Embriyo gelişimi durdu

Fadime88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2024
75
48
3
36
Merhabalar, 18 ocakta toplama işlemim oldu. 2 tane yumurta alındı. 1 tanesi zayıfmış, diğeri döllendi. Bugün transfer için hastaneye gittigimde gelişimi durdu. 3 hücreli de kaldı yarına kadar gözlemleyeceğiz dediler. Başına böyle bişey gelen var mı? Ben yarına gelişeceğini sanmıyorum açıkcası

Maalesef çoğunlukla gelişmiyor, bunu çok yaşamış biri olarak duygularınızı anlıyorum

Üzüldüm sizin adınıza ins tekrar toplandığında güzel embriyolar elde edersiniz

Çok teşekkürler. İlk toplama işleminde 4 yumurtam vardı. 2 si transfer oldu ama tutmadı. Bunda 2 yumurta ikisi de olmadı. Korkuyorum 3. De neyle karşılaşacağım diye
Çok üzüldüm sizin adınıza çok üzücü bir durum ne yazık ki o kadar emek verip sonunda böyle hayal kırıklığı yaşamak dilerim Rabbim kalbinize gönlünüze göre herşeyin sağlıklısını hayırlısını versin inşallah bugünleri unutacak daha güzel müjdeler almak nasip olsun Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah

Bende sizinle aynı duyguları yaşıyorum ilk tüp bebeğimde 5 yumurtam toplandı 4 adeti olgun çıktı ve ne yazık ki hiçbiri döllenmedi elimiz boş döndük 2. Tüp bebeğimde aynı 4 olgun yumurta çıktı yüreğim ağzımda bekliyordum embriyom oluşmuyacak diye çok şükür ki 2 si sadece döllenmişti ve taze transfer oldum hemen risk alıp 5. Güne götürmediler çok fazla embriyo olmadığı için ve çok şükür ki hamile kaldım ama ne yazık ki dış gebelik oldu ameliyatla sonlandı 3. Tüp bebegimi de yaptım onda yine sadece 2 adet embriyo oluştu ama ona bile şükrediyordum ya yine döllenme olmasaydı ben bir tanenin döllenmesine bile razıydım insan çok olumsuzluk yaşayayınca herşeye şükür eder olduk onları da transfer ettiler onlarda tutunmadı üçünde de eli boş çıktım Rabbime sıgındım herşeyde bir hayr aradım vakti gelmemiştir dedim Rabbim herşeyin sağlıklısını hayırlısını cümlemize nasip eylesin inşallah

Amin hepimizin gönlüne göre olsun herşey

Tedavi süreci yorucu bazen de yıpratıcı bir süreçmiş. Bunları yaşayacağım hiç aklıma gelmezdi. Herşey gönlümüzce olsun. En kısa sürede bebişimizi kucağımıza alalım sağlıkla gelsinler sizin tutmamasinin sebebi ne? Bende; eşimde de bende de sorun var.

Bu süreçte eşleriniz nasıl davranıyor? Benimki pek sakin, elbet üzülüyor ama hiç belli etmiyor. Olursa olur biz elimizden geleni yapıyoruz olmazsa son değil diyor hep

Amin amin inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla nasip olsun inşallah öyle inan ki bende sizin gibi ilk tüp bebeğe başlarken bu kadar yıpranacağımı olumsuz şeyler yaşacagımı bilemiyordum İnan ki bizde de hiçbir sorun yok sebepsiz interfilite ne eşim ne bende çok büyük sorun yok ama olmuyor Rabbim kısmet etmiyor demek ki yoksa yumurta toplanana kadar süreç iyi gidiyor sonra hep bir Engel çıktı doktorumda söyledi döllenmemenin neden kaynaklandığını bizlerde çözemiyoruz ya yumurtadan yada spermle alakalı transfere kadar iyi ondan sonra büyük ihtimalle embriyolar tutunmadan devam ettirmiyor kendini bakalım 4. Tüp bebek için tekrar ön görüşme yapılacak bakalım nasıl bir tedavi süreci olucak çünkü üçünde hemen hemen aynı sonuçları aldım tabi ki doktorlara sözüm yok onlarda elinden geleni yapmaya çalışıyorlar bakalım bundan sonraki süreç nasıl geçecek umarım çok güzel sağlıklı hayırlı Altın embriyomuzu yakalarız Allah’ın izniyle inşallah

Bu süreçte eşleriniz nasıl davranıyor? Benimki pek sakin, elbet üzülüyor ama hiç belli etmiyor. Olursa olur biz elimizden geleni yapıyoruz olmazsa son değil diyor hep
Aynısı hatta bazen kızıyorum bu kadar rahatsın keşke bende senin gibi olsaydım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…