• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Embriyo gelişimi durdu

Eşim de öyle söylüyor dünyanın sonu değil biz elimizden geleni yaptık inşallah gücümüz yeterse tekrar yapacağız ama olmasa da sıkıntı değil yani 😹

Amin amin inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla nasip olsun inşallah öyle inan ki bende sizin gibi ilk tüp bebeğe başlarken bu kadar yıpranacağımı olumsuz şeyler yaşacagımı bilemiyordum ☺️ İnan ki bizde de hiçbir sorun yok sebepsiz interfilite ne eşim ne bende çok büyük sorun yok ama olmuyor Rabbim kısmet etmiyor demek ki yoksa yumurta toplanana kadar süreç iyi gidiyor sonra hep bir Engel çıktı doktorumda söyledi döllenmenin neden olmadığını bizlerde çözemiyoruz ya yumurtadan yada spermle alakalı transfere kadar iyi ondan sonra büyük ihtimalle embriyolar tutunmadan devam ettirmiyor kendini bakalım 4. Tüp bebek için tekrar ön görüşme yapılacak bakalım nasıl bir tedavi süreci olucak çünkü üçünde hemen hemen aynı sonuçları aldım tabi ki doktorlara sözüm yok onlarda elinden geleni yapmaya çalışıyorlar bakalım bundan sonraki süreç nasıl geçecek umarım çok güzel sağlıklı hayırlı Altın embriyomuzu yakalarız Allah’ın izniyle inşallah 🤲🥰
Sperm hasar testi yaptırdınız mı bazen sayıda sorun olmasa da spermler hasarlı olabiliyor. Tam adını unuttum ama sanırım bu şekildeydi

Sperm hasar testi yaptırdınız mı bazen sayıda sorun olmasa da spermler hasarlı olabiliyor. Tam adını unuttum ama sanırım bu şekildeydi
Valla hi hiç bilmiyorum sperm örneği verdiğinde herşey gayet iyi diyorlar sağlıklı en iyi spermi bulduk diyorlar diğeri nasıl oluyor bizde bilmiyoruz bize ne diyorlarsa öyle sorgulamadan ilerliyoruz 😅

Valla hi hiç bilmiyorum sperm örneği verdiğinde herşey gayet iyi diyorlar sağlıklı en iyi spermi bulduk diyorlar diğeri nasıl oluyor bizde bilmiyoruz bize ne diyorlarsa öyle sorgulamadan ilerliyoruz 😅
Şimdi aklıma geldi 😂sperm dna hasar testi.sayi normal olsa da onu rutin testlerle anlamalari mümkün olmuyor başarisiz denemelerden sonra bizden istemişlerdi eşimde yüzde 30 hasar çıkmıştı sonra takviye ile düzeldi yine olmadı gerçi 😂

6. Olacak maalesef.yaş da 40 oldu.
Oy oy baya yorulmuşsunuz gerçekten 😧 İnan ki ne kadar zor olmayınca olmuyormuş tüp bebekte diyordum hemen olur hamile kalırım maşallah üç taneyi devirdik daha bir adım ilerlemedik Gerçekten canı gönülden diliyorum Rabbim bu sefer en güzel sağlıklı güzel Altın embriyonuza kavuşmayı nasip etsin dilerim sağlıklı güzel gebeliğiniz olsun Rabbim kucağınıza boş bırakmasın inşallah 🤲😢❤️

Şimdi aklıma geldi 😂sperm dna hasar testi.sayi normal olsa da onu rutin testlerle anlamalari mümkün olmuyor başarisiz denemelerden sonra bizden istemişlerdi eşimde yüzde 30 hasar çıkmıştı sonra takviye ile düzeldi yine olmadı gerçi 😂
Tamam canım aklımda olsun bu sefer ön görüşmehe gidince soralım doğru valla hi olmayınca olmuyor işte biz yine de elimizden geleni yapalım gerisi takdiri ilahi 🤲🥹

Oy oy baya yorulmuşsunuz gerçekten 😧 İnan ki ne kadar zor olmayınca olmuyormuş tüp bebekte diyordum hemen olur hamile kalırım maşallah üç taneyi devirdik daha bir adım ilerlemedik Gerçekten canı gönülden diliyorum Rabbim bu sefer en güzel sağlıklı güzel Altın embriyonuza kavuşmayı nasip etsin dilerim sağlıklı güzel gebeliğiniz olsun Rabbim kucağınıza boş bırakmasın inşallah 🤲😢❤️
Allah razı olsun, Rabbim isteyen herkese versin, kimsenin kucağini boş bırakmasın.Gerekli teçhizat olsa tüp bebek bile yaparım o kadar uzmanlaştim artık 😂

Allah razı olsun, Rabbim isteyen herkese versin, kimsenin kucağini boş bırakmasın.Gerekli teçhizat olsa tüp bebek bile yaparım o kadar uzmanlaştim artık 😂
Amin amin 🤲🥰 çok doğru artık tecrübe etmişsiniz 😅 dilerim son tedaviniz olur bebişine kavuşursun sağlıklı bir şekilde inşallah 🤲bütün yorgunlukların üzüntülerin sıkıntıların son bulsun Allah’ın izniyle inşallah Amin Ecmain 🤲💕

Morfoloji mi dediğiniz acaba, şekil bozukluğu
yok o değil morfoloji normal testlerde belli oluyor, dna hasarı spermin genetiğine bakılıyor. İlaçla tedavisi mümkün olan bir şey ama test yapılmadan da bilinmiyor. Örneğin yoğun sigara kullanımı ya da aşırı hareketsizlik. Biz covid sonrası yaptık yüzde 30 çıktı sonra 3 ay takviye sonrası yüzde 20'nin altına düşmüştü.

yok o değil morfoloji normal testlerde belli oluyor, dna hasarı spermin genetiğine bakılıyor. İlaçla tedavisi mümkün olan bir şey ama test yapılmadan da bilinmiyor. Örneğin yoğun sigara kullanımı ya da aşırı hareketsizlik. Biz covid sonrası yaptık yüzde 30 çıktı sonra 3 ay takviye sonrası yüzde 20'nin altına düşmüştü.
Bende araştırayım bi bunu. İlk defa duydum. Tesekkurler 🍀

Back