E
emine84
Ziyaretçi
- Konu Sahibi emine84
-
evet bebek icin aramadim cunku ben yurt disindayim ben evlenmeden once burda buyuk kina gecesi yaptim ve kinaya eltim gelmedi bile birak eltimi esimin esi bile gelmedi kendi kinalarina kinama bile gelmiyenlerin neden aramayimki siz ne yapardinizsizinle mesafeli olmak istemiştir
neden bu kadar takıyorsunuzki
doğrusu çocuğu olduğunda aramamanızda çok yanlış
aslinda takmiyorum ama ne gerek oldugunu dusunuyorum guzelce anlasmak varken bbek isine gelince tabi gitcem ama hemen degiil daha yeni dogum etti ama eminimki ben dogum yapmis olsam aramazdi bengitcem hemen degilseni istemeyeni sen hiç isteme.
bebek için çok uzun geçmediyse arayabilirsin.
ben çok insan tanıyorum kocasının ailesiyle mesafeli durmak ister hatta önyargılı görüşmek istemez vs demekki öyle biri
evet bebek icin aramadim cunku ben yurt disindayim ben evlenmeden once burda buyuk kina gecesi yaptim ve kinaya eltim gelmedi bile birak eltimi esimin esi bile gelmedi kendi kinalarina kinama bile gelmiyenlerin neden aramayimki siz ne yapardiniz
belki kayınvalidenlerle arasında bir sorun var o yüzden gelmedi kınana...belki birşeyleri ona yapmadılar sana yaptılaronlara kızdı tepkisini göstermek içindi...kendin söylüyorsun kötü bir insan olmadığını.hem can ciğer kuzu sarması olmak zorunda değilsiniz ki..belli ki birşeyler olmuş sen yokken.kurunun yanında yaşta yanıyor işte..doğumda ara mutlaka gerekli ziyaretleri yap bence.insanlık sende kalsın boşver...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?