• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Embriyo Donasyonu

30 ağustosta iletişim bilgisi attığınız mesaj gelmiş sadece yeni mesaj yok verdiğiniz numara ile iletişime geçtim görüşüyoruz bakalım karar veremedim henüz
kalbin neyi doğru bulursa o yönde ilerle.çünki büyük ümitler büyük paralar bağlıyoruz.
mucize ekip irem hala beni arayip " yahu test sonucu noldu, iyimisin .demedi.20 bine yakın para alıp bu kadar duyarsızlık.asla helal etmiyorum.Yumurtam tutunmadıysa onları suçlamıyorum ama parayı almadan önceki ilgileri birden bırak gibi kesildiyse de onları iyi niyetli bulmuyorum.
Mesajı gogo ya yazmiştım.
senin yumurta donasyonu sanmıştım.Sende embriyo donasyonuymuşsun yazını okuyunca anladım.

kalbin neyi doğru bulursa o yönde ilerle.çünki büyük ümitler büyük paralar bağlıyoruz.
mucize ekip irem hala beni arayip " yahu test sonucu noldu, iyimisin .demedi.20 bine yakın para alıp bu kadar duyarsızlık.asla helal etmiyorum.Yumurtam tutunmadıysa onları suçlamıyorum ama parayı almadan önceki ilgileri birden bırak gibi kesildiyse de onları iyi niyetli bulmuyorum.
Mesajı gogo ya yazmiştım.
senin yumurta donasyonu sanmıştım.Sende embriyo donasyonuymuşsun yazını okuyunca anladım.
Siz mucize ekibe ne kadar ödediniz bana konaklama ve uçak biletleri dahil 5800 euro dediler yaklaşık 25 bin ediyor hazel hanım konaklama ve uçak bileti hariç 4950 euro dedi zor toparlanan paralar tabi haliyle bu işlerin pazarlığı olur mu onu da bilmiyorum

Gebelik elde etmek isteyen çiftler, embriyo donasyonu tedavisi görmektedirler. Günümüzde yaygınlaşan ve çiftler arasında tatsız konulara sebep olan gebelik süreci, embriyo donasyonu tedavisi sayesinde normal şartlar altında indirgenebilmekte ve çiftler istedikleri mutlu habere kavuşabilmektedirler. Erkek ve kadınlardan kaynaklanan sorunlarda, erkeğin sağlıklı bir şekilde işlevini yerine getirebilmesi açısından bu tedavi yaygın olarak kullanılmaktadır.

Back
X