Eltim bilenziklerimi kıskandı ve kocama aşık

Şaka şaka. Ebrar The yobaz savar nasıl da harika değil mi, vargas havayolları da öyle.

Harikasınız filenin sultanları

Derdim şu; gelecek nesillerde de böyle kız çocuklarımız olsun istiyorum bu ülke için. Sizce olacak mı, yoksa umutsuzluğa kapılalım mı?
Hemen küreme bakıyorum 😂

Ayrıca ben başlıktan itibaren ne okudum 🙈

Bir yüz yıl veriyorum daha aydın nesiller için
Kızımız 25 yaşında evli 2 çocuk babası kuzeniyle sevişiyor
MEvzu bu:KK14:

Şaka şaka. Ebrar The yobaz savar nasıl da harika değil mi, vargas havayolları da öyle.

Derdim şu; gelecek nesillerde de böyle kız çocuklarımız olsun istiyorum bu ülke için. Sizce olacak mı, yoksa umutsuzluğa kapılalım mı?
Bu arada konuyu anladık ama yanıltmacı bir şekilde başlık koymanız hoş bir durum değil. Çocuklarımızı nasıl yetiştirirsek öyle ilerlerler umutsuzluğa kapılmaya gerek yok çocuğunuz varsa ya da olacaksa o şekilde yetiştirin küçüklükten.

İlgi çekmeye mi çalışıyorsunuz? Çok mu ilgisiz kaldınız. Birazdan ilgilenecekler sizle

Bu arada Ebrar neden yobaz savar mesela açıklayabilir misiniz ?

Elbette şimdi olduğu gibi gelecek nesillerde de sporla ilgilenen başarılı disiplinli gurur verici kız çocuklarımız olacaktır neden olmasın 🌸

X