Merhaba arkadaslar size bsey danisacm bana yardmci olursanz sevinirim. Bi tane eltim var ( ki olmaz olsun kiskanclik hat safhada ) pek gorusmuyorz esimle gider geliriz o da esiyle gelir o yani nyse bu aksam bizi caya cagirdilar esimin amca ogluyla eside ordaymis (ayrica esi eltimin kuzeni oluyor) 2 gundur orda kaliyorlarmis bizi dun de cagirdilar gtmedik bugun mecbur kaldik ki esimde amca oglunu sever nyse gittik ama eltimde bi tavirlar fln sinirlerm tepeme cikti kuzeniyle gülüsmeler biri odadan ciksin digeride cikiyor lafima laf katmamalar gittigime pisman oldum hep ayni sey oluyor ikisi birada olunca boyle ama sirf esim uzulmesin dye gittim cok durmadik kalkacaktk kalkalm fln dedm esime o da tmam hayatim kalkacz dedi bna donerek o arada gozum eltiye takildi kuzenine bakarak alttan gulduler kas gözle dalga gecer gbi hayir yani ne bu davranislar ne zman byle birarada hep ayni dha da gtmem dedim esime cikinca ayrica 2 aylik bebegi var amcasinin oglunun hediye almistim bebek icin ama vermeyi gtmeyi dusunmuyorum onlarada ( ki kendileri kari koca biz evlenince ilk evimize gelirken ellerinde pasta ile geldiler dugunde takida takmadilar esiyle yeni barismisti dugunden snra evimize geldiler pasta ilee.. ) hayir yani insan buyuk bsey beklemiyo evet ama oyle yapmalarida ayri bi durumdu.. Nyse kizlar uzun oldu k.bakmayin simdi ben bu eltiye nasil davraniyim amcaogullarinada bebek gorme hediyesi götürmekten vazgectim sizce dgru mu yapmis olurum
Insanliktan nasibini almamis iki kisi bunlar .Merhaba
Anladığım kadarıyla seni fazla tınlamamişlar. Ama o zaman çağırmasalarda olurdu. Belki kendi aralarında olan sizin bilmediğiniz ilginc bir konu vardır. Öyle olsa bile insan içinde nasi davranacaklarini bilmeyecek potansiyelde insanlarmış.
Aynen oyle bende güldüm. Bebek kiyafeti almistim ama haketmiyor bunu anladim. Icime dert degil sadece sinirlerimi bozan hareketler genelde ikisi birarada olunca bu tip tavirlar yani o an da odada erkeklerde var acik bi yer mi gordunuz dye soramazdim bnde gormezden gelip baska bi konuya guldumNasıl davranayım derken;
Davranmayın.
Hiçbir sey yapmanıza gerek yok.
Madem dalga geçip geyik yapıyorlar umursamayın. Size bakarak güldükleri zaman sizde gülün.
Hediye olarak ne aldınız? Bir bebek kıyafeti aldıysanız verebilirsiniz.
İnsanlarin size bakıp gülüşmesi hediyenizi vermeyeceğiniz anlamına gelmez.
Bu kadar içinize dert etmeden keske sorsaydınız. Bana bakıp gülüyorsunuz bir yerimde acayiplik var da haberim mi yok diye :)
yaptıkları yanlış bir şeyse onlar utanırdı.
Aralarında farklı bir diyalog varsa siz öğrenmiş olurdunuz.
Merhaba arkadaslar size bsey danisacm bana yardmci olursanz sevinirim. Bi tane eltim var ( ki olmaz olsun kiskanclik hat safhada ) pek gorusmuyorz esimle gider geliriz o da esiyle gelir o yani nyse bu aksam bizi caya cagirdilar esimin amca ogluyla eside ordaymis (ayrica esi eltimin kuzeni oluyor) 2 gundur orda kaliyorlarmis bizi dun de cagirdilar gtmedik bugun mecbur kaldik ki esimde amca oglunu sever nyse gittik ama eltimde bi tavirlar fln sinirlerm tepeme cikti kuzeniyle gülüsmeler biri odadan ciksin digeride cikiyor lafima laf katmamalar gittigime pisman oldum hep ayni sey oluyor ikisi birada olunca boyle ama sirf esim uzulmesin dye gittim cok durmadik kalkacaktk kalkalm fln dedm esime o da tmam hayatim kalkacz dedi bna donerek o arada gozum eltiye takildi kuzenine bakarak alttan gulduler kas gözle dalga gecer gbi hayir yani ne bu davranislar ne zman byle birarada hep ayni dha da gtmem dedim esime cikinca ayrica 2 aylik bebegi var amcasinin oglunun hediye almistim bebek icin ama vermeyi gtmeyi dusunmuyorum onlarada ( ki kendileri kari koca biz evlenince ilk evimize gelirken ellerinde pasta ile geldiler dugunde takida takmadilar esiyle yeni barismisti dugunden snra evimize geldiler pasta ilee.. ) hayir yani insan buyuk bsey beklemiyo evet ama oyle yapmalarida ayri bi durumdu.. Nyse kizlar uzun oldu k.bakmayin simdi ben bu eltiye nasil davraniyim amcaogullarinada bebek gorme hediyesi götürmekten vazgectim sizce dgru mu yapmis olurum
Yok canim genelde olan bsey bu kas goz ayri oynuyorlar hic gormemis gbi birbirleryle muhataplar bunu en cok yapan eltim beni dislama cabasinda kendini kucuk dusuruyo haberi yokYa şimdi kuzenler ya belki beraber güldukleri bişey vardır
Yok canim genelde olan bsey bu kas goz ayri oynuyorlar hic gormemis gbi birbirleryle muhataplar bunu en cok yapan eltim beni dislama cabasinda kendini kucuk dusuruyo haberi yok
Bnde vazgectm goturmekten onun ne farki var eltimden dye dusundum bn mecbur akraba dye almistm ama gerek olmadgni dusunuyormDediğiniz gibi kendini küçük düşürüyor kocaman kadın liseli kız olsa neyse kendi olgunluğunuza şükredin..hediyeyi goturebilirsiniz bence
Bnde vazgectm goturmekten onun ne farki var eltimden dye dusundum bn mecbur akraba dye almistm ama gerek olmadgni dusunuyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?