Kendisi zaten söylüyor çok boşluktaydım abla gibi geldi bana böyle sana bu şekilde laf taşıyacağını bilmiyordum dedi. Bende art niyeti nişanlımda değil eltimde arıyorum bunları bu şekilde getirmesi bazen laf değiştirmesi hoşuma gitmiyor midemi bulandırıyor. O mesafeyi koydu nişanlım eskisi gibi değil.Abisinin karısı. Düşüncesi bile çirkin..
Ama burası Türkiye malesef “acaba mı” dedirtiyor insana.
Eltin iyi niyetli değil seni kıskandığı için yapıyor olabilir, nişanlın da o süreçte boşluğa düştüğü için mesajlaşmalar hoşuna gitmiş.
Ama sorsan biri aaa abimin eşi yengem der, diğeri aaa eşimin kardeşi yok artık der.
Nişanlına ayar ver resmiyeti öğret.
Bu iyiymiş söylicemBir daha benim gibi birisini istiyor derse eltin, neyse ki senden daha iyisini buldu çok şükür diyip gül.
Fazla kaşınmasın.
Bu lafı sevgiliyken söylemiş biz o sıra çok kötüydük. Ama eltim bana öyle bir söylüyor ki bir de bana seninkine söyleme sakın diyor.Arada yanlış bir şey var mı yok mu bılemem ama gelip sıze anlatması hoş değil iyi niyetli bir durum değil. Bunlar bır kenara eğer ki erkek arkadaşım nişanlım birine senın gıbı yok şunun gıbı bırı olsa dese yüzüğü ağzına sokardım.
Ne farkeder ki sevgili nişanlı her boşlukta sızden mı soğuyacak. Iyı tartın nişanlınızıBu lafı sevgiliyken söylemiş biz o sıra çok kötüydük. Ama eltim bana öyle bir söylüyor ki bir de bana seninkine söyleme sakın diyor.
Çok fena zaten kendisi geçen bir laf söyledim yanlış anlamış bana söylemiyor telefonu kapatınca kaynım ve kaynanama niye öyle yapıyor ki ben ne dedim demiş şok oldum bana sorsa zaten açıklamamı yapıcaktım. Dediğin gibi sürekli her şeyde böyle geçen abim nişanlıma rica etmiş nişanlımda bunların odasını boyamış abim yorgun oluyo diye buna bile herkese ben istedim kaynımda yaptı demiş nişanlımda tutup yenge ben abimin lafına yaptım demiş sürekli böyle muhabbetler yapıyor.Nişanlına de ki tabikide öyle bir namussuzluk yapmayacağını biliyorum,ama onun bana anlatma amacıNı anlamadım. Eltinde bir daha anlattığında evet haberim var, öz ablam gibi ,saygısızlığım hiç olmaz diyor inşallah bizde abimle öyle anlaşırız,aileyiz nasıl olsa de. Eltinin amacı sana göz dağı vermek gibi daha çok bence hani bak Biz harika anlaşıyoruz, sen kimsinki Demek. Hiç düşme elti kuyusuna
Canım sende Kemalim yapmaz moduna girip kadınlar kulubünü coşturmaKendisi zaten söylüyor çok boşluktaydım abla gibi geldi bana böyle sana bu şekilde laf taşıyacağını bilmiyordum dedi. Bende art niyeti nişanlımda değil eltimde arıyorum bunları bu şekilde getirmesi bazen laf değiştirmesi hoşuma gitmiyor midemi bulandırıyor. O mesafeyi koydu nişanlım eskisi gibi değil.
Evet ve her laf arasında aralarındaki muhabbeti bana çıtlatıyor bende art niyet düşünüyorum. Napsın nişanlım aynı evde yaşıyor düşman gibi yaşayacak değil yengesiyle.Eltinizin iyi niyetli olduğunu sanmıyorum. Samimiyetinde bazı çizgileri olmalı aşılmaması gereken. Nihayetinde öz kardeş değiller. Eşiniz belki iyi niyetli yaptı bu anlattıklarınızı ama eltiniz bunu size anlatarak art niyet besliyor gibi geldi bana.
Evet bunu biliyorum ama nişanlım bana açıklamasını yaptı babamı kaybettim diyerek ben yapmaz demiyorum neler duyuyoruz. Sadece artık düşünmekten yoruldum eltimin laf taşımalarından.Canım sende Kemalim yapmaz moduna girip kadınlar kulubünü coşturma
Hiç bir şey tek taraflı olmaz bunu unutma.
Nisanlın ıgrenc bırı. Yengeyle samimi oldugu ıcın degıl ama, neden samımıydın sorusuna "o an bosluktaydım senınle aramız kotuydu" dedıgını ıcın.Kendisi zaten söylüyor çok boşluktaydım abla gibi geldi bana böyle sana bu şekilde laf taşıyacağını bilmiyordum dedi. Bende art niyeti nişanlımda değil eltimde arıyorum bunları bu şekilde getirmesi bazen laf değiştirmesi hoşuma gitmiyor midemi bulandırıyor. O mesafeyi koydu nişanlım eskisi gibi değil.
Kıyamam senin kuzucuk nısanlına ben ya, cok uzuldum su durumaEvet ve her laf arasında aralarındaki muhabbeti bana çıtlatıyor bende art niyet düşünüyorum. Napsın nişanlım aynı evde yaşıyor düşman gibi yaşayacak değil yengesiyle.
Boşluştaydı derken çok zor dönemlerden geçti yengeside buna destek olmak istemiş o amaçla yani. Ama eltim bunları bana taşıyınca değişik konuma düştü.Nisanlın ıgrenc bırı. Yengeyle samimi oldugu ıcın degıl ama, neden samımıydın sorusuna "o an bosluktaydım senınle aramız kotuydu" dedıgını ıcın.
Sevgili boslugunu kocası askerde yenge ile gidermek ve su cumleyı kurmak tam bir cıgersizlik.
Boyle adamlarla evlenip mutlu olmayı saygı gormeyı bekliyor veya mutlu olup saygı gorecegınıze inanıyorsunuz ya sıze sasırıyorum.
Bu tam da ayrılık sebebi oysa.
Kemalin yapar canım, senın Kemal tam da bunu yapacak tıynette.
Bunlar olmasaydı eltın sana tasıyamazdı. Seni rahatsız eden kısmı olanlar, sana tasınması degıl.Boşluştaydı derken çok zor dönemlerden geçti yengeside buna destek olmak istemiş o amaçla yani. Ama eltim bunları bana taşıyınca değişik konuma düştü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?