Embriyo gelismemesi/oluşmaması hk tavsiyelerinize ihtiyacım var

Bugün öğrendim orta kalite dondurulmuş embriyonuz var dediler pazartesi günü tekrar arayın dedi

Bugün öğrendim orta kalite dondurulmuş embriyonuz var dediler pazartesi günü tekrar arayın dedi
benım 8-10 hücreli donduruldu transfer günü doktor ekranı gösterdi bölünmeye devam ediyorlar dedi daha o rahmınızde bölünecek siz motıvasyonınızı yüksek tutun sevdıgınız sizi mutlu edecek şeylerle ilgilenin . Burayı okuyup kendınızle kıyaslama yapmayın herkesın vücudu ayrı tepkiler verebilir herkesın doktorunun tekniği farklı olabilir dua edin Meryem suresi Hergun dinleyin .

Yarın embriyolarim ile ilgili bilgi gelicek çok heyecanlıyım inşallah hepimizin kucağı dolar

Benim embriyolar gelişmedi maalesef
Çok üzüldüm cnm hayırlısı olsun. Bende sil baştan başladım 11yumurta toplandı 3 dolu cıktı 1 tanesi döllendi. 3 gün boyunca öldüm öldüm dirildim bugün aradılar çok şükür 3. Gün de dondurmuşlar. Yaş faktör ü dediler az embriyo olmasına. Baştan başlamak cpk zor biliyorum ama biraz dinlen yeniden başla benim gibi cnm. Rabbim kucağımızı doldursun

Insallah güzel geçer, güzel haberler alırsınız.
Ben 5 başarısız denemeden sonra şimdi havuz yaptırıyorum. Gecen ay iyi kalitede 2 embryo donduruldu, bu ayda toplanacak sonraki ay transfer inşallah
Merhaba havuz yontemi denerken iki opu arasinda bekleme sureniz ne kadar oldu

Of çok zor ama ya maddi manevi çok yiprandik ,sizin yaş kaç benim 36 bu yaşta bu kadar kötü olmasi çok üzücü

Of çok zor ama ya maddi manevi çok yiprandik ,sizin yaş kaç benim 36 bu yaşta bu kadar kötü olmasi çok üzücü
Benim de 40 cnm ilk opu da 19 toplandı 8döllendi en son 2 tane 3. Gün embriyo kalmıştı ikisinide Transfer ettiler tutmadı lar bu sefer 2. Opuda 1 tanesi döllendi 11 yumurta dan. Bunda daha kötü skor oldu istatistiksel olarak. 1 tane döllendi ya canımdan can gitti 2.3 gün ölecek diye. Evet çok zor ama napalm bebek aşkına herşeyie katlanıyoruz rabbim en kolayından nasip etsin

Son düzenleme:
Belki prp eksozom tedavisi önerilebilir hiç araştırdınız mı? Önce yumurtaları gençleştirmeyi hedefleyebilirler. Aklınıza bir şey takılırsa sorun bana yardımcı olurum

Belki prp eksozom tedavisi önerilebilir hiç araştırdınız mı? Önce yumurtaları gençleştirmeyi hedefleyebilirler. Aklınıza bir şey takılırsa sorun bana yardımcı olurum
Tüm alternatifleri sundum aslında. Para tuzağı hicbir garantisi yok bu islemlerin dedi. Yumurta sayın az oldugu icin kaliteside az oluyor dedi. Tek çözüm her ay deneyip o altın yumurtayı bulmak diyorlar.
Bunlari gittiğim 3 farkli doktorlara sordum, hep ayni şeyi söylüyorlar.

Benimde amh çok düşük benimde büyümüyor hiç toplayamadık 1 senedir gidip geliyorum 1-2 yumurta gözüküyor hiç büyüme olmadı tedavi iptal oldu 2 defa. Ya fsh yükseliyor ya yumurta büyümüyor hiç toplama olamadım şimdide 2 ay oldu fsh tavan yapmış adet olamıyorum. Bana prp yapıldı inanın para tuzağı hacı bir faydası olmadı bilginiz olsun

Hayır yani bunu size kim dedi çok saçma para tuzağı falan değil benim bizzat bildiğim bir kadın var Bulgaristandan gelip 53 yaşında asla yumurta üretemezsin denilip prp eksozom tedavisiyle sağlıklı yumurta elde edildi. İnşallah herşeyin bir tedavisi süreci oluyor önemli olan doğru uzmanda doğru insanlarla sürece girmek ve kimsenin ve hiçbir şeyin moralinizi bozmasına izin vermemek. Benim önerebileceğim biri var isterseniz

Ben ozon tedavisi, akupuntur ve akdeniz usulü beslenme ile ilk defa iyi kalitede yumurta elde ettim 2 opuda. Transfer başarısız oldu ama en azindan döllenmeden itibaren sorunlu gelisen ve hep orta kalitede olan yumurttalarim, bu sefer 2 opuda da iyi gelisim gösterdi.

Aslında ben bireysel olarak ozon, akupunktur ve akdeniz usulü beslenme ile son 2 opuda 4 adet iyi kalitede yumurta elde ettim, 2sini transfer ettik ama tutmadı. Buna bile şükrediyorum çünkü önceden her opu sonrasi embriyolar döllenmeden itibaren sorunlu büyüyüp orta kalitede kaliyordu. Doktoruma yaptiklarimdan bahsetmedim alternatif seyleri para tuzağı görüyorlar, kimseyi ikna etme çabasına girmiyorum.
Su an tedaviye ara verdik ama yine de önereceğiniz ismi not etmek isterim

Aynen öyle benim doktorum da kelimesi kelimesine bunlari söyledi.kim o doktor çok merak ettim.boyle doğru ve dürüst doktorların sayısı az artık.bu doktorların sözünden çıkmamak lazım.sonucum negatif olsa da doktorumun her sözüne inanıyorum ve o yolda ilerliyorum.

Aret Kamer daha yeni söyledi, daha önce de Şişli Memorial'de ki doktorumda önermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…