• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri eltiyim ben

nefesim

eski KK üyesi
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2009
3.202
14
683
37
kızlaarr 2 ay sonra erkek arkadasımın abisi evleniyor..kınaya ve düğüne ne tarz şeyler giymemi önerirsiniz..ayrıca temmuzda da beni istemeye gelicekler isteme söz aynı anda olucak bu üçünde de ne tarz elbiseler uygun olur..düşünmekten kafam karıştı -tatlicadiarzu- ayrıca istanbul dısındaki akrabaları için bende düğünde ve kınada görücüye cıkmıs gibi olucam yardım edin lütfen.. senağlama

bence siyah giymemelisin, çünkü düğünlerde genelde herkes siyah giyiyor. Ya da siyah olacaksa illa gösterişli birşey olsun. Ama ben olsam farklı bir renk giyerdim çünkü karaların arasında daha hoş duruyor ve daha dikkat çekici. aldığın elbiseleri bizede göster aldığında :)

canım ya bulursan bana da göster resmi bulamıorum bendeee delikafadulden

tamam canım :) 2 ay kaldı ben aylar öncesinden bakmama ragmen hala karar veremedim :1shok: çok mu kararsızım anlamadım ki senağlama

bence siyah giymemelisin, çünkü düğünlerde genelde herkes siyah giyiyor. Ya da siyah olacaksa illa gösterişli birşey olsun. Ama ben olsam farklı bir renk giyerdim çünkü karaların arasında daha hoş duruyor ve daha dikkat çekici. aldığın elbiseleri bizede göster aldığında :)

canım aslında bende siyah giymek istemiyorum ama erkek arkadasım tutturdu siyah giy diye :jeyyar: dediğin gibi gösterişli birşey olsun istiyorum ama bgn beendiğimi yarın beenmiyorum senağlama
bi karar verip alabilsem hemen sizle paylaşıcam :)

pardon ben fiyat soruluyo diye anladım ilk dikkatsiz okumuşum özr dilerim o yüzden yane 270 tl yazdım
marka yazmıyor sanırım bulamadım siteden siz bakın:)

bence en güzeli gidip mağazaları gezerek deneyerek karar vermektir..kolay gelsin..tavsiyem,sade kıyafetler tercih etmen...

bence en güzeli gidip mağazaları gezerek deneyerek karar vermektir..kolay gelsin..tavsiyem,sade kıyafetler tercih etmen...

dogru diyorsun aslında ama önce kafamda az çok bi fikir olsun istiyorum..
bugun dolasıcam biraz eğer almaya karar verirsem sizinde yorumlarınızı alırım model hakkında teşekkür ederim a.s.

kızlar sonunda elbisemi aldım kaydirigubbakcemile2 ve içime de çok sindi siyah almadım yeşil tonlarında elbisem :lepi: elbisemi yarın alıcam dekoltesi oldugu için ufak bi değişiklik yapılıcak resmini yarın eklerim :içelim:

mervecim hayırlı olsun vereliniortak
hemen resim koy çünkü bende p.tesi elbise almaya çıkcam merak ettim :))
eminim salonun en güseli sen olcan zuzuuum

Back