- 6 Mart 2024
- 1.442
- 1.071
-
- Konu Sahibi soralbeysu
Kahve ve sigara yasak değil miBnde sabahı sabah ediyorum kahve sigara çoğalttm stresten
İçmesem harika olur ama duramıyorum yarın transfer bu akşam 12 de bitireceğim bu işi inşallah onca emek verdim ilkindede transfer sonrası hiç kullanmamıştım inşallah yine aynısını yapacağım keşke haftalar önce vazgeçsem ama hiç uyumuyorum zombi gibiyim şuanKahve ve sigara yasak değil mi
Bu arada günde 1 kahve türk olanı vermşti ilk transferde bana sadece tek ama gün içindeKahve ve sigara yasak değil mi
Bana çay bile içme denildi de şaşırdım sigara kahve okuyuncaBu arada günde 1 kahve türk olanı vermşti ilk transferde bana sadece tek ama gün içinde
Açık çay 2 bardak serbestti bana ilkinde sizin baya katıymış çaysız kahvaltı yapyosunzBana çay bile içme denildi de şaşırdım sigara kahve okuyunca
Gonlunuzu ferah tutmaya calisin. Yarin icin dualarim sizinleBu durumu çok kişiden duymadım ama işte insan geriliyor ister istemez benmde tek artkinşallah böyle bşi olmaz inşallah
Ben opuya kadar gunde 2-3 le sinirlandirmistim kendimi ama o embriyolarin gun gun gelisimleri icin laboratuvardan aranma stresiyle gunde 7-8 i gormeye basladim yine. Transfer oncesi artik tamamen birakmak istiyorum ama stres kaygi cok zorluyorİçmesem harika olur ama duramıyorum yarın transfer bu akşam 12 de bitireceğim bu işi inşallah onca emek verdim ilkindede transfer sonrası hiç kullanmamıştım inşallah yine aynısını yapacağım keşke haftalar önce vazgeçsem ama hiç uyumuyorum zombi gibiyim şuan
Transfer sonrası daha kolay oluyor benm için sigara içmemek ama öncesi çok ama çok zor işte şu dönem en çok ihtiyacm olan şey sanki çay ve sigaraBen opuya kadar gunde 2-3 le sinirlandirmistim kendimi ama o embriyolarin gun gun gelisimleri icin laboratuvardan aranma stresiyle gunde 7-8 i gormeye basladim yine. Transfer oncesi artik tamamen birakmak istiyorum ama stres kaygi cok zorluyor
Sigara rahimde kasilma yapiyormus diye bir sey okumustum dogru mu bilmiyorum ama hani bebegin tutunmasiyla ilgili. Bunu duydugumdan beri iyice gerildimTransfer sonrası daha kolay oluyor benm için sigara içmemek ama öncesi çok ama çok zor işte şu dönem en çok ihtiyacm olan şey sanki çay ve sigara
Çok zararı olur transfer sonrası içmemek lazm ama içenleride okuyorum bşey diyemiyorum yanü herkesn stresle baş etme şekli başka bütün arkadalarm içti hamilelkte doğal gebedydi hepsi ama bzm tüp işte hep riskmz var ilaçlrla tutundurmaya çalıyoruz embriyoyu içmemek en doğrusu mutlaka zararı vardırSigara rahimde kasilma yapiyormus diye bir sey okumustum dogru mu bilmiyorum ama hani bebegin tutunmasiyla ilgili. Bunu duydugumdan beri iyice gerildim
İhtimal var işte kalitesi düşebilir bilmiyorzki embriyolog doktor ne dese güvenmek zorundayız işteCanım inşallah olmaz benim orta kalite embriyom vardı embriyolog dedi bunu dondurup çözdürsek kalite çok düşer ama iyi kalitede ne olur bilemedim
Tek embriyon mu var canım. İnşallah düşmez tabi deİhtimal var işte kalitesi düşebilir bilmiyorzki embriyolog doktor ne dese güvenmek zorundayız işte
Tekk 5. Gün 5aa dedilerTek embriyon mu var canım. İnşallah düşmez tabi de
Benim arkadasimin annesi tum gebeligi boyinca icti. Yedi aylik premature dogum yapti ve cocugu su an astim hastasi. Bu ornek hep gozumu cok korkutuyor. Allah saklasin. Bu kadar ugrasiyoruz bu illeti de icmememiz lazim tabiki.Çok zararı olur transfer sonrası içmemek lazm ama içenleride okuyorum bşey diyemiyorum yanü herkesn stresle baş etme şekli başka bütün arkadalarm içti hamilelkte doğal gebedydi hepsi ama bzm tüp işte hep riskmz var ilaçlrla tutundurmaya çalıyoruz embriyoyu içmemek en doğrusu mutlaka zararı vardır
Evet olabilir, düşük bi ihtimal ama bilgi amaçlı söylüyorlar.Arkadaşlar tekrar ben yarın transferim var arkada kalan dondurulmuş 5aa kalitede 5. Gün bir adet.
Doktorum yarın çözdürme sırasında bozulma olur ise hiç transfer etmeyiz dedi bu olabilir mi tabiki ihtimali söylüyor doktorda ama insanda korkmuyor değil yani
Yarın transferden sonra bizimle paylaşınTekk 5. Gün 5aa dediler
İnşallah bir sorun olmaz sağlıkla tutunur kucağına alırsın inşallahArkadaşlar tekrar ben yarın transferim var arkada kalan dondurulmuş 5aa kalitede 5. Gün bir adet.
Doktorum yarın çözdürme sırasında bozulma olur ise hiç transfer etmeyiz dedi bu olabilir mi tabiki ihtimali söylüyor doktorda ama insanda korkmuyor değil yani
Canım ne yaptın transfer oldun muBnde sabahı sabah ediyorum kahve sigara çoğalttm stresten
15.30 da transfer arayıp olmsz bşi denmedine göre demek embriyo duruyorCanım ne yaptın transfer oldun mu