Eltim bana göz koydu sanırım

Geçmişte, eşleri isteyken çocukları parka gönderip aşk yaşayan eltileri duyduktan sonra herşey olabilir diyorum.
Kocasindan göremediği ilgiyi sizde araması normal değil.
haber miydi neydi bu
ben hiç rastlamamışım

konu sahibi küserse küssün hasta da olabilir
koyun mesafenizi bu ne böyle
korktum ben bu kadından

Ay bu elti konulari giderek aşırılasmaya basladi bu hangi boyut

Ay cok eglenceli Bi konu

Kahkaha attım harıkasınız

Ay sana gecmiş olsun o zaman

Fatmagülün sucu ne - Rahmi karakteri
Kaynınız galiba

Salonda etiltiyle sarılmış resim ay eltiniz normal değil uzak durun bence

Gülmekten çözüm yazamadım duvarında hayal ettim de. Esin ne diyor?

Onlar için anlaşan iki eltisiniz. Elti diyince kavgalı insanlar canlanır ya akıllarda. O yüzden senin gibi derin dusunmuyorlar.

Bir sapık elti konusu eksikti burada şimdi tam olmuş

Siz bu ilgiye net tepki vermediyseniz o da sizi, çok iyi anlaşıyoruz diye bellemiştir. Memnuniyetsizliğinizin farkında değildir.

Benzer ayarda akrabam var. Duygusaldır. Birinin kötü haberiyle bayılır, tanıdık vefat etse sanki cenaze sahibi odur. Kandırılmaya müsait, saf, paylaşımcı, alıngan...

Bu son aylarda wp durumuna sevdiklerinin fotoğraflarını atıyor; kalpler, canımlar, iltifatlar. Karşı taraf da aynı şekilde diye düşünüyorum. Parası olsa veya akıl etse o da çerçeve yaptırır

Karşı tarafın anlaması için o çerçeveyi asmayın. Sebep sorarsa da alt ve üst soyum dışında niye başkasının foyoğrafını asayım hatta kocam mısın ki dersiniz.

Mesajlarına geç dönün, dönemeyecekseniz de soğuk yazın. Serum taktırma raddesine gelirse bu durumun normal olmadığını dile getirin. Üzüldüğünü görüp geri adım atarsanız bu böyle sürer gider hatta dozu da artar.

Şu sitede daha neler duyacağım diye şaşırdığım bir konunu hep bir tık üstü geliyor

Konuya ayrı güldüm. Yorumlara ayrı güldüm. Yavaş yavaş. Tersleyebilirsin.

Candy7777

Mesajlarina cevap vermeyerek mesafe koyabilirsin kirilirsa hastalanirsa sizin sorununuz degil vaktim yok unutmusum surekli mesajlasmak istemiyorum gibi cevaplar verin gormezden gelin yani o cerceve icinde salon ne alaka ben bunu sadece saklarim tesekkurler diyin kafayi yemis

Konunun gerçek olduğunu varsayarak; eşi safsa, siz de onu iyi anlıyorsanız, size karşı bir zaaf geliştirmiş olabilir. Belki hayat arkadaşı yerine sizi koydu ve duygusal olarak sizden besleniyor.

Yerinizde olsaydım bunların normal olmadığını anlatırdım. Açıkçası hastanelik olma aşamasına gelirse zaten kara sevdadır bunun adı ve bu zamana kadar susmanız da izin vermeniz demektir. Bir an önce onun anlayacağı dilden bu işi bitirmelisiniz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…