Maalesef çoğunlukla gelişmiyor, bunu çok yaşamış biri olarak duygularınızı anlıyorumMerhabalar, 18 ocakta toplama işlemim oldu. 2 tane yumurta alındı. 1 tanesi zayıfmış, diğeri döllendi. Bugün transfer için hastaneye gittigimde gelişimi durdu. 3 hücreli de kaldı yarına kadar gözlemleyeceğiz dediler. Başına böyle bişey gelen var mı? Ben yarına gelişeceğini sanmıyorum açıkcası
Üzüldüm sizin adınızaMerhabalar, 18 ocakta toplama işlemim oldu. 2 tane yumurta alındı. 1 tanesi zayıfmış, diğeri döllendi. Bugün transfer için hastaneye gittigimde gelişimi durdu. 3 hücreli de kaldı yarına kadar gözlemleyeceğiz dediler. Başına böyle bişey gelen var mı? Ben yarına gelişeceğini sanmıyorum açıkcası
Sizin yumurtalarınızın gelişimi neden durdu?Maalesef çoğunlukla gelişmiyor, bunu çok yaşamış biri olarak duygularınızı anlıyorum
Çok teşekkürler. İlk toplama işleminde 4 yumurtam vardı. 2 si transfer oldu ama tutmadı. Bunda 2 yumurta ikisi de olmadı. Korkuyorum 3. De neyle karşılaşacağım diyeÜzüldüm sizin adınızains tekrar toplandığında güzel embriyolar elde edersiniz
Çok üzüldümÇok teşekkürler. İlk toplama işleminde 4 yumurtam vardı. 2 si transfer oldu ama tutmadı. Bunda 2 yumurta ikisi de olmadı. Korkuyorum 3. De neyle karşılaşacağım diye
Benim de genelde bir ya da iki embriyo 5.güne gidiyordu. O da tutmuyordu, son denememde 3 yaşadı ancak pgt olumsuz geldiSizin yumurtalarınızın gelişimi neden durdu?
AminÇok üzüldümsizin adınıza çok üzücü bir durum ne yazık ki o kadar emek verip sonunda böyle hayal kırıklığı yaşamak dilerim Rabbim kalbinize gönlünüze göre herşeyin sağlıklısını hayırlısını versin inşallah bugünleri unutacak daha güzel müjdeler almak nasip olsun Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah
Şimdiki durumunuz nedir? Tedaviniz devam mıYani genetikte problem varmış
Tedavi süreci yorucu bazen de yıpratıcı bir süreçmiş. Bunları yaşayacağım hiç aklıma gelmezdi. Herşey gönlümüzce olsun. En kısa sürede bebişimizi kucağımıza alalım sağlıkla gelsinlerBende sizinle aynı duyguları yaşıyorum ilk tüp bebeğimde 5 yumurtam toplandı 4 adeti olgun çıktı ve ne yazık ki hiçbiri döllenmedi elimiz boş döndük 2. Tüp bebeğimde aynı 4 olgun yumurta çıktı yüreğim ağzımda bekliyordum embriyom oluşmuyacak diye çok şükür ki 2 si sadece döllenmişti ve taze transfer oldum hemen risk alıp 5. Güne götürmediler çok fazla embriyo olmadığı için ve çok şükür ki hamile kaldım ama ne yazık ki dış gebelik olduameliyatla sonlandı 3. Tüp bebegimi de yaptım onda yine sadece 2 adet embriyo oluştu ama ona bile şükrediyordum ya yine döllenme olmasaydı ben bir tanenin döllenmesine bile razıydım insan çok olumsuzluk yaşayayınca herşeye şükür eder olduk onları da transfer ettiler onlarda tutunmadı üçünde de eli boş çıktım Rabbime sıgındım herşeyde bir hayr aradım vakti gelmemiştir dedim Rabbim herşeyin sağlıklısını hayırlısını cümlemize nasip eylesin inşallah
Yaşınız kaç sizin sorun değilseÇok teşekkürler. İlk toplama işleminde 4 yumurtam vardı. 2 si transfer oldu ama tutmadı. Bunda 2 yumurta ikisi de olmadı. Korkuyorum 3. De neyle karşılaşacağım diye
36 yaşındayımYaşınız kaç sizin sorun değilse
Yaza tekrar deneyeceğim epey ara verip dinlenmek istedimŞimdiki durumunuz nedir? Tedaviniz devam mı
Herşey istediğiniz gibi olsunYaza tekrar deneyeceğim epey ara verip dinlenmek istedim
Hepimizin inşallahHerşey istediğiniz gibi olsun
Amin amin inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla nasip olsun inşallah öyle inan ki bende sizin gibi ilk tüp bebeğe başlarken bu kadar yıpranacağımı olumsuz şeyler yaşacagımı bilemiyordumTedavi süreci yorucu bazen de yıpratıcı bir süreçmiş. Bunları yaşayacağım hiç aklıma gelmezdi. Herşey gönlümüzce olsun. En kısa sürede bebişimizi kucağımıza alalım sağlıkla gelsinlersizin tutmamasinin sebebi ne? Bende; eşimde de bende de sorun var.
Aynısı hatta bazen kızıyorum bu kadar rahatsınBu süreçte eşleriniz nasıl davranıyor? Benimki pek sakin, elbet üzülüyor ama hiç belli etmiyor. Olursa olur biz elimizden geleni yapıyoruz olmazsa son değil diyor hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?