Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Embriyo glue yaptıranlar
- Konu Sahibi vurall
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhaba, bugün negatif sonucunu aldığım transferimde uygulandı. Genetikten sağlıklı yüksek kaliteli 5. gün embriyosuydu. Fiyatı da 6bin küsurdu. Fulya Bahçeci'de yaptırdım.Merhaba kızlar. 1. Transferim negatif sonuçlanmıştı. Şu an da 2. Tranfer için hazırlık içindeyim. Doktorum bugün embriyo glue tavsiye etti. Yakın zamanda yaptıranlar ne kadar a yaptırdı ve faydası olduğunu düşünüyor musunuz?
Merhaba ben yaptırdım pozitif gördüm çok şükür. Medikal Park temmuz ayında 4500 TL ödemiştikMerhaba kızlar. 1. Transferim negatif sonuçlanmıştı. Şu an da 2. Tranfer için hazırlık içindeyim. Doktorum bugün embriyo glue tavsiye etti. Yakın zamanda yaptıranlar ne kadar a yaptırdı ve faydası olduğunu düşünüyor musunuz?
- 4 Haziran 2023
- 552
- 891
- 23
- 21 Kasım 2022
- 152
- 171
- 33
- 26 Haziran 2024
- 119
- 43
- 13
o ne açıklar mısınız merak ettimMerhaba kızlar. 1. Transferim negatif sonuçlanmıştı. Şu an da 2. Tranfer için hazırlık içindeyim. Doktorum bugün embriyo glue tavsiye etti. Yakın zamanda yaptıranlar ne kadar a yaptırdı ve faydası olduğunu düşünüyor musunuz?
Embriyonun yapışkan bir ilaçla rahme tutmasını sağlayan bir yöntemo ne açıklar mısınız merak ettim
Ben yaptırdım sonucum pozitif, 4.500 ama embriyoskop ile birlikte olunca fiyar düşüyordu. 10.000 e gelmişti ikisi
Bende yaptırdım 6.000₺ di tuttu ama kimyasala döndü
Bende dün sordum 12 bin tl dedilerMerhaba ben yaptırdım pozitif gördüm çok şükür. Medikal Park temmuz ayında 4500 TL ödemiştik
- 25 Temmuz 2024
- 370
- 143
- 18
- 28
Embriyo glue nasıl bir şey acabaBende yaptırdım 6.000₺ di tuttu ama kimyasala döndü
Canım embriyonun rahme koymadan önce hyaluronan diye sıvı bir maddenin içine koyup sonra rahme transfer ediyorlar rahim iç zarına rahat tutunmayı sağlıyormuşEmbriyo glue nasıl bir şey acaba
- 25 Temmuz 2024
- 370
- 143
- 18
- 28
Sağol canımCanım embriyonun rahme koymadan önce hyaluronan diye sıvı bir maddenin içine koyup sonra rahme transfer ediyorlar rahim iç zarına rahat tutunmayı sağlıyormuş
Bende yaptırdım 6.000₺ di tuttu ama kimyasala döndü
- 20 Ağustos 2021
- 1.907
- 737
- 73
Merhaba gebeliğiniz nasıl gidiyor acaba. Sağlıkla ilerliyor mu? Bende embryo glue yaptırırdımMerhaba ben yaptırdım pozitif gördüm çok şükür. Medikal Park temmuz ayında 4500 TL ödemiştik
Evet çok şükür 26. Haftadayim.. sizin içinde hayırlısı olur inşallahMerhaba gebeliğiniz nasıl gidiyor acaba. Sağlıkla ilerliyor mu? Bende embryo glue yaptırırdım
Benim ilk transferim kimyasal olmuştu. İkinci transferimde embriyo gulue, lökosit , intralipid yaptırdım. 12+5 hamileyim. Etkisi vardır diye düşünüyorum.
Tebrikler , nerede yaptırdınız ? Doktorunuz kimBenim ilk transferim kimyasal olmuştu. İkinci transferimde embriyo gulue, lökosit , intralipid yaptırdım. 12+5 hamileyim. Etkisi vardır diye düşünüyorum.