Embriyo kalitesi, açıklanamayan (sebepsiz) infertilite

denizos

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2022
1
0
37
2 aşılama ve bu ay 4. Tüp bebek denemesini yaptım, yarın embriyoların 3. Gün haberini alacağız, biraz endişeliyim. Denemeler bugüne kadar başarısızdı, ilkinde embriyo laboratuvar süreci iptal oldu, ikincide ve üçüncüde ise orta kalite 3. Gün embriyoları transfer edildi, sonuc alamadık. Yarın icin kalbim güm güm. Toplam 7 yıldır deniyoruz, doğal yolla ya da yardımcı denemelerle... Bendeki gibi embriyo kalitesi zayıf olup sonra yüzü gülenler oldu mu?

Dilerim Allah'tan kucağınzı doldursun.. ne durumdasnz bilmiyorum ama eğer olumsuzsa doktor mfk ile bir deneme tavsiye ediyorum olumlu sonuç alan çok fazla kadın var..

2 aşılama ve bu ay 4. Tüp bebek denemesini yaptım, yarın embriyoların 3. Gün haberini alacağız, biraz endişeliyim. Denemeler bugüne kadar başarısızdı, ilkinde embriyo laboratuvar süreci iptal oldu, ikincide ve üçüncüde ise orta kalite 3. Gün embriyoları transfer edildi, sonuc alamadık. Yarın icin kalbim güm güm. Toplam 7 yıldır deniyoruz, doğal yolla ya da yardımcı denemelerle... Bendeki gibi embriyo kalitesi zayıf olup sonra yüzü gülenler oldu mu?
Bence bu kadar olumsuz deneyime katil hücre testi yaptırın bizimki de sebepsiz infertilite ve bir aşılama başarısız bir tüp bebek ilk denemede hamile kaldım ama kalbi durdu şimdi kalan embriyolarımdan ikisini genetiğe gönderdik biri sağlam geldi katil hücre testi yaptırdım ve yüksek çıktı onun için de tedavi görcem ve kürtajdan sonra yapışıklık olabilirmiş garanti olsun diye histeroskopi olacam yani tüm test ve tetkiklerinizi yaptırın özellikle katil hücre testini Allah hepimizin kucağını doldursun.

X