• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimle sonunda birbirimize girdik

sanırım en bastan dişini gostermek gerekıcek kı satasmasın, ben hep sessız kaldım :KK70:
bıde aranızda bellıkı yas farkıda olucak büyük olan sen olacagın ıcın davranısını sen belırlersın sansın var
bızım deliyle aramda 1 yas var :KK70: kahrı cekılmıyor hıc
bakalım benımkı muhtemelen baya kucuk olur kaynım benden 7 yas kucuk yanı kızla aramızda muhtelen 7 10 yas falan olur zaten kv bısey yapmaz cocugun altınını bız yaparız kayınvalıde ben olurum hele bı çıksın dedıgımdennnn benden de fena kaynana olur

Eee ne diyelim şimdi derdin ne anlamadık ki dövmüş rahatlamışsın eline sağlık mı diyelim Ayrıca fake bile olsa şiddet içeriyor bence kapatılmalı çünkü övünerek anlatılıyor iyi birşey yapılmış gibi

Valla fake mi bilmem ama ben de olsam aynı tepkiyi verirdim sanırım hatta cümlelerim fiziksel tavrım bununla sınırlı kalmazdı.
Ne demek yahu kocan beni gördükçe senle evlendiğine pişman oluyordur ?
Bu cümlenin mantığı nedir ???:KK11:
Gözü var eşinizde heralde bence o sizi feci kıskanmış ki böyle saldırıyor.:KK62::KK62::KK62:

Tamam sakinim...

Sonunda saç başa birbirinize girdiniz mi hayırlı uğurlu olsun yaylada internet çekiyor mu? Bizim yaylalarda telefon bile çekmiyor da

Back
X