Etmez miyim rabbim kucağımızı boş bırakmasın, sağlıkla alalım yavrularımızı kucaklarımızaÇok sevindim canım inşallah benimde tutar dua et bana ve bu yoldaki herkese
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Etmez miyim rabbim kucağımızı boş bırakmasın, sağlıkla alalım yavrularımızı kucaklarımızaÇok sevindim canım inşallah benimde tutar dua et bana ve bu yoldaki herkese
Tabiki de dualarimdasinizAmin inşallah bana ve benim gibi bu süreçteki arkadaşlara da dua edermisin
hayırlısı olsun az kalmışDaha olmadı ayın 3 nde olacak
Amin canım inşallahEtmez miyim rabbim kucağımızı boş bırakmasın, sağlıkla alalım yavrularımızı kucaklarımıza
Aynen çok heyecanlıyımhayırlısı olsun az kalmış
İnşallah etkilidir ya öyle umut ediyorum en azından allahım sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallahBende yaptırdım ama sadece o etkili değildir sanıyorum. Şu an 15+5 haftalık hamileyim. İllaki etkisi vardır ama tamamen ondan da değildir.
İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi ya illaki vardır. Bunun yanında bana intralipit serum ve lökosit diye bir şeylerde yapıldı . ( isimleri yanlış olabilir )İnşallah etkilidir ya öyle umut ediyorum en azından allahım sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah
Bana embriyologumuz tek bunu önermiş tek o yapılacak diye biliyorumİnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi ya illaki vardır. Bunun yanında bana intralipit serum ve lökosit diye bir şeylerde yapıldı . ( isimleri yanlış olabilir )
İnşallah o günleri görelim çok istiyorumİnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi ya illaki vardır. Bunun yanında bana intralipit serum ve lökosit diye bir şeylerde yapıldı . ( isimleri yanlış olabilir )
Merhaba bu dediklerinşz ne oluyor bilgi verir misiniz ?Hem embriyoskop hem embriyo glue yaptırmıştım, sonucum pozirif çok şükür
Embriyoskop, toplanan yumurtaların anne rahmine en yakın bir ortamda 7-24 oksijenle temas etmeden kontrol edilebildiği yapay bir rahim. Yani yumurtalar zarar görmeden gelişiyor. Ki benim 17 yumurtadan 9 tane döllendi ve 7 tanesi 5. Gün embriyosu olarak donduruldu.Merhaba bu dediklerinşz ne oluyor bilgi verir misiniz ?
Ne kadardı canım bunlar olumlı sonuç aldın mı acaba her merkez yapıyormudurEmbriyoskop, toplanan yumurtaların anne rahmine en yakın bir ortamda 7-24 oksijenle temas etmeden kontrol edilebildiği yapay bir rahim. Yani yumurtalar zarar görmeden gelişiyor. Ki benim 17 yumurtadan 9 tane döllendi ve 7 tanesi 5. Gün embriyosu olarak donduruldu.
Embriyo glue, transferde bebeği rahme tutunmasını kolaylaştıran bir yapıştırıcı gibi düşünebilirsin
Her ikisinede zorunlu değil denmişti, ben kendi tercihim ile yaptırdım.
Anladım vardır bildikleri. Bende çok araştırmadım doktorum neyi uygun bulduysa devam ettim. İnşallah sizden de güzel haberler bekliyorum :)Bana embriyologumuz tek bunu önermiş tek o yapılacak diye biliyorum
Her merkez yapıyordur bence, ikisi toplam 10 bin tuttu sonucum pozitif ilk transferdeNe kadardı canım bunlar olumlı sonuç aldın mı acaba her merkez yapıyormudur
Doğum yaptınız mı pekiBir denemede negatif aldım bir denemede pozitif aldım ikiside intralipit ve embriyo glue ile olmuştu
Hayır daha dokuz haftalık gebeyimDoğum yaptınız mı peki
Canım merhaba serum olarak hangisini taktırdınMerhaba bende 3 ocakta transfer olucam serum ve embriyo glue dediler uygulucaz tamm dedim sadece insallah faydası olur