eltim ve kuzeninin tavri

Merhaba arkadaslar size bsey danisacm bana yardmci olursanz sevinirim. Bi tane eltim var ( ki olmaz olsun kiskanclik hat safhada ) pek gorusmuyorz esimle gider geliriz o da esiyle gelir o yani nyse bu aksam bizi caya cagirdilar esimin amca ogluyla eside ordaymis (ayrica esi eltimin kuzeni oluyor) 2 gundur orda kaliyorlarmis bizi dun de cagirdilar gtmedik bugun mecbur kaldik ki esimde amca oglunu sever nyse gittik ama eltimde bi tavirlar fln sinirlerm tepeme cikti kuzeniyle gülüsmeler biri odadan ciksin digeride cikiyor lafima laf katmamalar gittigime pisman oldum hep ayni sey oluyor ikisi birada olunca boyle ama sirf esim uzulmesin dye gittim cok durmadik kalkacaktk kalkalm fln dedm esime o da tmam hayatim kalkacz dedi bna donerek o arada gozum eltiye takildi kuzenine bakarak alttan gulduler kas gözle dalga gecer gbi hayir yani ne bu davranislar ne zman byle birarada hep ayni dha da gtmem dedim esime cikinca ayrica 2 aylik bebegi var amcasinin oglunun hediye almistim bebek icin ama vermeyi gtmeyi dusunmuyorum onlarada ( ki kendileri kari koca biz evlenince ilk evimize gelirken ellerinde pasta ile geldiler dugunde takida takmadilar esiyle yeni barismisti dugunden snra evimize geldiler pasta ilee.. ) hayir yani insan buyuk bsey beklemiyo evet ama oyle yapmalarida ayri bi durumdu.. Nyse kizlar uzun oldu k.bakmayin simdi ben bu eltiye nasil davraniyim amcaogullarinada bebek gorme hediyesi götürmekten vazgectim sizce dgru mu yapmis olurum
Klasik nispet bunlaaar. Bilerek sinir etmek amaçlı yapılan şeyler. Takılmayın bu kadar. Ben olsam ikisine de " ay çok komiksiniz kızlar ya... aynı anda gülüp aynı anda içeri girip çıkıyorsunuz. Alemsiniz valla. " der geçerdim. Sizin inadınıza daha çok yapmışlar işte. Canınız istemiyorsa grip oldum der gitmem Bebek tebriğine

Yorumlariniz icin tsekkurler kizlar bende dediginiz gbi onlari umursamiyor görüntusyle sohbete dewam ediyorm guluyorm ortamda cocuk da sayilmazlar aslinda 22 23 yaslarndalar

Back