eltim ve kuzeninin tavri

nevkaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
1.022
315
123
Merhaba arkadaslar size bsey danisacm bana yardmci olursanz sevinirim. Bi tane eltim var ( ki olmaz olsun kiskanclik hat safhada ) pek gorusmuyorz esimle gider geliriz o da esiyle gelir o yani nyse bu aksam bizi caya cagirdilar esimin amca ogluyla eside ordaymis (ayrica esi eltimin kuzeni oluyor) 2 gundur orda kaliyorlarmis bizi dun de cagirdilar gtmedik bugun mecbur kaldik ki esimde amca oglunu sever nyse gittik ama eltimde bi tavirlar fln sinirlerm tepeme cikti kuzeniyle gülüsmeler biri odadan ciksin digeride cikiyor lafima laf katmamalar gittigime pisman oldum hep ayni sey oluyor ikisi birada olunca boyle ama sirf esim uzulmesin dye gittim cok durmadik kalkacaktk kalkalm fln dedm esime o da tmam hayatim kalkacz dedi bna donerek o arada gozum eltiye takildi kuzenine bakarak alttan gulduler kas gözle dalga gecer gbi hayir yani ne bu davranislar ne zman byle birarada hep ayni dha da gtmem dedim esime cikinca ayrica 2 aylik bebegi var amcasinin oglunun hediye almistim bebek icin ama vermeyi gtmeyi dusunmuyorum onlarada ( ki kendileri kari koca biz evlenince ilk evimize gelirken ellerinde pasta ile geldiler dugunde takida takmadilar esiyle yeni barismisti dugunden snra evimize geldiler pasta ilee.. ) hayir yani insan buyuk bsey beklemiyo evet ama oyle yapmalarida ayri bi durumdu.. Nyse kizlar uzun oldu k.bakmayin simdi ben bu eltiye nasil davraniyim amcaogullarinada bebek gorme hediyesi götürmekten vazgectim sizce dgru mu yapmis olurum

Merhaba
Anladığım kadarıyla seni fazla tınlamamişlar. Ama o zaman çağırmasalarda olurdu. Belki kendi aralarında olan sizin bilmediğiniz ilginc bir konu vardır. Öyle olsa bile insan içinde nasi davranacaklarini bilmeyecek potansiyelde insanlarmış.

Nasıl davranayım derken;
Davranmayın.
Hiçbir sey yapmanıza gerek yok.
Madem dalga geçip geyik yapıyorlar umursamayın. Size bakarak güldükleri zaman sizde gülün.

Hediye olarak ne aldınız? Bir bebek kıyafeti aldıysanız verebilirsiniz.
İnsanlarin size bakıp gülüşmesi hediyenizi vermeyeceğiniz anlamına gelmez.

Bu kadar içinize dert etmeden keske sorsaydınız. Bana bakıp gülüyorsunuz bir yerimde acayiplik var da haberim mi yok diye :)
yaptıkları yanlış bir şeyse onlar utanırdı.
Aralarında farklı bir diyalog varsa siz öğrenmiş olurdunuz.

Insanliktan nasibini almamis iki kisi bunlar .

Aynen oyle bende güldüm. Bebek kiyafeti almistim ama haketmiyor bunu anladim. Icime dert degil sadece sinirlerimi bozan hareketler genelde ikisi birarada olunca bu tip tavirlar yani o an da odada erkeklerde var acik bi yer mi gordunuz dye soramazdim bnde gormezden gelip baska bi konuya guldum

Ya şimdi kuzenler ya belki beraber güldukleri bişey vardır

Ya şimdi kuzenler ya belki beraber güldukleri bişey vardır
Yok canim genelde olan bsey bu kas goz ayri oynuyorlar hic gormemis gbi birbirleryle muhataplar bunu en cok yapan eltim beni dislama cabasinda kendini kucuk dusuruyo haberi yok

Yok canim genelde olan bsey bu kas goz ayri oynuyorlar hic gormemis gbi birbirleryle muhataplar bunu en cok yapan eltim beni dislama cabasinda kendini kucuk dusuruyo haberi yok

Dediğiniz gibi kendini küçük düşürüyor kocaman kadın liseli kız olsa neyse kendi olgunluğunuza şükredin..hediyeyi goturebilirsiniz bence

Dediğiniz gibi kendini küçük düşürüyor kocaman kadın liseli kız olsa neyse kendi olgunluğunuza şükredin..hediyeyi goturebilirsiniz bence
Bnde vazgectm goturmekten onun ne farki var eltimden dye dusundum bn mecbur akraba dye almistm ama gerek olmadgni dusunuyorm

Bnde vazgectm goturmekten onun ne farki var eltimden dye dusundum bn mecbur akraba dye almistm ama gerek olmadgni dusunuyorm

Yani tavırlarına şahit olan sizsiniz siz bilirsiniz tabiki yaptıkları da ayıp..kafanıza takmayinn:)

eltiniz ve kuzeni kac yasinda ? bas bas bagiriyoruz hergun cocuk gelinlere karsiyiz diye !!!! adi ustunde ''el'' .kafana takmamaya calis arkadasim.

Belli ki seni sinirlendirmeye calismislar. Basarilida olmuslar. Tarzlarini tavirlarini biliyorsan gardini alip gideceksin.( mecburen gorustunuz zamanlar icin). Onlari gormezden geleceksiniz.

Ne sacma insanlar var hayatimizdan senede 1 de olsak mecbur gordugumuz.

Valla kuzenimle biraraya gelmişsek dünya umrumuzda olmaz,kimsede neye güldüğümüzü anlamaz. Eşi bile ilk zamanlarında sinir oluyordu,ona gülüyoruz sanıyordu :)
Belki onlsrda öyledir.. çok takılmayın.. kuzeniyle yanyanayken gitmeyin.. zaten bu durumdaysanız hiç gitmeyin,canınızı sıkmayın..

Bence bidaha ayni ortama girerseniz 've yine ayni hareketleri yaparsalar eslerinin yaninda sor acikta biseymi var diyerek degilde hayrdir surekli bakip guluyosunuz neden diye buyuk ihtimalle sizinle ilgili ne dusunuyosalar eslerinede anlatiyolardir ama esler akraba kardes iyi anlastiklari icinde sizide cagiriyolar siz boyle tepki verip esinizide yaniniza alip evden cikin sonra onlar dusunsun esleri verir agizlarinin payini sonucta ayip Eden onlar

Boşverin onları.Şimdi sizin onların hareketlerini kafaya taktığını,alındığınızı anladıklarında daha çok böyle pislik tavır yaparlar.Bu karakterdeki eltiler böyledir.Bi tane de bende var.Kıskançlıktan yapıyorlar başka bişey değil.O yüzden ne yaparlarsa yapsınlar neşenizi bozmayacaksınız.Suratınızı asmayacaksınız işin sırrı burda!

Hoşlanmadığın bir muhabbetin ve ambiansın içinde olmak zorunda değilsin. Bu seni gerecek zaten. Sana hitap eden tipler değilse görüşme tabi. Çok da gerekli değil bence .. Kör Allah'a nasıl bakarsa Allah da köre oyle bakar sözünü çok severim. Seni iplemeyeni ne iplicen de bozcan keyfini. salla gitsin..

2 issiz kafalarına göre sizi tiye almışlar sözde. Bunlar ne misafir ağırlamayi bilir ne insanlığı.
Boşverin ne hediye götüreceksiniz. Biri birsey söylerse çok tuhaf hareketleri var görüşmeyi düşünmüyorum diyip kestirip atın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…