- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
yoooo biz iki eltiyiz ve çok iyi anlaşıyoruz görenler elti olduğumuzu öğrenince şaşırıyorlarNasıl böyle olsun allah aşkına? Böyle genelleme yapılabilir mi? Alenen kıskanmıyorlardır bir kere diğer eltiler ama sevmez yani eltiler birbirini bu bir gerçek
Bugune kadar kocamdan baska kimseyi kiskanmadim ben. Buyuk elti kucuk eltiyi kiskaniyor gordugum kadariyla bu zamana kadar.Sende eltisin oyle misin ?
Keske benimde oyle bir eltim olsaydi..yoooo biz iki eltiyiz ve çok iyi anlaşıyoruz görenler elti olduğumuzu öğrenince şaşırıyorlar
Demekki her elti oyle degilmis.Kaynanaya sarilmaya devamBugune kadar kocamdan baska kimseyi kiskanmadim ben. Buyuk elti kucuk eltiyi kiskaniyor gordugum kadariyla bu zamana kadar.
Ne güzel böyle örnekleri görmek güzel ama dediğiniz gibi herkes şaşırdığına göre dediğim şey doğru eltilerin çoğu birbirini sevmiyor illa ki sizin gibi istisnalar vardır :)yoooo biz iki eltiyiz ve çok iyi anlaşıyoruz görenler elti olduğumuzu öğrenince şaşırıyorlar
Imrenirim iyi gecinen eltilere bende isterdim dertlesmek abla kardes gibi olmak ama olmayinca olmuyor isteNe güzel böyle örnekleri görmek güzel ama dediğiniz gibi herkes şaşırdığına göre dediğim şey doğru eltilerin çoğu birbirini sevmiyor illa ki sizin gibi istisnalar vardır :)
Sizde eltinizin eltisi degilmisiniz.peki sizce butun eltiler kiskacsa........Aile icinde adi cikti zaten benim merak ettigim butun eltiler boyle midir?
Sizde eltinizin eltisi degilmisiniz.peki sizce butun eltiler kiskacsa........Aile icinde adi cikti zaten benim merak ettigim butun eltiler boyle midir?
evet size katiliyorum kendi kocasi kazma benimki de isteklerimi yapar simartir sagolsun ve gordukce resmen catliyor abuk subuk hareketler sacma tiripler.benim esim kizima asiktir ben de 31 haftalik hamileyim kizim 26 aylik kv ye gidince kizima esim bakar nerdeyse tabi onun kocasi nin ne onla ne cocuguyla bir alakasi yok bildigin kazma o kadar zoruna gidiyoki nazar degdirecek diye korkuyorum.oyleyken koca koca der sakiz gibi yapisir ben hayatta ima etmem de bana seninki de kilibik falan gibi hirsindan abuk abuk konusur.cevap vermem zaten benden yasca kucuktur kendisi.seviyesine insem neler olur neler.oyzden kor ve sagirim uymuyorum ama yeri gekincede morartirim yani.Benim eltimde iyidir aslında. biz memlekete gidince ben veya kv ile beraber mutfaga girince gelir ne iş varsa yapar hatta ben derim sen 2 cocukla tüm gün ugraşmışsın oturmaya gelmişsin birak gec otur diye oturmaz daha dogrusu eşinden dolayı oturamaz. eşi cok sert tepkileri agir bir insan.
arada ufak tefek ben kelimelerinden ve bakislarindan birsey hissediyorum bunlari kamufle edemiyor ama takmamayami ogrendim. onun ici disiyla ilgilenmiyorum oda öyle. bir araya gelirsek cocuklar hakkinda veya güncel bir meseleden konusuruz. yinede beni kiskandigini baskalarindan duymak bende ona karsi sogukluk ve ayni zamanda acıma duygusu oluşturmuyor değil. kv ve kp ile bi yere gitsek (eşim davet etse) üstü kapali tepkilere yol aciyor ama kimse kusura bakmasin benin kocam calisiyor biriktiriyor ana babasiyla yeri geldigi zaman yiyor birde millete hesap verecek degil. insanlar kendi yapamadiklarini baskalarinin yaptigini görünce huzursuz oluyor ama sorsan gerek yok para harcamaa gezmeye:)
Uzak dur sendeButun eltiler kiskancmidir acaba bilemiyorum ama bende kiskanc olanlarindan bir tanesine denk geldim işte..
Nedir bu kiskanclik anlayamiyorum.
Kayinvalidemle sarilsak kiskaniyor, kayinvalidem annemle telefonda konussa nispet yapiyorsunuz diyor.kayinvalidem bana nasil davraniyorsa eltimede o sekilde davraniyor
Kaynim beni gördügünde surat asiyor.
Varsa bir yanlisim cekip konussunlar saygida asla kusur etmedim ama neden boyle yapiyorlar anlam veremiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?