• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimle sonunda birbirimize girdik

45 dakka dövustunuz nasıl kımse bılmıyor evı darmadagın edıp sonra topladınız mı yuzunuzde gozunuzde cızık falan yok mu hanı çok ıyı patakladınız ya

Valla kocan şimdiye kadar eltini her gördüğünde niye onla değilde senle evlendiğine dair pişmanlık duymamıştır da, şu olaydan sonra hem kendi hemde kardeşi adına nasıl eşler seçmişiz böyle diye üzülüp, pişman olacağı kesin.

Bulaşık bitti mi bari o bitmezse anlayabilirler birşeyler olduğunu niye yarı da bırakmış bunlar ne oldu demesinler

Bu konuda da toplu kıyım olmasın kızlar millet pelini unutamadı daha bir de ceydaya bulaşmayın aman deyim:KK70::KK70:

Sorma ilk cezamı pelin yüzünden almış olmanın üzüntüsünü ayrı yaşıyorum zaten. Oysa ki ocaktan beri ne güzel mapus yüzü görmeden mutlu mesut takılıyordum burada :KK70:

benımde eltım onu dövim dıye baya ugrastı ama hıc cevap bıle vermedım,ki o tuzluk kadardır ben herkül gibiyimdir...
ne muhattap olucam kı ...
keske sızde oyle yapsaymıssınız.

benımde eltım onu dövim dıye baya ugrastı ama hıc cevap bıle vermedım,ki o tuzluk kadardır ben herkül gibiyimdir...
ne muhattap olucam kı ...
keske sızde oyle yapsaymısınız.
nasıl cesaret edıyo sana satasıyo bı de dovmıycegını dusunuyo bence :)

nasıl cesaret edıyo sana satasıyo bı de dovmıycegını dusunuyo bence :)[/QUOTE

bi görsen ılkokul cocugu bıldıgın gercekten suratına patlatım dıye cok ugrasıyor :KK70:
yan yana durdugumuzda cocugum evladım pisi pisim gıbı duruyor :KK70:
evlı barklı coluk cocuk sahıbı kadından olgunluk beklersın ...
inanılmaz dıyalogları var esımle aramızda espırı konusu oldu artık:KK70:
ıyılıkle yola getırmeye calıstım anlamadı sustum anlamadı :KK70: şimdi engellı kendısı bende bayramda bıle gorusmıcem :KK53:

gerek de yokmus bence muhattap olmuycannnn bolesıylee :KK70: ılgınçmiş ama benım eltı nasıl olacak acaba kaynım kuçuk daha bakalım nasıl bırı denk gelıcek N nscckts

Okurken hem güldüm hem kafamı salladım çünkü görüntü geçici karekter kalıcı, bence yaptığın yanlış ona uymayacaktın hatta cevap dahi vermeyecektin ,sen onun seviyesine neden indin , mademki akrabasınız birbirinizle iyi geçinmelisiniz , ne öyle 2 çocuk gibi eşlerinizi nasıl idare ediyorsunuz merak ettim

gerek de yokmus bence muhattap olmuycannnn bolesıylee :KK70: ılgınçmiş ama benım eltı nasıl olacak acaba kaynım kuçuk daha bakalım nasıl bırı denk gelıcek N nscckts

sanırım en bastan dişini gostermek gerekıcek kı satasmasın, ben hep sessız kaldım :D
bıde aranızda bellıkı yas farkıda olucak büyük olan sen olacagın ıcın davranısını sen belırlersın sansın var
bızım deliyle aramda 1 yas var :D kahrı cekılmıyor hıc

Back
X