Eltimin kiskancliklari

Nasıl böyle olsun allah aşkına? Böyle genelleme yapılabilir mi? Alenen kıskanmıyorlardır bir kere diğer eltiler ama sevmez yani eltiler birbirini bu bir gerçek
yoooo biz iki eltiyiz ve çok iyi anlaşıyoruz görenler elti olduğumuzu öğrenince şaşırıyorlar

kaynanaya sarılmak mı
aman Allah'ım

O zaman bol bol sariliyoruz

biraz fazla açık sözlüyümdür tak diye lafımı derim üzülür üzülmez demem oda öyledir o yüzden de kavgamız bile olmaz mahalleli hep bi maşallah çeker gider :) zaten bir gün girersek birbirimize nazardan olucak :) :)

O rahatsız oluyor,anlamak istediği gibi anlıyor diye niye siz farklı davranmaya gerek duyuyorsunuz ki ??
Ayrıca sizi kötüledigini söylemissiniz niyeti belli önemli olan esinizin ve kayinvelidenizin bu durumda ona karşı tutumu zira bu ortama müsade etmemeleri gerekir..
Uzak durun,oldugunuz gibi davranmaya da devam edin..

Uzak duruyorum zaten kuzum. Zaten kina zamanimda basladi kiskancliklari. Kv de araamiz kotu olaun istemediginden yakin davranamiyoruz sirf kiskanmasin diye.

yoooo biz iki eltiyiz ve çok iyi anlaşıyoruz görenler elti olduğumuzu öğrenince şaşırıyorlar
Ne güzel böyle örnekleri görmek güzel ama dediğiniz gibi herkes şaşırdığına göre dediğim şey doğru eltilerin çoğu birbirini sevmiyor illa ki sizin gibi istisnalar vardır :)

Ne güzel böyle örnekleri görmek güzel ama dediğiniz gibi herkes şaşırdığına göre dediğim şey doğru eltilerin çoğu birbirini sevmiyor illa ki sizin gibi istisnalar vardır :)
Imrenirim iyi gecinen eltilere bende isterdim dertlesmek abla kardes gibi olmak ama olmayinca olmuyor iste

Benim eltimde iyidir aslında. biz memlekete gidince ben veya kv ile beraber mutfaga girince gelir ne iş varsa yapar hatta ben derim sen 2 cocukla tüm gün ugraşmışsın oturmaya gelmişsin birak gec otur diye oturmaz daha dogrusu eşinden dolayı oturamaz. eşi cok sert tepkileri agir bir insan.
arada ufak tefek ben kelimelerinden ve bakislarindan birsey hissediyorum bunlari kamufle edemiyor ama takmamayami ogrendim. onun ici disiyla ilgilenmiyorum oda öyle. bir araya gelirsek cocuklar hakkinda veya güncel bir meseleden konusuruz. yinede beni kiskandigini baskalarindan duymak bende ona karsi sogukluk ve ayni zamanda acıma duygusu oluşturmuyor değil. kv ve kp ile bi yere gitsek (eşim davet etse) üstü kapali tepkilere yol aciyor ama kimse kusura bakmasin benin kocam calisiyor biriktiriyor ana babasiyla yeri geldigi zaman yiyor birde millete hesap verecek degil. insanlar kendi yapamadiklarini baskalarinin yaptigini görünce huzursuz oluyor ama sorsan gerek yok para harcamaa gezmeye:)

bende de var birtane ama ben o kiskandikca daha cok catlasin diye herseyi yapiyorum.umursamiyorum pek fazla muhatap olmuyorum kisacasi yok sayiyorum cok daa iyi yapiyorum ben uzagim zaten ayda birkere gorurum gormem tabi sen yakinsan catlat ya catlasin dursun...eltiler de kiskanclik olmazsa olmazdir..

evet size katiliyorum kendi kocasi kazma benimki de isteklerimi yapar simartir sagolsun ve gordukce resmen catliyor abuk subuk hareketler sacma tiripler.benim esim kizima asiktir ben de 31 haftalik hamileyim kizim 26 aylik kv ye gidince kizima esim bakar nerdeyse tabi onun kocasi nin ne onla ne cocuguyla bir alakasi yok bildigin kazma o kadar zoruna gidiyoki nazar degdirecek diye korkuyorum.oyleyken koca koca der sakiz gibi yapisir ben hayatta ima etmem de bana seninki de kilibik falan gibi hirsindan abuk abuk konusur.cevap vermem zaten benden yasca kucuktur kendisi.seviyesine insem neler olur neler.oyzden kor ve sagirim uymuyorum ama yeri gekincede morartirim yani.
bu eltileri uzak tutcan kendinden ve takmican catlayip dursunlar...

Nedense hep de kıskanılan eltiler var bir tane de kıskanan görmedim bu forumdaelti arkadaş kaynana kuzen hepsi var bende ne beni kıskandıklarını düşündüm ne de kıskandım insanları. Şah,sultan değiliz hiçbirimiz. Kendi içimizle ilgilenirsek etrafı umursamazsak her hareketten bakıştan mana çıkarmazsak birşey de görmeyiz bence

Catlatmak lazimmm o zamannn orta yerinden

Uzak dur sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…