?Arkadaşlarım sizlere bir sorum olacak. Tüp bebek tedavisi gören, bilgisi olan varsa lütfen bilgilendirilmek isterim. Bende bi yakınımdan duydum detaylı olarak burada da öğrenmek istiyorum.
# Embriyo vajınaya yerleştiği sırada tutunamama etkisi varmış bunun da sebebi vajınanın içine salgılandığında yabancı bir madde mikrop diye uyarıda bulunup dışarı atıyomuş. Ayrıca vajina içerisinde kasılmalar oluyor normal olarak. Bunun için embriyoların tutunabilmesi için bir iğnesi varmış . Bilgisi olan veya yaptıran var mı
5 güne gelmiş blast embriyo 48 saat içinde tutunmaya başlıyor 3. Gün embriyosu da ilk 3 4 güne tutunmaya başlıyor bazen geç tutunma da olabiliyor tabiiiTranser işlemi olduktan sonra Bu embriyolar rahimde kaçıncı gün tutunmaya baslanilio?bilgisi olanlar paylasabilirlermi
Bugün 6.günüm 3.gün embriyosu 2 tane 1.kalite koyuldu.arada cicik ağrısı sizi oluo imsnkotu bisey degildr umarım benimledrler5 güne gelmiş blast embriyo 48 saat içinde tutunmaya başlıyor 3. Gün embriyosu da ilk 3 4 güne tutunmaya başlıyor bazen geç tutunma da olabiliyor tabiii
Merdiven inip çıkmada Bi sakınca yok dedi doktorum beni 6. Kattayım transfer sonrası ve hergün iğne için sağlık ocağına gitmiştim tutmuştu ama ilerlemedi o ayrı. Diyeceğim koşup zıplamasan ağır eğzersiz iş yapmasan günlük hayatına devam etmen en iyisi stres de olmaz zaman da çabuk geçeriKızlar hepinize Hayrli cumalarbenim bugün 6.günüm şükürler olsun. Inş hepimiz güzel sonuçlar alırız. Ben 6 gün hep evdeydim.bugun diyrum dışarı çıkıp hava alsam,yürüyüş yapsam,2 ay lik yiğenim var onu gormeyegtsem moral olur vakit geçer ama 2.kata merdiven çıkıcam sorun olur mu sizce?
Değildir rahat olmaya çalış belirti arama canımBugün 6.günüm 3.gün embriyosu 2 tane 1.kalite koyuldu.arada cicik ağrısı sizi oluo imsnkotu bisey degildr umarım benimledrler
Mikrop algılama konusuna bağışıklık serumu veriyorlar. Kısa bir süre için vücudun bağışıklık sistemini devre dışı bırakıyorlar ki vücut embriyoda karşı savaş açmasın.Arkadaşlarım sizlere bir sorum olacak. Tüp bebek tedavisi gören, bilgisi olan varsa lütfen bilgilendirilmek isterim. Bende bi yakınımdan duydum detaylı olarak burada da öğrenmek istiyorum.
# Embriyo vajınaya yerleştiği sırada tutunamama etkisi varmış bunun da sebebi vajınanın içine salgılandığında yabancı bir madde mikrop diye uyarıda bulunup dışarı atıyomuş. Ayrıca vajina içerisinde kasılmalar oluyor normal olarak. Bunun için embriyoların tutunabilmesi için bir iğnesi varmış . Bilgisi olan veya yaptıran var mı
Arkadaşlarım sizlere bir sorum olacak. Tüp bebek tedavisi gören, bilgisi olan varsa lütfen bilgilendirilmek isterim. Bende bi yakınımdan duydum detaylı olarak burada da öğrenmek istiyorum.
# Embriyo vajınaya yerleştiği sırada tutunamama etkisi varmış bunun da sebebi vajınanın içine salgılandığında yabancı bir madde mikrop diye uyarıda bulunup dışarı atıyomuş. Ayrıca vajina içerisinde kasılmalar oluyor normal olarak. Bunun için embriyoların tutunabilmesi için bir iğnesi varmış . Bilgisi olan ve