• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltinizle aranız nasıl?

• Konu Sahibi Konu Sahibi emine84
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

emine84

Ziyaretçi
evlendiyim bir seneyi gecti ama eltiim hic sevmedi beni bana bir saatlik uzaklikta nisanlandiyimdan beri bana yanasmadi hic bende onun huyu oyle oldugunu dusundum ama oyle degilmis yani cok guzel anlastigi saka yaptigi biirisiymis ama beni sevmedi galiba yanastim yanasmadi gel gezelim yok dedi konusmaya calistim yanasmadi evine gittim su vermekten bana kacindi bile ama kotuluyude yoktur ne dedikodu yaptigini duydum ne bana laf soylediyini ama ben cok iyi anlasmak istedim olmadibende artik hic yanasmiyorum cocugu oldu aramadim bile ya siz nasil anlasiyorsunuz

sizinle mesafeli olmak istemiştir
neden bu kadar takıyorsunuzki
doğrusu çocuğu olduğunda aramamanızda çok yanlış

seni istemeyeni sen hiç isteme.

bebek için çok uzun geçmediyse arayabilirsin.

ben çok insan tanıyorum kocasının ailesiyle mesafeli durmak ister hatta önyargılı görüşmek istemez vs demekki öyle biri

sizinle mesafeli olmak istemiştir
neden bu kadar takıyorsunuzki
doğrusu çocuğu olduğunda aramamanızda çok yanlış
evet bebek icin aramadim cunku ben yurt disindayim ben evlenmeden once burda buyuk kina gecesi yaptim ve kinaya eltim gelmedi bile birak eltimi esimin esi bile gelmedi kendi kinalarina kinama bile gelmiyenlerin neden aramayimki siz ne yapardiniz

seni istemeyeni sen hiç isteme.

bebek için çok uzun geçmediyse arayabilirsin.

ben çok insan tanıyorum kocasının ailesiyle mesafeli durmak ister hatta önyargılı görüşmek istemez vs demekki öyle biri
aslinda takmiyorum ama ne gerek oldugunu dusunuyorum guzelce anlasmak varken bbek isine gelince tabi gitcem ama hemen degiil daha yeni dogum etti ama eminimki ben dogum yapmis olsam aramazdi bengitcem hemen degil

peki neden kınana gelmedi?
ben gelmese bile çocuğu olduğunda tlf arar tebrik ederim
ben demiyorumki evine git
telefon aç yeter
ondan sonrada herkez yoluna gider görüşmek zorunda değilsinizki

iki eltim var ilk evlendiğimde sadece büyük eltim vardı
bana karşı çok mesafeliydi bende üstüne gitmedim açıkcası
sadece yapmam gerekenleri yaptım ev aldı hayırlamasına gittim
çocuğu oldu tebrik etmeye gittim karşılaştıklarımızda sadece merhabamız vardı o kadar
günün birinde bana benim hakkımda duyduklarını anlattı
onun duyduğu gibi olmadığımı anladı dolduruşa gelmiş
sonraları çok samimi olduk 2 sene öncede yeni eltim oldu onunlada çok samimiyim
anlaşıyoruz çok şükür ikisiylede problemimiz yok :nazar:
benim anlatmak istediğim sen sana düşeni yap
sonrada hiç birşey için üstüne düşme
iyi anlaşırsanız ne hoş iyilikten anlaşmaktan güzeli varmı
ama anlaşamıyorsanızda görüşmezsiniz olur biter

kinama neden gelmediyini bilmiyorum cunku zaten gorusmuyoruzki kavgamiz olsun ben de anlayamadim .
senin adina sevindim anlasmaniza .iki abim var ikiside evli iki gelin birbirilerini cok sever herseyi beraber yaparlar bende oyle olmak istedim onlara cok özendim belki ondan boyle dusunuyorum dediyin dediyin gibi bana dusen gorevinimi yapacam zaten ama hemen degil kimseyide degistirerm galiba bu saatten sonra bunu esime anlatinca bana inanmiyor cunku eltim esimi cok sever benle saatlerce dursun konusmaz esimi ise onkere oper oyuzden esim bana inanmaz neyse herkez kendi bilir dimi

