• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

em__oss (düzenlediği çeyizleriii)

em__oss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2011
429
1
0
İstanbul
kızlar sabahtan beri düzenliyorum canım çıktı valla...buyrun yeni aldığım şeylerde var hepsiini toparlamaya çalıştım.yorumlarınızı bekliyorumm...

hisar yemek takımım
Yukleresim.com

hisar tencere setimm
Yukleresim.com

hisar çatal bıçak setim
Yukleresim.com

günlük yemek takımım
Yukleresim.com

korkmaz tencere ve çay setim
Yukleresim.com
Yukleresim.com

günlük özkent çatal bıçak setimm
Yukleresim.com

korkmazdan mini tencerelerim
Yukleresim.com

schafer kahvaltılığmm
Yukleresim.com

kupalar ve bardaklarım
Yukleresim.com

Yukleresim.com

Yukleresim.com

Yukleresim.com

Yukleresim.com

Yukleresim.com

paşabahçe sürahilerim
Yukleresim.com

Yukleresim.com

bayıldım bunu alırken annemde dalga geçiyordu:)
Yukleresim.com

termosum
Yukleresim.com

korkmazdan 3 lü setim.
Yukleresim.com

porselen salata kasem kaşıklarıda var
Yukleresim.com

ahşap baharatlığım
Yukleresim.com

taç teflon tencerelerim
Yukleresim.com

zar şeklinde kül tablası
Yukleresim.com

paşabahçeden tabak ve çay bardaklarım
Yukleresim.com

dondurma kaşıklarım
Yukleresim.com

hayalet tuzluklar herkeste varolan :)
Yukleresim.com

patates tabağım Yukleresim.com

bilgeden buna çok benzerlikte bi kahvaltı takımı annem beğenmişti 3 yıl önce
Yukleresim.com

kendim oluşturdugum takım az farklısı siyah ve kırmızısı
Yukleresim.com

kalıplarım
Yukleresim.com

paşabahçeden
Yukleresim.com
Yukleresim.com

cici fillerim
Yukleresim.com

hasır kahvaltılığım
Yukleresim.com

fakir elektirkli süpürgem
Yukleresim.com

bikaç ay için de inş alacağım phlıps blendr seti
Yukleresim.com

bunu görüncee bayıldımmm benimki pembelisi :)
Yukleresim.com

dondurma kaselerim
Yukleresim.com

canım abimin hediyesi
Yukleresim.com

bunu ben yaptım ögrenipp :)
Yukleresim.com
Yukleresim.com

annemin yaptığı havlulardan bikaç örnek
Yukleresim.com

Yukleresim.com

pasta setim
Yukleresim.com

ve son olarakda orkide geceliğim bunun hertarafı siyah olanı..
Yukleresim.com

kızlar işte şimdilik bir araya toparlaya bildiklerim bunlar daha sonra ekleyeceklerimde olcak inş...

Son düzenleme:
olmuş şimdi herşeyin çok güzel güle güle kullan ağız tadıyla inşallah

sonunda yapabildim ama bende bittimm:1: teşekkürler canım

Bu arada blenderınla ilgili birşey söyleyim bende senin modelden aldım bi bayan arkadaş şikayetci olduğunu söyledi.Düğmeye sürekli basılı tuttuğun zaman bozulabiliyomuş ara ara basmak gerekiyormuş.Sürekli basılı tutmayın bozulur filan dedi almayı düşünüyosan araştır belki haklıdır aldıysan da buna dikkat et kullanırken

güle güle kullan canım baharatlığını cok sevdim..
bide korkmaz mini tencere setini ne kadara aldın. bende o mini setten istiyorum da..

çok güzeller güle güle kullan. sana minik bir önerim var türk kahvesi fincanlarının aynısından ben de almıştım bir kaç kullanımda hepsinin sapları kırıldı, klasik saplı takımların da ayaklıları var bir takım da onlardan alabilirsin

Bu arada blenderınla ilgili birşey söyleyim bende senin modelden aldım bi bayan arkadaş şikayetci olduğunu söyledi.Düğmeye sürekli basılı tuttuğun zaman bozulabiliyomuş ara ara basmak gerekiyormuş.Sürekli basılı tutmayın bozulur filan dedi almayı düşünüyosan araştır belki haklıdır aldıysan da buna dikkat et kullanırken

öylemii canım yaa çok sağol valla satıcıyı tanıyorum ona sorarım kötü ürünleri tavsiye etmiyor zaten çok sağol..

öylemii canım yaa çok sağol valla satıcıyı tanıyorum ona sorarım kötü ürünleri tavsiye etmiyor zaten çok sağol..

Öyle bir şansın varsa mutlaka sor bende çok beğenerek aldım ama bakalım artık bu elektronikler şans işi zaten inşallah iyi çıkar

çok güzeller güle güle kullan. sana minik bir önerim var türk kahvesi fincanlarının aynısından ben de almıştım bir kaç kullanımda hepsinin sapları kırıldı, klasik saplı takımların da ayaklıları var bir takım da onlardan alabilirsin

teşekkür ederim canm..uyarın içinde sağol canım haklısın kırılacak birşeye benziyor zaten kupları çok incee

hepsi birbirinden güzel...güle güle kullan.... sağlıkla mutlulukla huzurla kullanmak nasip etsin.....

Back
X