Embriyo çözülürken bozulur mu

Kahve ve sigara yasak değil mi
İçmesem harika olur ama duramıyorum yarın transfer bu akşam 12 de bitireceğim bu işi inşallah onca emek verdim ilkindede transfer sonrası hiç kullanmamıştım inşallah yine aynısını yapacağım keşke haftalar önce vazgeçsem ama hiç uyumuyorum zombi gibiyim şuan

Ben opuya kadar gunde 2-3 le sinirlandirmistim kendimi ama o embriyolarin gun gun gelisimleri icin laboratuvardan aranma stresiyle gunde 7-8 i gormeye basladim yine. Transfer oncesi artik tamamen birakmak istiyorum ama stres kaygi cok zorluyor

Ben opuya kadar gunde 2-3 le sinirlandirmistim kendimi ama o embriyolarin gun gun gelisimleri icin laboratuvardan aranma stresiyle gunde 7-8 i gormeye basladim yine. Transfer oncesi artik tamamen birakmak istiyorum ama stres kaygi cok zorluyor
Transfer sonrası daha kolay oluyor benm için sigara içmemek ama öncesi çok ama çok zor işte şu dönem en çok ihtiyacm olan şey sanki çay ve sigara

Transfer sonrası daha kolay oluyor benm için sigara içmemek ama öncesi çok ama çok zor işte şu dönem en çok ihtiyacm olan şey sanki çay ve sigara
Sigara rahimde kasilma yapiyormus diye bir sey okumustum dogru mu bilmiyorum ama hani bebegin tutunmasiyla ilgili. Bunu duydugumdan beri iyice gerildim

Canım inşallah olmaz benim orta kalite embriyom vardı embriyolog dedi bunu dondurup çözdürsek kalite çok düşer ama iyi kalitede ne olur bilemedim

Sigara rahimde kasilma yapiyormus diye bir sey okumustum dogru mu bilmiyorum ama hani bebegin tutunmasiyla ilgili. Bunu duydugumdan beri iyice gerildim
Çok zararı olur transfer sonrası içmemek lazm ama içenleride okuyorum bşey diyemiyorum yanü herkesn stresle baş etme şekli başka bütün arkadalarm içti hamilelkte doğal gebedydi hepsi ama bzm tüp işte hep riskmz var ilaçlrla tutundurmaya çalıyoruz embriyoyu içmemek en doğrusu mutlaka zararı vardır

Benim arkadasimin annesi tum gebeligi boyinca icti. Yedi aylik premature dogum yapti ve cocugu su an astim hastasi. Bu ornek hep gozumu cok korkutuyor. Allah saklasin. Bu kadar ugrasiyoruz bu illeti de icmememiz lazim tabiki.

Evet olabilir, düşük bi ihtimal ama bilgi amaçlı söylüyorlar.

İnşallah bir sorun olmaz sağlıkla tutunur kucağına alırsın inşallah stres yapma içini ferah tut dua et bol bol canm Allah kolaylık versin inşallah

Benimde 5.gün 4aa kalitede tek embriyom kaldı umarım kalitesi bozulmaz bana kalitesi düşer diye söylemediler tedirgin oldm şimdi yazınızı okuyunca benimde daha önce düşüklerim oldu, geçen hafta boş gebelik düşüğüm oldu ama imtihan dünyası herşeyin vakti zamani vardır elbet diyorum Allah bizlere de evladımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah tüm isteyenlere hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…