• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

em__oss (düzenlediği çeyizleriii)

özenle seçilmis cnm çeyizlerin ve birbirine uygun tonlar hep.. mutlu huzurlu günlerde kullan :34:

em__oss cum çeyizlerin güle güle kullan gereksiz şeyler almamışsın baharat takımını ve hisar çkb takımını ne kadara aldın. Hisarın mercury çkb takım modeli benimde çok hoşuma gitmişti ama fiyatları yüksek geldi ileride almayı düşünüyorum acaba daha uygun bir fiyat bulur muyum derdindeyim:31:

Hepsi çok çok güzel.Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.İnsan kullanacağı günlerin hayaliyle ayrı bir hevesle hazırlıyor her şeyi. =)

Geceliğinizin çok çok benzerini pierre cardin marka olanını çok beğenmiştim ancak fiyat baya bir tuzluydu.İç çeke çeke bıraktım mağazada. =) Acaba fiyatını öğrenebilir miyim?Birde etek kumaşı nedir resimden pek anlayamadım.​

iyi mutlu günlerde kullanın aldıklarınızı.fillere hasır kahvaltı setine birde güllü kahvaltı setine bayıldım tabi diğerleride çok hoş

Güle güle kullanın, tez vakitte eksiklerinizi tamamlayın inşallah :)

Çeyizleriniz gerçekten çok hoş, geri kalan eksiklerinizi de en yakın zamanda tamamlamanız dileğiyle :)

herşeyin çok güzel canım mutlu günlerde kullan :)
teşekkür ederiyorum canım :)
her şeyin çok hoş iyi günlerde kullan:75:
canım çok sağolll
özenle seçilmis cnm çeyizlerin ve birbirine uygun tonlar hep.. mutlu huzurlu günlerde kullan :34:
çok teşekkürler tatlım..
Mutlu huzurlu günlerde kullan canım
teşekkür ediyorumm..
em__oss cum çeyizlerin güle güle kullan gereksiz şeyler almamışsın baharat takımını ve hisar çkb takımını ne kadara aldın. Hisarın mercury çkb takım modeli benimde çok hoşuma gitmişti ama fiyatları yüksek geldi ileride almayı düşünüyorum acaba daha uygun bir fiyat bulur muyum derdindeyim:31:
teşekkür ediyorum canım..hisar evet çok pahalı çatal bıçak setleri 800 ve 1200 civarı çok tuzlu fakat ben yemek takımı tencere takımı ve çatal bıçak takımı set olarak beğenip aldım baya bi indirimdeydi ozaman canım kampanyaları takip et..baharat takımını ise 25 ' almıştım..öpoüyorum seni
Hepsi çok çok güzel.Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.İnsan kullanacağı günlerin hayaliyle ayrı bir hevesle hazırlıyor her şeyi. =)

Geceliğinizin çok çok benzerini pierre cardin marka olanını çok beğenmiştim ancak fiyat baya bir tuzluydu.İç çeke çeke bıraktım mağazada. =) Acaba fiyatını öğrenebilir miyim?Birde etek kumaşı nedir resimden pek anlayamadım.​
evetcanım insan bi hevesle alıyor :) canım ben orkideden 45 e almıştım ama daha ucuzada gördüm sonrada 35 40 arası gibi ayrıca o gecelik böyle farklı bi kumaşı var kaygan saten tarzı...
güzel günlerde kullan canım
pasta setin çok tatlııı :16:

canım benim çok teşekkürler :)öpüyorum

iyi mutlu günlerde kullanın aldıklarınızı.fillere hasır kahvaltı setine birde güllü kahvaltı setine bayıldım tabi diğerleride çok hoş
canım teşekkür ediyorum inş...fillere bende bayılıyorum :)
Güle güle kullanın, tez vakitte eksiklerinizi tamamlayın inşallah :)
inşallah canım hepsini birden almak istiyorum ya okadar hoşlarki insan dayanamıyor:)
Çeyizleriniz gerçekten çok hoş, geri kalan eksiklerinizi de en yakın zamanda tamamlamanız dileğiyle :)teşekkür ediyorum canım bnimm:69:

Hepsi çok güzel canım ya bakarken içim açıldı, Mutlu günlerde kullanın inşAllah :16:
:nazar: teşekkür ediyorumm tugbacım...
canım cok guzeller ya allahIM guzel gunlerde kullandırsın ınsallah :):nazar::nazar::nazar::nazar:
amin inşallah canım benim hepimiz güzel günlerde kullanalım
maşallah hepsi çok güzel :nazar: iyi günlerde kullan canım

teşekkür ediyorummm çok sağol.:nazar:

Yanıtın için çok teşekkür ederim. =) Heh tam istediğim kumaş.Dediğim markada 127 liraydı bu fiyat ilaç gibi geldi. =) Tekrar çok teşekkür ederim. :16:

Back
X