2,5 yıllık evliyim aslında şu an bi sorun yok ama birikmişligim var konu eltim kayinim kvdem eltim baştan beri takıntılı bana takılan altın ona takilmamis bilmem ne başlarda konuşmuyordu benimle dugunumde hayırlı olsun demedi ev aldık ilk geldi evime hayırlı olsun demedi yemeğe geldiler kb aradı nie aramion die bende calisinca arayamiyorum falan kapattım eltmle seviyeliyız zaten calisinca arayamiyorum die konustum bu olay evlendigimin ilk senesi oluyor bayramda oraya gittiklerinde size yeni gelinin hakkında dedikodu verim demiş isim yok onlarimi arayacam bilmem ne katmis katistirmis yeni duydum gorumcem dedi kendi seviyesine biraktim gorumcemde biz neyin ne olduğunu biliyoruz dedi bizi geçtiğimiz ramazan yemeğe çağırdılar dışarıya masada yerinden kipidaamadi ayakta en uçta bekliyor bende gitmedim ayağına beni cagiran o karsilasin insanca oturdum bende sonra geldi bu hg die sonrasında hiç nasılsın falan sormadı konuşmadık kaynm gorumcemi aramış arada neymis derdi soğuktu die bayramda toplandık gorumcem büyük onlar öp bayramlas dedi neyse öptüm bu arada beni faceden silmisler yemekten sonra kaynima abi nie sildiniz benm ne saygisizigim oldu dedim haberim yok falan ben eşimle kpnusacam aranızda böyle sorunlar olmasın uzuluyorum dedi tmm ddm bayramdan bu yana konuşuyoruz arada gelip gidiyoruz kv başta eltimi istememiş evlendikten sonra hiç dislamadik dior kaynim ayrilacakmis bi ara kv mani olmuş falan konu sürekli onların hop hop yapılması aman oğlum kirilmasin aman gelinim kırılmasın oglumu uzaklastirir en son iki hafta önce kvgil geldi memlekete kaynimgille gideceklerdi kaynim aradı sabah erkenden kahvaltiyi hazırlayın die ogunde teyzemler geldi doktor için kaynanam biz abingile geçelim dedi sigisiriz dedim neyse sabah kalktık sekizde kahvaltiyi hazirladik aradık hazirlaniyoruz dediler ve geldikleri onae geliyordu eşim sabahtan beri bekliyoz kaçta gelecekteniz dedi beklettik bilmem ne diyeceklerine eltim iki çocukla ancak dedi yaramaz bi oğlu var teyzemlerin yattığı odaya giriyor sürekli gel demiyorlar kb odaya girecek bu tarafa cagir dedi sürekli kvdem çocuk ya bırak girsin dedi teyzemgilde uyuyor hala gece geç yattik akşam vedalastilar zaten kv erken gideriz kalkma dedi teyzemgilherneyse esonra kaynim kalktı çay bardagini lavobaya doktu kalkin gidiyoruz dedi esim her seyin farkinda istersen konuşurum gelip gitme olayini keselim derim dedi bitane abisi var o yüzden ben sorun olmasın gelip gidilsin aradada olsa soğukluk olmasın diyorum ama offf yani artik kv zaten onlar yokken bi ayrı onlar varken bi ayrı samimiyetine guvenemiyorum artik ama normalde ii kv dem seviyorum yani