Canim valla kackere biraktim nisanlimi yalvardi agladi sen ne dersen o inan umrumda degil hicbiri diyor ama baskiyi kim kurarsa o tarafa donen tarafi var bend baski kurmaktan bunaliyorum bazenSenin işin zor vallahi 4 eltiyle
Millet bi taneyle ugraşamıyo
Bi daha düşün istersen
Canim benim nisanlim kiz sanki elalem neder deyip gurur meselesi yapiyor dugun salonu istemedim dugun salonu tuttu bunalima giriyor hala iyi bir salon tutamadi diye bende gecinemiycez nikay yapalim ev alalim dedim esyaya fazla yatirmayip anlatamiyorumKocaman insanlarsınız yönlendirilmeye ihtiyacınız yok. Bi temiz nikah yapın 2+1 ev tutun evinizi döşeyin. Herkesi davet edin sadece, kimseyi şuna buna çağırmayın.
Ohooo onun genlerinde anaya elaleme bağımlılık var, o eltileri sen istemesende nişanlın başınıza kaynana yapar ozamanCanim benim nisanlim kiz sanki elalem neder deyip gurur meselesi yapiyor dugun salonu istemedim dugun salonu tuttu bunalima giriyor hala iyi bir salon tutamadi diye bende gecinemiycez nikay yapalim ev alalim dedim esyaya fazla yatirmayip anlatamiyorum
Hahaha cok guldum sorma benim beynim yandi zaten 4 elti 4 abi bir kayinpeder yevdekiler bile nisandan sonra bu ne hergun olay dediler senin demen cok normal canimKaç abi, kaç yenge, kac eltı..Kimin eli kimin cebinde, birbirlerinin açığını aramak için gelmişler dünyaya..Konu farklı olsada bana Dallas dizisini hatırlattı.
Sana sabırlar diliyorum fakat Allah seni inandırsın hiçbirşey anlamadım, trafo yandı :))
Nisanlimi cok birakmak istedim yalvariyor onlar onemli degil para olsa kacip gidelim buradan diye ama tabi yumusak davrandigimda donuyordu en son 2 hafta gorusmedim aklim basima geldi dedi simdi dinlemiyor onlariOhooo onun genlerinde anaya elaleme bağımlılık var, o eltileri sen istemesende nişanlın başınıza kaynana yapar ozaman
Madem öyle fırsat bu fırsat şuan istediğin düzen neyse hemen onu kuruver. Öyle olursa herkese kapak olur ağızlarını kapatırlar.Nisanlimi cok birakmak istedim yalvariyor onlar onemli degil para olsa kacip gidelim buradan diye ama tabi yumusak davrandigimda donuyordu en son 2 hafta gorusmedim aklim basima geldi dedi simdi dinlemiyor onlari
Bu cumleyi sevdim gercekten kendimden emin konusmam lazim birazMadem öyle fırsat bu fırsat şuan istediğin düzen neyse hemen onu kuruver. Öyle olursa herkese kapak olur ağızlarını kapatırlar.
Biri bişey derse de 34 yaşımdayım size soracak değilim de bi defa görsünler.
Varsa öyle bi imkan gidin ailenizin oraya hem sizin peşinize kimseyi de yapamazlar.Bu arada ailemin baska sehire gitme durumu var kendi islerini kurucaklar ben nisanlima israr etsem gelir fakat iyice bikmasi lazim aileden guvenwmiyor
Bu cumleyi sevdim gercekten kendimden emin konusmam lazim biraz
Aslinda ailem sahili olan bir sehire yerlesiek is kuruyolar ben su asamada nisanlimi alip gitsem gelir ama guvenemiyorum ama benim calismami istiyor maddi durumdan bende cocuk yapmamiz lazim yasimiz genc degil dedim is kursun istiyorum inan gucum yok calismaya daha bu sorunu nasil cozebilirim kafam karisik
Canim valla kafam okadar doluki idare edin beni soyle acikliyim 4 eltim var hepsi odemesi gereken borcu odemiyor ki kayinpederimin yikilmak uzere olan evine beni yerlestirmek kayinpederime baktirmak icin istediklwri olmayinca nisani bozmaya calisiyorlarBaya dertlisin anlasilan ama keşke önce ne yazdığını okuyasaydin bi nefes alıp da yazsaydin bizede yazık geceleyin
Basindan beri dediklerini yapmak istedim inanmak sizin biliceginiz durum aramizi yapan eltimin dedigi gibi nisanlimi ailemle tanistirdim aileler tanissin dedi kabul ettim tam tanisma gunu nisanlimin haberi yokken aradi bana kendim nisanlimi ailemle tanistirmisim gibi sen zaten ailenle nisanlini tanistirmissin gelmemize gerek yok diye siz bize gelin diye ayagina cagirdi arkasindan nisan bohcasi yapmadik cunku nisanlimla benden para cikicakti calistigimiz icin haftasonu nisan gunune kadar elbise aldik fakat beni nasil cagirmadiniz diye kusluk yaratti nisanda altinlari caldi benim sucum ne senceYani herkesin hatası yanlışı size garezi var ve siz masumsunuz
İnandırıcı değil
Simdi bir semt ilerde ev tuttalim dedim isine yakin bir sene istiyorumki iyice bunalsin ailesinden destek gelmesinki anlasin diye ya ailemle gidersek geri donerse yapamiyoeum burada diye cok gaz veriyolar birde gorsen kudurdular suan tam mahhale agzi laflarVarsa öyle bi imkan gidin ailenizin oraya hem sizin peşinize kimseyi de yapamazlar.
Sonra da bi çalışmaya başlayın. Zaten ha demeyle çocuk olmaz yine en az 6 ayda olur evliliğinizde oturur biraz. e 9 ayda hamilelik zaten.
O kaynana kılıklılardan kurtulun , elinizde dolduruşa getirme ihtimalleri yüksek. sonra feraha çıkarsınız inşallah.
ayni oyleler ama almanyadaki eltim sabah aksam kamerali ariyor kadin meraktan ablamla gorusmek istedi musait degil deyince benden niye kaciyo diyip laf sokuyor bunlar cidden korku filmi benceKonu başlığı 5 sezonluk Türk dizisi ismi gibi olmuş