- 20 Ağustos 2021
- 1.907
- 737
- 73
Çok şükür güzel haber teşekkür ederim. Gebelik nasıl gidiyor detaylı ultrasona girdiniz mi benim lekelenmem oluyor korkuyorumEvet çok şükür 26. Haftadayim.. sizin içinde hayırlısı olur inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür güzel haber teşekkür ederim. Gebelik nasıl gidiyor detaylı ultrasona girdiniz mi benim lekelenmem oluyor korkuyorumEvet çok şükür 26. Haftadayim.. sizin içinde hayırlısı olur inşallah
Hayırlı olsun ben en başından beri perinatologa gidiyorum bebeği hep detaylı gördüm tabi ayrıntı ultrasona da girdim gayet iyi görüyor doktor bir sorun yok diyor. Benimde hep lekelerim vardı ilk başta yerleşme kanaması da gördüm.. 9. Haftada kanama yaşadım düşük önleyici iğne kullandım iki tane. Tüp bebek ignelerimi de 14. Haftaya kadar kullandım. Lekeler normal ama kanama olursa doktora gidin baktırın önlem almak amacıylaÇok şükür güzel haber teşekkür ederim. Gebelik nasıl gidiyor detaylı ultrasona girdiniz mi benim lekelenmem oluyor korkuyorum
Bende embriyo glue ile gebe kaldım. Benimde yerleşme kanamam oldu şimdi kahve rengi lekelenmeler devam ediyor. İnsan korkuyor tabi kırmızıya döner diye. Düşük önleyici iğne dediğiniz proluton mu? Bana da doktor progeston iğneye başlattı lekenme dolayı.Hayırlı olsun ben en başından beri perinatologa gidiyorum bebeği hep detaylı gördüm tabi ayrıntı ultrasona da girdim gayet iyi görüyor doktor bir sorun yok diyor. Benimde hep lekelerim vardı ilk başta yerleşme kanaması da gördüm.. 9. Haftada kanama yaşadım düşük önleyici iğne kullandım iki tane. Tüp bebek ignelerimi de 14. Haftaya kadar kullandım. Lekeler normal ama kanama olursa doktora gidin baktırın önlem almak amacıyla
Ben bir şeyi daha çok merak ediyorum. Benim gebeliğim başında da gebeliği öğrendiğimde de çok stresli geçti aşırı sürekli ağladım. Bir önceki gebeliğimde kaybım olduğu için tramvaylarım var. Bebekte fizikler sorun varsa ayrıntılı ultrason da çıkıyor peki bilişsel ve zeka ile sorun varsa bunu nasıl tespit ediyorlar ne diyorlar sizeHayırlı olsun ben en başından beri perinatologa gidiyorum bebeği hep detaylı gördüm tabi ayrıntı ultrasona da girdim gayet iyi görüyor doktor bir sorun yok diyor. Benimde hep lekelerim vardı ilk başta yerleşme kanaması da gördüm.. 9. Haftada kanama yaşadım düşük önleyici iğne kullandım iki tane. Tüp bebek ignelerimi de 14. Haftaya kadar kullandım. Lekeler normal ama kanama olursa doktora gidin baktırın önlem almak amacıyla
Bunun hakkında bilgim yok gerçektenBen bir şeyi daha çok merak ediyorum. Benim gebeliğim başında da gebeliği öğrendiğimde de çok stresli geçti aşırı sürekli ağladım. Bir önceki gebeliğimde kaybım olduğu için tramvaylarım var. Bebekte fizikler sorun varsa ayrıntılı ultrason da çıkıyor peki bilişsel ve zeka ile sorun varsa bunu nasıl tespit ediyorlar ne diyorlar size
Lugesro diye bir iğneydi 5 gün arayala iki kere vuruldum kalçadan lekelerimde durduBende embriyo glue ile gebe kaldım. Benimde yerleşme kanamam oldu şimdi kahve rengi lekelenmeler devam ediyor. İnsan korkuyor tabi kırmızıya döner diye. Düşük önleyici iğne dediğiniz proluton mu? Bana da doktor progeston iğneye başlattı lekenme dolayı.