocukları dedimEmbriyo taşırken sorun yaşadınız mı, süreç nasıl ilerledi? Negatif mi oldu yoksa sizin
İhihih Allah bağışlasın iyi yaptınız, inşallah çok güzel tutunur annesine evet tüpte duruyorlar adı oradan geliyor jfjxxjBenim ilk pozitifti 8 hafta düştü sonra arkada 1 adet 5aa embriyom kaldı sonra embriyonun kaldığı hastanenin transferin çözdürmesi esnasında bozulduğunu duydum doktorumda bunu net şeklde söyledi orada transfer yapmk istemediğini bazı iyi kalitelerin bozuldğunu ve başarız oldğnu söyledi aynı hastane grubunun farklı şubesine taşıdım iiçim rahat etmeyecekti yoksa bir kere kafam bulandı 5aa embriyoyu embriyolog yüzünden bozulma ihtimalini göze alamadım ve taşıdım şimdi 17 aralıkta transfer olacağım. Meğer bizm tüpler gerçekten tüpte duruyormş çok güldüm paylaşıyım herkes görsün nasıl bşeyde duruyor çocukları dedim
Bu arada sorun yaşamadım önce taşıyacağın hastaneye gidip form dolduruyorsn eline boş tüp veriyorlar sonra o tüple embriyonun oldğu hastaneye gidiyorsn tekrar evrak imza vs dolu tüpü buhar çıka çıka getiriyorlr 8 saat içinde çok hareket ettirmeden götüryorsun snra teslm ederken tüp içini açyorlr orada enjeksiyon gibi buhrlı iğne var muhtemelen onun içinde o iğne üzerindede eş ad soyad yazyor onu göznle gösteriyorlar ve kapatıyorlar bu kadarEmbriyo taşırken sorun yaşadınız mı, süreç nasıl ilerledi? Negatif mi oldu yoksa sizin
İnşallah gerek kalmaz benim taşımama du bakalım transferi oldum bekliyorumBu arada sorun yaşamadım önce taşıyacağın hastaneye gidip form dolduruyorsn eline boş tüp veriyorlar sonra o tüple embriyonun oldğu hastaneye gidiyorsn tekrar evrak imza vs dolu tüpü buhar çıka çıka getiriyorlr 8 saat içinde çok hareket ettirmeden götüryorsun snra teslm ederken tüp içini açyorlr orada enjeksiyon gibi buhrlı iğne var muhtemelen onun içinde o iğne üzerindede eş ad soyad yazyor onu göznle gösteriyorlar ve kapatıyorlar bu kadar
İnşallah kalmazz İnşallahİnşallah gerek kalmaz benim taşımama du bakalım transferi oldum bekliyorum
Merhaba bende doktor değiştirdim, onun anlaştığı hastaneye götüreceğim önümüz hafta bugün akşam haber alacağım bende ne zaman olacağını. Bana gün verecekler izin alıp gideceğim almaya ne kadar sürdü ? Benim taşıyacağım yerler çok yakın 10 dk mesafe , 1-2 saatte biter mi işBu arada sorun yaşamadım önce taşıyacağın hastaneye gidip form dolduruyorsn eline boş tüp veriyorlar sonra o tüple embriyonun oldğu hastaneye gidiyorsn tekrar evrak imza vs dolu tüpü buhar çıka çıka getiriyorlr 8 saat içinde çok hareket ettirmeden götüryorsun snra teslm ederken tüp içini açyorlr orada enjeksiyon gibi buhrlı iğne var muhtemelen onun içinde o iğne üzerindede eş ad soyad yazyor onu göznle gösteriyorlar ve kapatıyorlar bu kadar
Süper 2 saate biter sadece hastanede bir süre bekleniyor işlemler içn o kadar bende yakın mesafe taşıdım önce boş tüp alcaksn ordan evrak veriyolr snra embriyo oln yere vereceksn dolu tüpü ve verdkleri evraklrı alıp geri gideceksin tüpü çok sarmadğn sürece sorn yok 8 saat dayanıyormş evllk cüzdanı eş kmliği ve karı koca gitmek gerekiyorMerhaba bende doktor değiştirdim, onun anlaştığı hastaneye götüreceğim önümüz hafta bugün akşam haber alacağım bende ne zaman olacağını. Bana gün verecekler izin alıp gideceğim almaya ne kadar sürdü ? Benim taşıyacağım yerler çok yakın 10 dk mesafe , 1-2 saatte biter mi iş
