- Konu Sahibi Yenibirisiiiiii
Bu elbise ne kadar olmazsa gomlek pantolonda o kadar olmaz itirazimi yapayim da yoklugumu hissetmeÇok abiye yav. Bi gömlem bi pantolon yeter

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu elbise ne kadar olmazsa gomlek pantolonda o kadar olmaz itirazimi yapayim da yoklugumu hissetmeÇok abiye yav. Bi gömlem bi pantolon yeter
elbise üzerinden yola çıktım, başka bir elbiseden bahsetmedim, o abiyeye ancak bu tarif.Cok demode geldi bu tarif bana
Çık git hayatımdanBu elbise ne kadar olmazsa gomlek pantolonda o kadar olmaz itirazimi yapayim da yoklugumu hissetme![]()
Biraz fazla geldi bana.Hanımlar merhaba bi konuda kararsız kaldım desteğinize ihtiyacım var sizce bu elbise eltinin belediye nikahında giyilebilir mi boyu midi olarak kısaltma secenegimde var
Çok abartılı geldi elti sonuçta eşin şık giyinsin sende güzel bedenine oturan bir elbise giyin heryerde giyebileceğin güzel elbise al aşırı eski model duruyorHanımlar merhaba bi konuda kararsız kaldım desteğinize ihtiyacım var sizce bu elbise eltinin belediye nikahında giyilebilir mi boyu midi olarak kısaltma secenegimde var