ELTİMMM

my angel

yorgun...
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2014
131
37
İyi geceler hanimlar
bu derdimi anlatmasam kafayi yicem benim bir eltim var ayni ilcede oturuyoruz benim burada arkadas cevrem yok ist.dan geldim mecburiyetten dolayi bir suredir kv ile ic ice burada yasiyoruz. Eltim tabiri caizse iki yuzlu gelip yanimda gorumcelerimiz hakkinda kaynanam hakkinda demedigini birakmiyor ben en basitinden olumsuz bir yorum yapsam gidip yetistiriyor bunu cok iyi biliyorum ve bazi seyler kulagima geldi halbuki kendisi hepsinden nefret ediyor yanlarindada can ciger kuzu sarma deliriyorum bu kadinin yapmacikligina ya biz burdan tasinmayi dusunuyoruz mesela kocam hakkinda diyor ki o bisey yapamaz soyler soyler durur o hep boyle filan bende en sonunda dayanamadim patladim kocam birsey yapamiyorsa sizin icin cektigi krediyi odememizden dolayi (15 bin tl kredi cektik sozde kaynim odeyecekti odemedi esimin maasindan her ay kesiliyor)bana dedigi su kardestir yapicak bende madem kardeslikse neden hep tek tarafli bekliyorsunuz dedim o kredi olmasaydi biz o parayla kendimize ev kurardik dedim hanfendnin zoruna gitti ne konusuyor ne arayip soruyor sizce bu kadina karsi tavrim nasil olmali. Maalesef kendime yapilan kotulugu cabuk unutuyorum ama sanirim artik akillanmam lazim...Vaktinizi ayirdiginiz icin tesekkurler birZda olsa rahatladim...

çok iyi yapmışsın ağzına sağlık bunca zaman nasıl dayandın ki ben olsam dayanamazdım.

elinize çok guzel bi koz geçmis
sakin konusmaya falan yeltenmeyin
kardestimi var bu isin
en sevmedigim sey bu kardesin abinin birbirine para takmasi bu sekildee ..
cani istiyorsa gelsin konussun sen orali olma

Bence mesafe koyun ilişkilerinize. Zaten sizinle konuşmuyormuş epey bi konuşmaz heralde siz de hiç renginizi belli etmeyin konuşursa güzel güzel cevap verin değilse mesafe mesafe mesafe ...

Muhattap olmayın fazla boşverin eline koz verecek laflar söylemeyin yanında.keşke maddi konuyu ona değilde eşine deseydin çünkü sen kötü olursun maleseffff

Sakın kötü olmayın farkınızı böyle koyun ortaya. Bırakın konuşursa konuşsun. Eşiniz belli ki fedakâr bir insan bunu onun başına asla kakmayın o da üzülüyordur muhakkak. Ayrıca sizde de çok çok büyük bi hata var siz taa en baştan onun ağzını kapatmalıydınız nasıl oluyo da sizin yanınızda kayınvalidenizi çekiştirebiliyo. Onu sevmiyor bile olsanız başkasının sizin yanınızda dedikodu yapmasına müsade etmemeliydiniz. Mesela konuştuğu zaman ben böyle şeyleri konuşmayı hiç sevmem lütfen sen de konuşma canım filan gibi tatlı bi uyarı yapmış olsaydınız sizin yanınızda rahat rahat ağzına geldiği gibi konuşamazdı. Bence şimdiden sonra böyle bi politika uygulayın

Haklisiniz hanimlar keske bu kadar icli disli olmasaydim.
Esimi suclamiyorum ki insan abisinede guvenemicekse kime guvenicek

Karsinda ki insanin iki yuzluu oldugunu dusunuyorsan , asla onun yaninda olumsuz bir dusunceni paylasma..

Uzak dur canim..

muhatap olmayacaksın
en güzeli.. ve bir daha asla ve asla kv görümce hakkında onla konuşma canım

İyi yapmışsın, hakkını aramazsan kimse sana sen haklısın demez. Kim daha çok tepene binecek yarışına girerler. Güzel laf söylemişsin tebrik ederim.

klasik elti tavırları sanırım
eltim olmadıgından
ama mesafeli dur
ne kv ne elti nede görümcem hakkında kimsenin yanında konuşma

Onlarda yokmus! Olsalar yaparlarmis bende dedim ki bizde de yok dedim paranin icinde yuzmuyoruz ki oyle olsa ve soylensek haklisin dedim ama bizimde yok ve bizim tek sikintimiz bu kredi

onlara çektiği kredi senin eşinin maaşından kesiliyor ve sen hala onlarla görüşüyorsun????
Kendinizi kullandırmak bu olsa gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…