• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Embriyo glue

İnşallah etkilidir ya öyle umut ediyorum en azından allahım sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah
İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi 🙏 ya illaki vardır. Bunun yanında bana intralipit serum ve lökosit diye bir şeylerde yapıldı . ( isimleri yanlış olabilir )😇

Merhaba bu dediklerinşz ne oluyor bilgi verir misiniz ?
Embriyoskop, toplanan yumurtaların anne rahmine en yakın bir ortamda 7-24 oksijenle temas etmeden kontrol edilebildiği yapay bir rahim. Yani yumurtalar zarar görmeden gelişiyor. Ki benim 17 yumurtadan 9 tane döllendi ve 7 tanesi 5. Gün embriyosu olarak donduruldu.

Embriyo glue, transferde bebeği rahme tutunmasını kolaylaştıran bir yapıştırıcı gibi düşünebilirsin❤️

Her ikisinede zorunlu değil denmişti, ben kendi tercihim ile yaptırdım.

Embriyoskop, toplanan yumurtaların anne rahmine en yakın bir ortamda 7-24 oksijenle temas etmeden kontrol edilebildiği yapay bir rahim. Yani yumurtalar zarar görmeden gelişiyor. Ki benim 17 yumurtadan 9 tane döllendi ve 7 tanesi 5. Gün embriyosu olarak donduruldu.

Embriyo glue, transferde bebeği rahme tutunmasını kolaylaştıran bir yapıştırıcı gibi düşünebilirsin❤️

Her ikisinede zorunlu değil denmişti, ben kendi tercihim ile yaptırdım.
Ne kadardı canım bunlar olumlı sonuç aldın mı acaba her merkez yapıyormudur

Peki bunu yaptırmak için normal yolla denemek şart mı ben de düşük yaptığım için korkuyorum yine aynısı olacak diye b3n de yaptırabilir miyim normal yolla gebelik denemeden bir de genetik olarak bakılıyor mu

Back