- 21 Aralık 2021
- 4
- 2
- 36
- 29
- Konu Sahibi Yenibirisiiiiii
-
Evet benimde tarzım o aslında ama bu urun elimdeydi varken giyiyim diye düşündüm ama gelinlik giymiş kiz cocugu gibide durmak istememBana fazla geldi hem renk hem tüllü falan çok abiye abiye,
mesela bu elbise tülsüz midi boy vücuda yapışan bir elbise olsa
ense topuzu hafif makyajla çok şık ve zarif olur.
Yav hahahhahahhahelbise linki alabilir miyim? görümce kınasında giyebilirim çok güzelmiş
İroni yapilacak bisey göremiyorum normal bir soru sordumelbise linki alabilir miyim? görümce kınasında giyebilirim çok güzelmiş
Nikah salonu için bence fazla.Hanımlar merhaba bi konuda kararsız kaldım desteğinize ihtiyacım var sizce bu elbise eltinin belediye nikahında giyilebilir mi boyu midi olarak kısaltma secenegimde var
Hiç gerek yok bence bu elbiseye daha zarif sade şeylere yönelin derim.Evet benimde tarzım o aslında ama bu urun elimdeydi varken giyiyim diye düşündüm ama gelinlik giymiş kiz cocugu gibide durmak istemem
Cok demode geldi bu tarif banaBana fazla geldi hem renk hem tüllü falan çok abiye abiye,
mesela bu elbise tülsüz midi boy vücuda yapışan bir elbise olsa
ense topuzu hafif makyajla çok şık ve zarif olur.
Bu elbise ne kadar olmazsa gomlek pantolonda o kadar olmaz itirazimi yapayim da yoklugumu hissetmeÇok abiye yav. Bi gömlem bi pantolon yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?