Kızlar haklı oldugum bı sebepten dolayı eltimle aramız bozulmuştu tartışma falan olmadı..evlerinde olduğumuz bir gun önüme esimin eski karısıyla sarmaş dolaş fotolarını koyunca bu kadarı yeter ama diyip kalkıp eve geldin..fakat küsmeyi düşünmüyordum çünkü insanın eşinin ailesiyle küsme lüksü yok diye düşünüyorum çünkü eslerimiz ortak ve bir arada olmak durumundayiZ..neyse yazliklarimiz ust üste o 3.kat ben 5..O olaydan sonra ilk defa gecen hafta karşılaştık restaurantta yan masamızda oturdular geçerken kaynım basiyla selam verdi eltim ise transit gecti ne benle ne kocamla ne annemle ne babamla konuştu normalde konuşurdu.. İki yabancı aile gibi herkes kendi masasında oturdu yemeğini yedi..esımin de çok zoruna gitti dediki hadi senle bozustu bana niye selam vermedi bundan sonra suratına bakmicam! Kaynım da normalde evimize geliyor tek basına çocuklarıyla falan ama karısının yanında benimle konuşmadı..arkamdan da iftiralar atıyor..beni basit bir insan olarak empoze ediyor baskalarına ve diyormuş ki ben 15 senedir bu ailedeyim bir yanlışımı gördünüz mu? Yani sorunlu benmisim oysaki evlendiğimiz günden beri benimle uğrasan dedikodu yapan kendisi..esimle bı yerlere gidince bozulan bir insan,biz tartıştığımızda bıyık altından güler..off kimseden nefret etmedim ama artık bu tehlikeli kadından hic ama hic haz etmiyorum ve oyunlarından korkuyorum ne yazikki de her gun görmek durumundayim...esime yazlığı satalım dedim asla diyor onlar satsın gitsin diyor..esime de çok fazla şikayet etmek istemiyorum.kızlar napabilirim bana yardım tecrübeli arkdslar! Esımin dediği de catlat gözüne gözüne sok mutluluğumuzu..