öyle arkadaşım doğru düşündün
sen yap iyliği bilirse bilsin bilmezse keyfi bilir
herşeyin hayırlısı
kaydirigubbakcemile5

bizde eltimle sadece görüştüğümüz zaman selamlaşırız sonra hiç konuşmayız ben başka bi memleketten gelin geldim eltim bana hiç bi konuda sen yabancı yerden geldin ben sana her zaman yardım ederim gbisinden hiç yanaşmadı ilk zamanlar az çok konuşuyorduk ama şimdi görüşürsek ancak da sadece merabayla kalıyo ben bazen sohbet ortamı yaratmaya çalıişıyordum baktım tek kelime ile cvp veriyo bende hiç konuşmaz oldum aramızda yürüyerek 10 dk dır yakınız ama görüşmüyoruz yeni eve taşındım yardıma bile gelmedi ev yerleştirditen sonra geldi şimdi hiç görüşmeme kararı aldım eşimde beni destekliyo iyiki neyse çok uzattım arkadaşım

eltimi hiç mi hiç sevmem bana direk değilsede maddi ve manevi zararı var

CADIARZUgaliba mesafeli olmak istiyo yani hiç kötü olmak istemiyo o yüzdende en baştan mesafeli davranıyo.öyle gibi geldi

belki kayınvalidenlerle arasında bir sorun var o yüzden gelmedi kınana...belki birşeyleri ona yapmadılar sana yaptılaronlara kızdı tepkisini göstermek içindi...kendin söylüyorsun kötü bir insan olmadığını.hem can ciğer kuzu sarması olmak zorunda değilsiniz ki..belli ki birşeyler olmuş sen yokken.kurunun yanında yaşta yanıyor işte..doğumda ara mutlaka gerekli ziyaretleri yap bence.insanlık sende kalsın boşver...

biz eltim yeni evlendiğinde bir ara samimi olur gibi olduk ama sonra bir iki tatsızlıktan sonra araya gayet hoş bir mesafe koydum. kayınvaldeyle oturuyor. kaynanaya söyledim sakın onu benim eve getirme die.kaynanaya gittiğimizde nasılsın iyimisin den başka da bir muhabbet olmuyor arada. ama gerginlik de yok ( şimdilik en azından) ayy öyle güzel oldu ki....
arada laf sokma yok,terslik yok, gerginlik de yok ama en ufak bir konuşma da yok....çok güzel oldu çook...

evet bebek icin aramadim cunku ben yurt disindayim ben evlenmeden once burda buyuk kina gecesi yaptim ve kinaya eltim gelmedi bile birak eltimi esimin esi bile gelmedi kendi kinalarina kinama bile gelmiyenlerin neden aramayimki siz ne yapardiniz

en azından artık nasıl hitap ediyorsan abla yenge ben bilmeden seni kırdımmı. ben yaklaşmaya çalıştıkça sen kendini çekiyorsun diye sorabilirdin. belki ozaman o sebebini anlatırdı. belki böyle soğuk durduğunun farkına varabilirdi.
sormadını hiç şimdiye kadar

belki kayınvalidenlerle arasında bir sorun var o yüzden gelmedi kınana...belki birşeyleri ona yapmadılar sana yaptılaronlara kızdı tepkisini göstermek içindi...kendin söylüyorsun kötü bir insan olmadığını.hem can ciğer kuzu sarması olmak zorunda değilsiniz ki..belli ki birşeyler olmuş sen yokken.kurunun yanında yaşta yanıyor işte..doğumda ara mutlaka gerekli ziyaretleri yap bence.insanlık sende kalsın boşver...

evet belki kayınvalidene belki eşinin o aralar bir lafına yada davranışına da kırılmış olabilir. bunları tatlılıkla sorup ondan öğrenebilirsin ancak...

benim eltime ne olursa olsun verdiğin sürece iyisindir,vermeyi kestiğin anda kötü oluyorsun,bende artık vermiyorum

benimde iki tane eltim var ben evlenmeden küçük eltim arar sorardı halada iyidir aramız büyük eltimi kına gecemde tanıdım cok soğuktu evlendim hala öyleydi konuşmaz muhabbet etmezdi ama son 1 yıldır gayet iyi sıcak davranıyor tabi herzaman arada bi mesafe olması daha iyidir sizinle konuşmayanla sizde konuşmayın sizde umursamayım herkes bir değilki sizin gelinleriniz ne güzel anlaşıyor izde hiç takmayınm

Back