Eltim.kocasindan kiskaniyor cildircam yardımm

Gunesvar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2022
93
43
3
37
Merhaba arkadaşlar 11 yıllık evliyim.esim 3 kardeşler en büyükleri eşim.simdi ben 3 yıllık evliyken kaynim da evlendi.bitane kızları oldu.kizlari şu an 5 yaşında.eltim benimle sürekli yarışıyor her konuda ben de onun gibi davransam kavga ederiz bu nedenle ona genelde he diyip geçiyorum.ilk zamanlar bu şekilde davrandığında kişiliği böyle diye düşünmüştüm fakat artık böy

Son düzenleme:
Çok çirkin bir itham. Eşiniz ile paylaşsanız nasıl karşılar tamamen sizden yana mı olur yoksa sizden yana olsa da içten içe kuşkuda kalır mı? Eğer eşiniz her türlü sizden yana olacaksa hep bir aradayken dile getirin derdinizi anlatın, ipleri de koparın yok eğer eşiniz arkanızda durmayacaksa mademki bu tarz bir düşünceleri var o halde benim fikrimce hem bireysel ruh sağlığınız için hem de ailenizin sağlığı için iletişimi minimuma indirin.

Söyle birsey söylediler eltim dedi ki senin benim eşime abi demen gerekiyor. Ben de ona dedim ki ben onun abisiyle evliyim.ayni zamanda nikah büyüğüm o nedenle o bana yenge diyebilir çünkü abisiyle evliyim .hayır dedi nolursa olsun senin abi demen gerekiyor.sonra düşündüm benim eşim hepsinden büyük eşime abi demeleri gerekirken demiyorlar benim karnıma abi dememi bekliyorlar.kensini benim eşime yada kocası eşime abi demiyor benim söylememi bekliyorlar

Sadece sizi "gözleriyle takip ettikleri" süphenizden buralara varmaniz cok ilginc. Burada yazdiklarinizdan baska bir sey olmadiysa bence kimseyle bu konuyu konusmayin. Komik duruma düsersiniz.
Şaka geliyor size ama gerçekten gozlerimk takip ediyorlar ve bu durum beni çok rahatsız ediyor

Laçka olmayın sizde merhaba merhaba bitti. Sizin anlattığınız böyle... birde eltıyı dinlemek lazım. Kimsenin sizle konuştuğu yok yazdığınız kadarıyla görümce ve kayınvalidenin niye gözü üzerinizde ? Size oyle gelmiyordur.Kendi eşinizle ilgilenin olsun bitsin. Kuma kumaya dost olur,elti eltiye olmaz derler. Madem böyle bir sey hissettiniz sizde mesafe koyacaksınız

Çok çirkin bir itham. Eşiniz ile paylaşsanız nasıl karşılar tamamen sizden yana mı olur yoksa sizden yana olsa da içten içe kuşkuda kalır mı? Eğer eşiniz her türlü sizden yana olacaksa hep bir aradayken dile getirin derdinizi anlatın, ipleri de koparın yok eğer eşiniz arkanızda durmayacaksa mademki bu tarz bir düşünceleri var o halde benim fikrimce hem bireysel ruh sağlığınız için hem de ailenizin sağlığı için iletişimi minimuma indirin.
Çok güzel konuşmuşsun.esim tabi ilk başta kafası karışır onların gazına gelir sonrasında benim yanımda olur diye düşünüyorum ben çünkü gidip kaynima da sorsa o çocukta eşinin ne kadar kıskanç ve şüpheci olduğunu biliyordur herhalde diye düşünüyorum.ama olursa Birgül birsey duyarsam o zaman canlarını çok kötü yakarım.cunki bu iftiradır.bunu hazmedemem.zaten ondan sonra da ipler kopar.ama bu durum çok uzadı anlayacağınız Birgün benim canımı sikacaklar.

Laçka olmayın sizde merhaba merhaba bitti. Sizin anlattığınız böyle... birde eltıyı dinlemek lazım. Kimsenin sizle konuştuğu yok yazdığınız kadarıyla görümce ve kayınvalidenin niye gözü üzerinizde ? Size oyle gelmiyordur.Kendi eşinizle ilgilenin olsun bitsin. Kuma kumaya dost olur,elti eltiye olmaz derler. Madem böyle bir sey hissettiniz sizde mesafe koyacaksınız
Şu an ne yapacagimi bilmiyorum öyle laçka değilim.onlar biraz benden farklılaşma kafin erkek diye ayırdılar aynı yerde oturmazlar. Biz öyle yetişemedik erkek kız diye ayrım öğrenmedik.hepsi insan yani erkek diye onu göklere çıkartacak değilim.dusman gibi de davranamaz.biraz kültür farkı var kayinvalidemlerle bizim

Şu an ne yapacagimi bilmiyorum öyle laçka değilim.onlar biraz benden farklılaşma kafin erkek diye ayırdılar aynı yerde oturmazlar. Biz öyle yetişemedik erkek kız diye ayrım öğrenmedik.hepsi insan yani erkek diye onu göklere çıkartacak değilim.dusman gibi de davranamaz.biraz kültür farkı var kayinvalidemlerle bizim
Ya onların kültüre uyacaksınız ya irtibatı keseceksiniz. Eltiniz,gorumcenizle vs bu konuyu konuştuysa buna eminseniz sizde konuşun bu vaziyet nedir diye. Care olacağını düşünmüyorum çünkü kültürleri böyle diyorsunuz.En iyisi eşinizle ilgilenin,abi diyeceksin diye vs darlamalari da normal değil.Kendi eşinizle konuşabilirsiniz çok kafaya takiyorsaniz.

Söyle birsey söylediler eltim dedi ki senin benim eşime abi demen gerekiyor. Ben de ona dedim ki ben onun abisiyle evliyim.ayni zamanda nikah büyüğüm o nedenle o bana yenge diyebilir çünkü abisiyle evliyim .hayır dedi nolursa olsun senin abi demen gerekiyor.sonra düşündüm benim eşim hepsinden büyük eşime abi demeleri gerekirken demiyorlar benim karnıma abi dememi bekliyorlar.kensini benim eşime yada kocası eşime abi demiyor benim söylememi bekliyorlar
Ne demek istiyorsun sen? Diye açık açık sorsaydiniz ya?

Back
X