ELTİMMM

İyi geceler hanimlar
bu derdimi anlatmasam kafayi yicem benim bir eltim var ayni ilcede oturuyoruz benim burada arkadas cevrem yok ist.dan geldim mecburiyetten dolayi bir suredir kv ile ic ice burada yasiyoruz. Eltim tabiri caizse iki yuzlu gelip yanimda gorumcelerimiz hakkinda kaynanam hakkinda demedigini birakmiyor ben en basitinden olumsuz bir yorum yapsam gidip yetistiriyor bunu cok iyi biliyorum ve bazi seyler kulagima geldi halbuki kendisi hepsinden nefret ediyor yanlarindada can ciger kuzu sarma deliriyorum bu kadinin yapmacikligina ya biz burdan tasinmayi dusunuyoruz mesela kocam hakkinda diyor ki o bisey yapamaz soyler soyler durur o hep boyle filan bende en sonunda dayanamadim patladim kocam birsey yapamiyorsa sizin icin cektigi krediyi odememizden dolayi (15 bin tl kredi cektik sozde kaynim odeyecekti odemedi esimin maasindan her ay kesiliyor)bana dedigi su kardestir yapicak bende madem kardeslikse neden hep tek tarafli bekliyorsunuz dedim o kredi olmasaydi biz o parayla kendimize ev kurardik dedim hanfendnin zoruna gitti ne konusuyor ne arayip soruyor sizce bu kadina karsi tavrim nasil olmali. Maalesef kendime yapilan kotulugu cabuk unutuyorum ama sanirim artik akillanmam lazim...Vaktinizi ayirdiginiz icin tesekkurler birZda olsa rahatladim...

isabetli olmuş.böyleleri çok dert açar insanın başına

X