• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

em__oss (düzenlediği çeyizleriii)

Yanıtın için çok teşekkür ederim. =) Heh tam istediğim kumaş.Dediğim markada 127 liraydı bu fiyat ilaç gibi geldi. =) Tekrar çok teşekkür ederim. :16:

aaaaa öylemi canım yok yok iyiki almamışsın ya bunu ben 45 'e almıştım ki pahalı biyerdi normalde bi 5 tl falan daha ucuzmuş :)...ayrıca çok güzel bunun arkasıda çapraz ve kumaşı çok güzel kaliteli orkideye gidip sorabilirsin benimki düz siyah..

çok güzeller güle güle kullan. sana minik bir önerim var türk kahvesi fincanlarının aynısından ben de almıştım bir kaç kullanımda hepsinin sapları kırıldı, klasik saplı takımların da ayaklıları var bir takım da onlardan alabilirsin

katılıyorum bende bunu söyliyecektim..bir tanıdığımız almıştı ayakları ve sapları yok dayanıksız gerçekten...ama onun dışında hepsini çok beğendim..özellikle hisarın tencere ve çatal bıçak setini, ayrıca baharat takımını, hayatlet tuzluğunu :1: çokçok beğendim...

en güzel günlerde ağız tadıyla kullanmayı rabbim nasip etsin inşallah...:nazar::nazar:

katılıyorum bende bunu söyliyecektim..bir tanıdığımız almıştı ayakları ve sapları yok dayanıksız gerçekten...ama onun dışında hepsini çok beğendim..özellikle hisarın tencere ve çatal bıçak setini, ayrıca baharat takımını, hayatlet tuzluğunu :1: çokçok beğendim...

en güzel günlerde ağız tadıyla kullanmayı rabbim nasip etsin inşallah...:nazar::nazar:

canım benim çok teşekkür ediyorum amin cümlemiz güzel günlerde kullanır inşallah:nazar::nazar:

Hisar çatal bıçak takımının aynısı bende de var. Çok şık duruyor gerçekten. Paşabahçelerin çoğu da aynı. Ben de philips blender aldım fotodaki gibi. Çok kullanışlı. Tavsiye ederim.

Ben şimdiye kadar soğan domates parçalamak, ayran ve kek hamuru haırlamak için kullandım. Bir de eşim mercimek çorbası yapmış :9: çok memnunuz.

Ütü ve saç kurutma mak da philips aldım memnunum

Hisar çatal bıçak takımının aynısı bende de var. Çok şık duruyor gerçekten. Paşabahçelerin çoğu da aynı. Ben de philips blender aldım fotodaki gibi. Çok kullanışlı. Tavsiye ederim.

Ben şimdiye kadar soğan domates parçalamak, ayran ve kek hamuru haırlamak için kullandım. Bir de eşim mercimek çorbası yapmış :9: çok memnunuz.

Ütü ve saç kurutma mak da philips aldım memnunum

canım teşekkür ediyorum :) evet hisar gerçekten çok şık duruyor..
blenddır ise memnun kaldıgına sevindim alıcam inşallah..:54:

Back
X