Tamamdır eşimle gideceğim evlilik cüzdanımı da koyayım ay çok teşekkür ederim benimde tüp bebek doktorum beni sürekli başından savmaya çalıştı iki ayım bomboş geçti. Taze transferim tutmadı 2 adet bekletti transfer olacağım ay yumurtam büyüymüş yine yapmayız dedi erteledi ertesi ay hafta sonu pazara denk gelirse yine iptal dedi. Neymiş o kurum pazar günü çalışmazmış . Böyle bir şey mi var. Bende böyle olmaz diyerek işin Ehl-i bir profa gitmeye karar verdim, gittim şuan memnunum o yapacak transferimi inş her şey güzel gider. Yumurtamın olması transferi etkşelezmşş meşale boşuna 2 ayımu çaldı eski doktor öyle kızıyorum ki ona. Kesinlikle herkese diyorum doktor bi iki ay oyaladığını hissediyorsanız hemen iyi bir doktor bulup eski doktoru bırakmak lazım. Bazı kişiler zaman öldürüyor.Süper 2 saate biter sadece hastanede bir süre bekleniyor işlemler içn o kadar bende yakın mesafe taşıdım önce boş tüp alcaksn ordan evrak veriyolr snra embriyo oln yere vereceksn dolu tüpü ve verdkleri evraklrı alıp geri gideceksin tüpü çok sarmadğn sürece sorn yok 8 saat dayanıyormş evllk cüzdanı eş kmliği ve karı koca gitmek gerekiyor
Yok artık ne demek haftasonuna denk geldi yumurtan oldu ne saçmalık iyki değiştirmişsiniz aynı hastane laboratuvarndan veya aynı işlemi yapıp duran doktordan uzaklaşmak gerek bizim artk kaybedecek 1 ayımız bile yok ne olcaksa bir an önce olmalı rn iyisini yapmışsnz taşıma kolay bir işlem hiiç içne sinmeyen dr la uğrşmaya değmezTamamdır eşimle gideceğim evlilik cüzdanımı da koyayım ay çok teşekkür ederim benimde tüp bebek doktorum beni sürekli başından savmaya çalıştı iki ayım bomboş geçti. Taze transferim tutmadı 2 adet bekletti transfer olacağım ay yumurtam büyüymüş yine yapmayız dedi erteledi ertesi ay hafta sonu pazara denk gelirse yine iptal dedi. Neymiş o kurum pazar günü çalışmazmış . Böyle bir şey mi var. Bende böyle olmaz diyerek işin Ehl-i bir profa gitmeye karar verdim, gittim şuan memnunum o yapacak transferimi inş her şey güzel gider. Yumurtamın olması transferi etkşelezmşş meşale boşuna 2 ayımu çaldı eski doktor öyle kızıyorum ki ona. Kesinlikle herkese diyorum doktor bi iki ay oyaladığını hissediyorsanız hemen iyi bir doktor bulup eski doktoru bırakmak lazım. Bazı kişiler zaman öldürüyor.
Allah razı olsun vallahi bak buna bir adet yumurtam oldu dedi ki 10. Gün 14 nl yumurtan var yapamam çıktık hüngür hüngür ağladım ertesi ayda bakarız hafta sonu olursa ertelenir dedi eşimle oturup konuştuk araştırdık bir Prof ile görüştük bana yumurta transfere engel değil dedi madem büyümüş çatlatma verip ona göre transferi planlaması gerekirdi dedi yani eski doktor 3 ayıkı yemiş oldu transfer için…sağ olsun şuan memnunum bu doktorumdan taşıma yapacağım önümüz hafta gidip , bana bakıcak sonra rahmimin kalınlığına göre planlayacak umarım her şey güzel olur dua edin bana,Yok artık ne demek haftasonuna denk geldi yumurtan oldu ne saçmalık iyki değiştirmişsiniz aynı hastane laboratuvarndan veya aynı işlemi yapıp duran doktordan uzaklaşmak gerek bizim artk kaybedecek 1 ayımız bile yok ne olcaksa bir an önce olmalı rn iyisini yapmışsnz taşıma kolay bir işlem hiiç içne sinmeyen dr la uğrşmaya değmez