• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Embriyo glue

Merhaba buarada benim adımda cansu 🫶🏻 transfer nasipse yarın olucam kuzum ismini bilmiyorum sormak aklıma gelmedi bağışıklık için dediler transfer sonrası
İntralipid serum tedavisi, bir diğer adıyla intravenöz tedavisi, içerisinde soya proteini ve yağ bulunduran süt beyazı bir serumun damar yoluyla anne adayına verilmesidir sanırım bu canım tüp bebek tedavisinde uygulanan.

Gecmiş olsun canım iyi gidiyor şükür tiksintiler hafif bulantıları saymazsak.
Benim ilk haftalarda oldu 5,6,7 haftalarda hep kahve leke yasadım dinlen bol bol wc harici kalkma ben halâ dinleniyorum bolca.
Gecmiş olsun canım iyi gidiyor şükür tiksintiler hafif bulantıları saymazsak.
Benim ilk haftalarda oldu 5,6,7 haftalarda hep kahve leke yasadım dinlen bol bol wc harici kalkma ben halâ dinleniyorum bolca.
Evet bende 5. Haftadayım bir haftadır kahve rengi lekelenmem var geçiyor anlamadım. İnsan tedirgin oluyor her an aktif kanama ya dönüşür diye. Neden acaba bu kahverengi lekelenme. Doktorun ne dedi sana .

Evet bende 5. Haftadayım bir haftadır kahve rengi lekelenmem var geçiyor anlamadım. İnsan tedirgin oluyor her an aktif kanama ya dönüşür diye. Neden acaba bu kahverengi lekelenme. Doktorun ne dedi sana .
Doktorum normal dedi. Bebek yerlestikce kese oluşup büyüdükçe oluyor. Aspirini kesti kan sulandırıcı iğneyi kesmedi sadece kırmızıya dönmediği sürece korkmayın diyorlar bu haftalarda normal miş. Benimki azalarak kesildi sizinkide kesilir korkmayın

Bende embriyo glue yaptırdım iki adet embriyo transfer edildi ikisi de tutunmadı yani çokta etkisi olmuyor biraz şans 🍀 ve nasip işi nasibinde varsa Rabbim kısmet etmişse her türlü tutunur yoksa ne yapsan boştur dilerim Rabbim bu yolda olan tüm emek veren herkesin emeklerini boşa çıkarmasın Rabbim kucaklarınızı sağlıklı hayırlı güzel evlatlarla doldursun inşallah Amin 🤲♥️🥹

Bende embriyo glue yaptırdım iki adet embriyo transfer edildi ikisi de tutunmadı yani çokta etkisi olmuyor biraz şans 🍀 ve nasip işi nasibinde varsa Rabbim kısmet etmişse her türlü tutunur yoksa ne yapsan boştur dilerim Rabbim bu yolda olan tüm emek veren herkesin emeklerini boşa çıkarmasın Rabbim kucaklarınızı sağlıklı hayırlı güzel evlatlarla doldursun inşallah Amin 🤲♥️🥹
Amin canım amin ama çoğu kişinin tutmus yine de bir umut işte olur bence allahım herkese nasip eder kimsenin kucağını boş bırakmaz inşallah

Back