Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yaptırmıştım ama hiç bir işe yaramamıştıMerhabalar embriyo glue yaptırıp pozitif sonuç alan bar mı acaba
Bir denemede negatif aldım bir denemede pozitif aldım ikiside intralipit ve embriyo glue ile olmuştuMerhabalar embriyo glue yaptırıp pozitif sonuç alan bar mı acaba
Merhaba bende 3 ocakta transfer olucam serum ve embriyo glue dediler uygulucaz tamm dedim sadece insallah faydası olurMerhabalar embriyo glue yaptırıp pozitif sonuç alan bar mı acaba
Hadi ya üzüldüm inşallah bir dahaki denemenizde olumlu sonuç alırsınızBen yaptırmıştım ama hiç bir işe yaramamıştı
Aaa çok güzel allahım sağ salim kucağınıza da almayı nasip etsin inşallahBir denemede negatif aldım bir denemede pozitif aldım ikiside intralipit ve embriyo glue ile olmuştu
Bende 3 ocakta transfer olacağım ama bana sadece embriyo glue öneriyor embriyologınuz dedi yaptırmak isterseniz bizde yaptırma kararı aldıkMerhaba bende 3 ocakta transfer olucam serum ve embriyo glue dediler uygulucaz tamm dedim sadece insallah faydası olur
Ayyy ne güzel allahım bizede nasip eder inşallah sizde bebişinizi sağ salim kucagınıza alın inşallahben yaptirdm pozitif oldu
Ayyy ne güzel allahım bizede nasip eder inşallah sizde bebişinizi sağ salim kucagınıza alın inşallah
Amin inşallah Allah razı olsunAaa çok güzel allahım sağ salim kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah
Amin inşallah bana ve benim gibi bu süreçteki arkadaşlara da dua edermisinbenim bebegim dogdu darisi size saglikli sekilde insallah
Bende 3 ocakta transfer olacağım ama bana sadece embriyo glue öneriyor embriyologınuz dedi yaptırmak isterseniz bizde yaptırma kararı aldık
İnşallah faydası olur güzel pozitif sonuçlar alırızBende 3 ocakta transfer olacağım ama bana sadece embriyo glue öneriyor embriyologınuz dedi yaptırmak isterseniz bizde yaptırma kararı aldık
Ben yaptırdım pozitif aldım, ilk transferimdiMerhabalar embriyo glue yaptırıp pozitif sonuç alan bar mı acaba
Çok sevindim canım inşallah benimde tutar dua et bana ve bu yoldaki herkeseHem embriyoskop hem embriyo glue yaptırmıştım, sonucum pozirif çok şükür
Benimde ilk transferim inşallah benimde tutar dua edersen canım çok sevinirimBen yaptırdım pozitif aldım, ilk transferimdi
Ederim tabii kaç gün oldu transferin olalıÇok sevindim canım inşallah benimde tutar dua et bana ve bu yoldaki herkese
Daha olmadı ayın 3 nde olacakEderim tabii kaç gün oldu transferin olalı