• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimle kankiyiz

Diclesum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2015
68
36
3
kızlar , eltimle kayınvalidemi görümcemi çekiştiyoruz ne kadar doğru bilmiyorum ama hep biraraya geldiğimizde dedikodu yapıyoruz eltime güvenmelimiyim ?güvenmemelimiyim ?

Elti eltiyi çekmez derler. .
Güvenilir biri mi bilemem ama,
Bi sınırı olmalı elbet. .

kavınvalidenin konularını getir buraya biz çekeriz kendisini :KK53: elbetteki kimseye güvenme hatta dedikodu yapma ... kötülemek için söylemiyorum ama güvenme dostuna bir şeyler bulur koyar postuna

ne zamandır eltisiniz, nasıl bu kadar rahat dedikolarını yapabiliyosun, onlarlada senin dedikodunu yapmadığından eminmişsin

ne zamandır eltisiniz, nasıl bu kadar rahat dedikolarını yapabiliyosun, onlarlada senin dedikodunu yapmadığından eminmişsin

8 aydır eltiyiz en büyük eltiyim sadace 1 tane eltim var .. Ben olmadığım zamanlar arkamdan Beni savunuyor .. Birlikte alışveriş gideriz , birlikte kayınvalidemlere gideriz , herşeyimizi paylaşırız birbirimize .. Öyle eltiyiz yani

Sakın sakın güvenme, öyle gün olur ki sen kötü olursun o kaynanan görümcen iyi olur eltin için . Kimseye güvenme bu konuda

çok muhabbet tez ayrılık getirir. yarın en ufak şeyden birbirinize kırılırsanız, senin söylediğin herşeyi kaynana ve görümceye en ince detayına kadar anlatacaktır. bunu bil.

Ben samimiyetinize bir şey diyemem, benim annem de eltisiyle kardeş gibidir.

Ama ettiğiniz muhabbet, sürekli gördüğünüz, görüştüğünüz, ikinize de yakın bulunan insanların dedikodusuysa orada bir duracaksın. Bunlar sakat işler. Yarın bir gün aranız bozulur, o dedikodular patlar, çok kötü bozulur her şey. Hem sürekli dedikodu yapmak sıkmıyor mu, benim içim sıkılırdı. Elti diye değil, arkadaşın da olsa böyle arasına girdiğin insanlar sürekli çekiştirilmez. Elinizde patlar bunlar.

Back